selamın aleyküm hayırlı akşamlar eskiden bi dosyam vardı rar olarak açılmayan ets modları veya farklı dosyaları açıyordu onun adını ve linki kaybettim kullanan veya bilen varsa yazabilirmi.
scs extractor olabilirmi
Eyvallah teşekkür ederim doğru buydu
Selamın aleyküm mod sürümü güncelleyebilen var ise yazabilirmi
Fransadaki gişe bariyerlerinden bıkanlar için … ![]()
https://ets2.lt/en/free-toll-gate-1-58/
Bugün çoğu kişinin kullandığı malum wheel pack’i satın aldım, uzun süredir korsan kullanıyordum içim rahat etmiyordu. İndirimli haliyle bile tuzlu bir fiyati vardi.
ben aldıktan sonra scs tekerlekleri komple yeniden elden geçirirse… ![]()
arkadaşlar kendi dorsemize şirketlerin markalarının olduğu dorse modu var mı 1.58 destekli? varsa paylaşırsanız sevinirim
Video sonuna doğru olan toprak yol harika ya…
Damian Snowynin eklentisinden sonra iyice çoştu. Snowynin V3 sürümüyle çok bambaşka bir seviyeye çıkartacak belli ki damian. Tabi Snowyde yine mest edecektir bizi. Bu adamın reshade presetleri de çok iyi. Baya güzel görüntü oluşuyor snowy + png kombosuyla ayrıca weather 16K ve JBX ile de güzel oluyor.
pavel bey bir şeyler yap snowy mınowy hayırdır
Valla şu Snowynin v3 sürümünü acayip merak ediyorum. Bahsettiğin modlar ile de apayrı seviyeye geliyor oyun zaten, olurda başarırsa Snowy aynalara gölge eklemeyi akabinde dinamik kirlenme, yağmur damlaları, kar ve lekelerini entegre ederse artık gerisini Pavel düşünsün.