Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Çözümü çok basit Truck and Logistics Simulator oynundaki gibi çarpmayı açma kapama/ belirli oyuncular için açma gibi seçeneklere bakar.

Herkes birbirinin içinden geçicek yani?

Benim pc’yi ufak kuzen esir aldı youtube’den mp görüp istedi bende açıp c-d yoluna saldım başta normal takılıyordu baktım en son baktım makas atıyor, 2 hafta ban yemiş, biçmediği insan kalmamış. :joy:

mantık aramayın hepsi ufak çocuklar, youtube videolarından özeniyorlar.

4 Beğeni

Arkadaşlar son zamanlarda sizde de fps düşüklüğü olmaya başladı mı ?.Ets’yi ilk kez fpsye kızarak kapattım.Modların hiçbiri aktif değildi 25 45 arası oynayınca siinr oldum.

Son bir ayda yaklaşık 5-10 fps arası bir düşüş bende de mevcut.Işık güncellemesinden sonra ortalama sistemlerde dananın kuyruğu kopacak gibime geliyor.

1 Beğeni

Gerçek hayatta denesinler bakalım böyle bi magandalığı, başlarından nasıl bir macera geçecek acaba…

Bende şu anda fps düşmesi gibi bir şey yok ama son zamanlarda cpu-gpu ısıları 3-5 derece daha yüksek göstermeye başladı. Oynadığım her oyunda ısıları kontrol ediyorum. Başka oyunlardayken ısılarda bir değişim yok. Yeni grafik güncellemesinden sonra laptop elimde kalmazsa iyi :smiley:

2 Beğeni

İberia Oynanış videosu ‘Yeni Işıklandırma ile.’

5 Beğeni
3 Beğeni

Bazı yerde fark bariz görünüyor. Grafik modu kullanmadan oynayabilceğimiz bir oyun olcak sonunda.

1 Beğeni

1.40’ta gelecek yeni grafikleri kullanarak yapılan birçok mod olacaktır. Şu anda bile çıkan grafik modları oyunu bir hayli geliştiriyorsa 1.40 sonrası yapılacaklar gerçek görüntülere ramak kalacak düzeye getirecek oyunu. Ama tabi ki de bu hali gayet tatmin etti beni.

1 Beğeni

Merhaba bir süre önce EVR den ses modu almıştım. Yeniden kullanmak istiyorum ama şifremi ve kullanıcı adımı hatırlamıyorum defalarca şifre hatırlat yaptımsa da mail adresime gelen bir şey olmadı. Bize ulaşın bölümlerine de yazdım herhangi bir dönüş yok. Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Teşekkürler

oynadığım bütün oyunlarda ışıklandırma güncellemesi sonrası fps ve performans artışı oldu, aşırı fps düşüreceğini sanmıyorum.

Actros’un motor sesi çok kötü yaa, sanki kupanın altında manda bağırtıyorlar

2 Beğeni

Bazı yarabbi şükürcüler de bunu beğeniyor hocam napıcan. Onda da kulak var bizde de

1 Beğeni

Ayni sorunu yasiyorum hala cozum bulamadim bekliyorum oylece 5 ses modu satin aldim hepsi ziyan oldu

Maalesef Facebook tan bile ulaşmayı denedim ama sonuç alamadım.

Adam maillere bile cevap vermiyo tml ile calismaya basladiya sallamiyo bizi bence o tarafla mesgul olabilir

Devamı olmayan yollarda çarpı işaretlerini kaldıran mod var mı? geçenler bu sitede konuşulmuştu sanırım şimdi bulamadım.

2 Beğeni

bulamadım bende ya. bulan olursa tavsiye modlar sayfasında paylaşır umarım