Farın gözükmesi sorundu zaten gayet güzel çözülmüş.
@Barbaros_Yanik anladım teşekkür ederim ikinize de OpenGL ile oynayınca hata mı oldu gibisinden kuşkuya düşmüştüm
Arkadaşlar fırsat yakalarsam bundan alabilirim.Ets2 başta olmak üzere üst ayarlarda sorunsuz kullanabilir miyim?Döviz düşmesine rağmen hala fiyatlar inmiyor.
Daha bugüne kadar konsola kod girmiş değilim ve modsuz oynuyorum oyunu uzun zamandır. Dinlenme saatleri de hesaba katılarak oyuna zaman ayarı gelmeli diye düşünüyorum. Yola çıktığım saati belirleyebilmeliyim.
Modellerde üst üste gelen ve aynı yöne bakan iki yüzey oyun içerisinde titremeye benzer bir sorun yaratır bu olaya z-fighting diyoruz. Grafik ayarlarıyla alakalı bir sorun değil gibi görünüyor. Muhtemelen herkeste benzer sorunlar vardır.
Mesela dinlenme bunun için var. Dinlendikten sonra sana uygun işi alabilirsin.
1.39’dan 1.40 açık beta’ya geçenler fps değerinden düşüş yaşadınız mı? Yaşadıysanız kaç fps düştü?
Bende nedense fps düşüceğine daha çok yükseldi +5 fps falan ama diğerlerini bilmem.
Açık Beta süreci bitmeden elimi bile sürmem, hatta mümkünse otomatik güncelleştirmeyi kapatacağım, bi profil daha kaybetmeye hiç niyetim yok.
Ben de ilk başta katılma taraftarı değildim de bir merak edip indireyim dedim Gerçekten mükemmel olmuş denemelisiniz bence.
Sisl bu sorumu görür mü bilmem ama aklıma takıldı ;
Tehlikeli madde yükleri için yeni bir hız sınırı düzenlemesi yapılabilir mi ki ?
Vanillacılar deneyebilir, ama mesela ben böyle bi güncelleme yüklemeye kalktığım zaman bendeki 10 modun 8’i uyumsuz çıkıyor, üstüne oyundaki güncel profilimi açarken her türlü oyundan atıyor, hiçbir şekilde de kurtaramıyorum.
ets 2 ingiltere mapı yenilense artık bide ats califronya
Almanya Yenilendimi:? Krone Fabrikası ne oldu 1.40 da olan var ise bakabilirmisiniz:?
Almanya bitti yenilendi komple sanırım oyunu yüklemedim daha ats oyunuyorum
1.40 güncellemesiyle Almanya komple yenilendi. Artık eski kavşak vb. yok.
Çin yeni yıl zımbırtısı büyük ihtimal.
İndirimde başlayabilir.
Çin yeni yılı indirimlerinin zaten başlaması bekleniyor. En geç 3 gün içerisinde başlar.