Teşekkürler.
SCS böyle işaretlerin gözüküp gözükmeyeceğini ayarlardan seçilebilir yapmalı. Özellikle gece yolculuklarında parlaması rahatsız edici duruyor.
Eğer gözükmezse bu seferde gece yanlışlıkla girmeye kalkarsın sonra bir bakmışsın servistesin.
(Görünmez bariyeri de kaldırıyormuş tamam)
size bi soru ben şu anki sürümden memnunum oyunu güncellememe gibi bir şansım varmı eğer güncelleme yapmazsam 1,39 modlarıyla oynamaya devam edebilirmiyim son sorum güncelleme yapmamak için nereyi işaretlemem lazım steamde bulamadım otomatik güncelliyor çünkü
fps kaybı yaşıyacağımı düşünüyorum furkan adlı arkadaşımızın grafik modu son derece tatmin edici o modu kaldırınca çok karanlık oluyo oyun
Steam kütüphanede ETS2’ye sağ tıklayıp özelliklerden “beta” sekmesi altında “temporary 1.39.x for incompatible mods” seçeneği ile güncelleme almadan devam edebilirsiniz.
Aynen bu şekilde yapılıyor ama ben 1.40 sürümü tam olarak çıkmadan yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü 1.39 hala kullanılan bir sürüm ve bilmediğimiz sıkıntıları olabilir bu yüzden gelen düzeltmeleri alamayabilirsiniz.
Bunun yerine otomatik güncelleştirmeleri kapatsak?
cevap verenlere teşekkürler, kapatma şöyle oluyor gördüğüm kadarıyla otomatik inmiyo güncelleme sen oyunu başlat dediğinde indiriyor yani seve seve sana indirtiyor güncellemeyi ama alican arkadaşın dediğini denicem bi ben gayet memnunum 1,39 dan fps düşüşünden korkuyorum cunku
Aynen öyle, her güncelleme ayrı bir karın ağrısı, böyle böyle iki profilimi kaydedip sıfırdan başladığımı bilirim.
Güncelleme seçenekleri menüsü arkadaşın da dediği gibi sadece güncellemenin önceliği veya güncellenme zamanını belirliyor. Yani sonuç olarak güncellemeden oynayamıyorsunuz. Beta seçeneği kesin bir çözüm olmakla beraber Promods gibi haritalar kullanan çoğu kişinin de bu geçiş dönemlerinde kullandığı yaygın bir yöntem.
Uzun zamandır oyun girmiyordum, yeni ışıklandırma gelene kadar da (1.40 beta) girmeyeceğim. Bu gün bir gireyim dedim ve deneyimlediğim üzere araçlarda artık turbo gecikmesi var.
Bu uzun zamandır beklediğim bir şeydi, daha fazla gerçekçilik katmış oyuna.
Geldi…
bende henüz gözükmüyor
ve geldi, dalın :D:D
Steam güncelleme kuyruğumda an itibariyle 1.40 ![]()

Ve o kapıyı açtılar ![]()
Arkadaşlar selam, ekteki şekilde bi sorunla karşılaşıyorum. Yabancı forumlarda aradığımda herhangi bi çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Scale %125, ultra ayarlarda. Scale’i %400 e çektığimde de devam ediyor maalesef. Nvidia denetim masasindan AA ayarlarini degistirmem de pek bir işe yaramadı. Özellikle bariyerler, yol şeritleri, trafik lambaları ve elektrik tellerinde çok belirgin oluyor.
Ekran kartı gtx1650 mobile, güncel driver yüklü