Çok merak ettiğim bir şey var. DAF’a bildiğiniz gibi tuning pack geleli baya bir zaman oldu. Neden çekicilerin arka çamurluklarını boyayamıyoruz? Koskoca tuning pack gelmiş ama çekicilerin arka çamurlukları boyanamıyor. Çok garip. Var mı bunun bir sebebi?
1.28 güncellemesinde geldi diye hatırlıyorum, 2017 yaz aylarıydı. Youtube’ta olsun yollarda olsun arka çamurluğu boyalı daf görmedim hiç. Opsiyonlarda olmama ihtimali Aftermarket parça olayının gelmesi lazım gibi, plastik parçaların üzerini boyayabilmek. Fazla hayal kurdum linç yiyeceğim şimdi.
Onu soruyorum ben de işte. Neden tuning modda arka çamurluğu boyama şansımız yok yani. Modlu yapınca bile boyayabiliyorsun yani o modu yapan adam bile çamurluğu boyama şansı veriyor, koskoca SCS tuning mod getirip çamurluğu boyatmıyor
Boyalı parçaları dlc olarak çıkartsalar 20tl deseler yine alırım
Aracı güzel metalik renk yapıyorsun ama arka çamurluğu plastik
Parkın geldiği hale bak herkes linç yemekten, fikirlerini hürce dile getirmekten korkuyor.
tuning pack ile gelen parçalar firma tarafından onaylı parçalar diye biliyorum. Belki o yüzden yapamıyoruzdur.
aga bende bundan hoşlanmıyorum bazı tırlarda çamurluk boyama var eyw ama neden tuning pack olan bazı tırlarda arka çamurluk boyama yok ? yada spoiler arkası led yada boyalı stock arka tampon , full boyalı aynalar , boyalı ön ayna , boyalı üst alt ön demirler bu işe girersek işin içinden çıkamayız volvoda olan scania da yok scania da olan dafta yok dafta olan mercedesde yok onda olan diye diye gidiyo birine bi özellik katılıyosa diğerleride güncellenmeli
Çamurlukların boyalı olmamasının temel nedeni maliyetdir. Özellikle çekiciler gibi ağır şartlarda çalışan araçlarda neden ihtiyaç duyulsun ki? Karlı ve buzlu havalarda araya dolan karlar, buzlar, patlayan latikler, kopan kaplamalar, zincirli lastikler gibi çeşitli nedenlerden dolayı kırılmaya müsait parçalar oldukları için her yeni çamurluğu boyamak parça fiyatlarını yükseltecektir. Günümüzde 2020 model otomobillerde bile maliyeti düşürmek için kampana frenler kullanılıyorken plastik parçanın boyasına takılmamak gerekli bence.
Her şey tamam arka çamurluğun boyanamaması eksik kaldı. Modlar bu yüzden var işte.
Dostum, bu araç Tuning Pack almış dimi? Scania ve Volvo’da neden çamurluk boyama var da DAF’ta yok? Kapı kollarının etrafındaki krom kaplamasına kadar yapıyoruz, hatta güneşliklerin slotlu olanı dahi var ama çamurluklar mı boyanamıyor? Mantıklı mı bu sence?
Senin bu mantığınla tüm araçlarda çamurluk boyama olayının kalkması lazım oyunda? Sen kar, yağmur, çamur demişsin de, oynadığımız oyunda bunlar yok dimi? Bizler de gerçek tır şoförleri değiliz zaten. Tuning Pack almış bir aracın çamurluklarının boyanmaması da abes kaçıyor biraz kimse kusura bakmasın.
Arkadaşta aynı şeyi söylüyor.
DAF Firması tarafından onaylanmayan parça olduğu için, oyuna eklenmemiştir diye düşünüyorum. Gerçek Hollanda stili tırlarda bile plastik çamurluk kullanılıyor… Elbette boyalı olan da var piyasada, fakat Daf için, Parlock gibi bir mudguard firmasının resmi olarak eklenmesi gerekli…
Evet saydığım özellikler oyunda bulunmayabilir fakat oyundaki araçlar piyasada bulunan gerçek araçlardan modelleniyor ve lisanslaması da o şekilde yapılıyor. Ben de isterim tüm plastik parçalarda boyalı, gri plastik, siyah plastik, krom, alüminyum gibi seçenekler olsun ama her istediğimiz olmuyor maalesef. Mevcut modifikasyonları beğenmeyenler mod kullanıyor zaten.
Aslında Hs Scotch dlcsi ile modifiye firmalarının eklenmesinin biraz önü açıldı. Yakında diğer firmaları da görürüz muhtemelen ama ne kadar yakın olduğu tartışılır
harita dlcleri bittiğinde getirecek içerikler azaldığında bunlara yönelirler büyük ihtimal hocam. yani baya bi bekleyecez anlaşılan.
Iberia da oynayacaklar galiba
Oyun bende 1.7 gb düz güncelleme aldı, atölye falan da değil, betada da değilim, bir bilgi var mı?
Çin boya paketine sahip olanlara ücretsiz verilecekmiş.