beğenenler arasından direkt çekip verelim dsfdsfs
İyi Akşamlar Arkadaşlar.Dlc yi dün çıkar çıkmaz almıştım.Oyunu geforce now aracı ile oynuyorum.Fakat ne hikmetse iberia italia vs dlc ler oluyor bir tek west balkans yüklenmiyor sebebini bilen var mı?
Geforce now sunucusuna yüklememişlerdir.
Normalde DLC’ler çıktığı gibi satın alırdım ancak uzun zamandır bu oyuna karşı aşırı soğuğum. Girip 10-15 dk oynayıp çıkıyorum. Köklü değişiklikler lazım ki tekrardan ısınalım oyuna.
çekiliş yayını şu şekilde olacak. yarın akşam 6-7 arası girebiliriz eğer farklı bir durum olmazsa daha da erken açalım akşam saatine tam denk gelmesin. 2 tane hediye edilecek. aralarda farklı gelişmelere bakar sohbet üzerinden çekilişi yaparız. yayın bilgilerini yarın kesinleşince değiştiririm.
Bu DLCde taşıdığımız yükten kazandığımız para hızdan yediğimiz cezalara gidiyor valla. Hız sınırlaması çok düşük. Gerçekçi olsun diye kapamıyorum ama kapatmayı düşündürüyor insana.
bosna hersek’te bazı yollarda hız sınırı 70, arnavutluk makedonya karadağ’da nasıl bilmiyorum ama slovenya hırvatistan sırbistanda sorun yaşamadım. zaten gerçekçilik açısından 90’lık yolda 80’le gittiğimden benim bir şikayetim yok. sadece dikkatimi çeken hız sınırları çok kısa süre içinde değişiyor. gişelerden çıkınca 80 yazan yolda 10 saniye gider gitmez 60’a iniyor. şehir içlerinde de 30-50 gibi rakamlar aniden değişiyor yersem oradan yiyorum cezaları ama sen hızlı gittiğin için ceza yiyorsun gibi anladım. hız sınırı düşükse yavaş gitmelisin. tır simülasyonunda hiçbir yolda 85-90’dan daha hızlı gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. (acil teslimat almadıysan ya da WoT işinin sayılı dakikaları kalmadıysa tabii ki.)
2 kez 5000 € ceza yedim. O da şehir içinden çıkmama rağmen hız sınırının 50de kalan yollarda oldu. Yol bomboş ve dümdüz haliyle 70-80 civarında gidiyorsun. Hız sınırı yüzdesel olarak çok aşıldığı için ceza da kalın oluyor.
Hepimizin profilinde onlarca garaj, bir sürü çalışan ve ömür sonuna kadar çalışılsa bile kazanılmayacak paralar olmasa, 1000 km gittiğimiz yoldan 100.000 € gibi paralar kazanmayıp, tamirhaneye girdiğimizde hesap kitap yapıyor olsaydık, o zaman belki bölgenin hız sınırını ve ödediğimiz cezanın çokluğunu tartışmak bizim için daha anlamlı olurdu sanırım.
Ben motor freni yapıyorum işe yarıyor hiç ceza yemedim. (ceza olayı açık)
Bosna-Hersek ülkesini çok güzel yapmışlar. West Balkans ülkeleri içinde en beğendiğim o oldu.
Bende iki tane araç, bir tane çalışan var, o çalışan arkadaşın da günlük iki bin Euro kadar zararı var.
Hele uzun sefer çalışdığından çoğu zaman da iş bulamayıp boş dönüyor bir dört bin beş yüz Euro’da öyle ayrıca bir zarar veriyor.
Aylardır çalıştırıyorum acaba ne zaman kara geçecek diye sabr ediyorum.,geçen bir altmış Euro kadar gelir sağladı herhalde hepi topu o kadar.
Günlük bir beş bin Euro kadar da kredi borcum var. Pazar mazar demiyorum ha babam işe seğirtiyorum, bakiye eksiye düşmesin; düşüncede diye çıkarmak için.
Bazan hakikaten böyle bir çalışanım varmış gibi artık kalaylayasım geliyor,sabrımı zorluyor.
Oyunu bende böyle oynuyorum. 116 seviye bir hesabım var ve yaklaşık 700k borcum var, zamanında kendime özel zor ekonomiyle ilgili modlar yaptım. Vurgulamak istediğim nokta oyunun sürdürülebilirliğinin az olması ve 40-50 saat oynadıktan sonra yapacak bir şeyin ekonomik olarak kalmayıp sadece haritada farklı yerlerde sürerek vakit geçirmek. Benim hayalim ve isteğim oyun ekonomisinin değişmesi, wotr gibi şeylerle sanal şirket vb. Olayların desteklenmesi ve oyunu oynarken 50 tane mod kurup yeni yerler görmek ya da kendi kendimize roleplay yapmaktan ziyade daha kıymetli amaçlar için çabalamak.
sadece 20-30 küsur saniyede oyuncuların geçtiği küçücük bir alan.
nasıl kafa patlatmışlar oysa, nasılll.
Bu geforce now hâla west balkans dlc sini oyuna aktarmıyor sorunu çözen var mı?