1.39 da da kullanabiliyoruz bu DLC’yi değil mi?
1.4 da bu dlcler çalişmiyor sirf düzelsin diye silip tekrar yükledim olmadi.( Şimdi baktim kutuphanedede gözükmüyor satinda alinmiyorlar.)
Gereksiz bir skin paketi
aynen bende aynı şeyi söyledim ama yanlış anladı galiba
Yeni çıkan dlc’nin 1.73 GB boyutu olması şaşırttı beni çin boya paketi olanlara otomatik veriyor sanırım
muhtemelen evet çünkü bu dlc nin yayınını yaparken oyunun 1.39 versiyonunda oynuyorlardı ve bende dlc gözükmesine rağmen 1.40 betada olduğum için herhangi bir güncelleme gelmedi
Dorse Paint Jobsları da var.O yüzden olabilir.
Hiçbir DLC beta ya da eski bir sürüm için çıkmaz. Bu her zaman böyledir ve de doğru olandır.
mesela şimdi ben çin paketini alsam bunu da verecek mi? bu arada dorse boyaları falan hoşuma gitti
tam emin değilim ama vermez galiba çünkü daha önceden çin paketini almış olsaydın verilecek denilmiş ya vermez herhalde
Hayır verilmeyecek.Lunar New Year Pack DLC’nin çıktığı gün kütüphanesinde çin boya paketi olanlara verildi sadece.Yani daha önceden almış olanlara verildi.
Ets yi remote play ile arkadaşıyla oynayan deneyen var mı acaba bunu?
Ben denedim. Arkadaşın sana bağlanıyor ve senin klavye ve mouse’unu kullanarak senin bilgisayarındaki oyunu kendisi oynuyor. Doğal olarak biraz gecikmeli oluyor. Yani ortada multiplayer gibi bir şey yok.
arkadaşlar ben bu oyunu i7 7700 hq 16 gb 2400 mhz ram 1050 ti ile ne hikmetse oynayamıyorum oyuna dk başı drop giriyor 1 sene önce bu drop olayı yüzünden oyunu bırakmıştım heves edip geri başlayıp dedim 1.40 güncellemesi ile hala aynı düşük ayar yüksek ayar farketmiyor dikey eşitleme açık 60 fps de %80 ekran kartı kullanımı var bir anda oyun donuyor sonra geri geliyor ekran kartı %100 olup geri %80 seviyelerine düşüyor
Oyundan cıkarken 5 10 sn bekliyorsun sonra cıkıyor oyundan artı aa calısmıyor düzgün hala .
Toprağım oyun SSD’de mi HDD’de mi?
Herhangi bir mod yüklü mü?
Aynı sisteme sahibim. Dikey eşitlemeyi kapatınca rahatça oynayabiliyorum ancak kapattığım için ara ara görüntüdeki kırılmalar fark edilebiliyor.