dostlar evr ve max2712 den ilk defa ses modları satın alıcam fakat çoğu mod 1.57 sürümüne güncellenmemiş halinde, boşuna almakta istemiyorum yani, fakat internette güncel olarak kullanan insanları gördüm, yani son sürümüne güncellenmemiş olsalarda bunları alsam şu an çalışıyor mu yoksa başka bir yol mu var? kullananlar yardımcı olursa sevinirim
max2712 1,57 güncellemiş modu alabilirsin
grafik modu olarak weather 4k-8k modu mu daha iyi buluyorsunuz yoksa realistic brutal graphics and weather modunu mu?
Ücretsiz grafik modu olarak Weather 3.4 daha iyi bence bana göre,oyunun genel renk dengesini çok bozmadan abartmadan güzel bir görüntü sunuyor hem canlılık renk olarak hemde skybox çeşitliliği olarak.RBG grafik modu biraz daha puslu ve gereksiz bir sis oluşuyor.Yine de zevk meselesi tabiki.
Weather şuan 1.57 uyumsuz, çalışıyor ama sanırım yağmur yağınca gözükmüyormuş. Ayrıca benim de rapor ettiğim geceleri gölge sorunu vardı 1.56’da şimdilik kullanmıyorum uptade 3 aydır vs. gelmiyor zaten.
Brutal modunu eskiden kullanmıştım hava sürekli sisli vs. oluyordu manasız fps düşüklüğü vardı ama 3-4 senedir kullanmadım ne durumda bilmem.
Güncellenmiş. Şimdilik sadece atölyede.
1.56 sürümünde Tiger’ın fizik modunu kullanıyordum fakat 1.57 sürümüne geçince aynı ayarlarda nedense aynı tepkileri vermiyormuş gibi hissettirdi. G27 ile oynuyorum fizik modu ve oyun ayarı önerilerinize açığım.
Bu mod şirket araçlarını boyamalarıyla birlikte trafikte görünür yapıyormuş.
mümkün değil olamaz öyle bir şey
Bunu bende gördüm uğraşmak istemedim ama harbi güzel bir şey.
@simulasyonturk @Barbaros_Yanik Olmuşsa.Yine SCS’nin yapamadığı ya da yapmak istemediği bir şeyi başarmış demektir.
SCS yapmıyorsa bir bildiği vardır kral
![]()
SCS yapmıyorsa bir bildiği vardır kral
![]()

senin oyunda böyle detaylar yaparsın değil mi abi
modla falan uğraştırma sonra
Bizde öyle bir yapı yok ki pavel yapsın işte öyle modla elaleme yaptırmak olmuyor.
Actros L için plaka modu var mı?Bilinen mod uyumlu değil şu an.