ETS 2 - West Balkans DLC [Ana Konu]

    Balkanlar’a Gidiyoruz! SCS Software rotasını yeniden Balkanlar’a çevirdi! Euro Truck Simulator 2 için West Balkans DLC‘si resmen duyuruldu. Bu DLC ile gelecek olan ülkeler:

ALB   Arnavutluk


BIH   Bosna Hersek


CRO   Hırvatistan


KOS   Kosova


MNE   Karadağ


MKD   Kuzey Makedonya


SRB   Sırbistan


SLO   Slovenya
 

27 Beğeni

Geriye Slovenya ve Yunanistan kaldı. Tahminimce onlar ileride facebookta filan olacak

3 Beğeni

Balkanlar geliyorsa kemik kitle hafiften kafayı ETS2’ye tekrar çevirir bak demedi deme. İyi iş bu tutar yani…

12 Beğeni

Aynı konulardan bahsetmeyi inan hiç istemiyorum yazdıklarımı sildim şu an :smiley:
Bunlar sevenleri için güzel şeyler ama yok ben yine bi bakar kapatırım belki 1-2 SS…
Yağ gibi tertemiz yollarda tırcılık asfadsfa

14 Beğeni

Truck World Australia nın çıkması gelecek haritalar veya oynanış düzenlemelerini hızlandırıyor olabilirmi :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

Balkanlar’ın geleceği zaten TWA daha piyasaya çıkmadan önce belli olmuştu. TWA ile alakası yok. Ayrıca 10. yıla özel bir DLC olduğunu düşünmüyorum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Truck World Australia duyurusu ile SCS’nin en ufak bi alakası yok. Bunca sende yapılacak o kadar çok şeyi yapmayıp kafasının dikine giden bi yerden yenilikçi bir oyunu dikkate almasını bekleyemeyiz. O oyunlar çıksın biz oynayalım SCS’den bize ne zaten getirmeyecek.

8 Beğeni

Truck World Australia’nın çok da ETS 2’ye veya ATS’ye rakip olacağını ben şahsen zannetmiyorum. Simülasyon severler Truck World Australia’nın daha interaktif özelliklerini daha çok beğenecektir ama ETS 2 ve ATS özellikle de harita DLC’leri ile çok yüksek kalite bir harita sunuyor ve aynı zamanda oyun bölgesi Avrupa ile Amerika.

Truck World Australia hala daha erken yapım sürecinde ama harita sonuçta bir Avusturya Alpleri ya da Colorado Rocky Dağları içermeyecek. Çok kaliteli bir Avustralya haritası ile Perth, Melbourne gibi şehirleri çok yüksek kalitede sunsa bile sonuçta oyun Avustralya’da geçecek, ama oyun bölgesi olarak Avustralya’yı seçip SCS’nin direkt karşısına çıkmamak onların büyük ihtimalle özellikle seçtiği bir şey.

Büyük ihtimalle aktif olarak ETS 2 ve ATS oynamaya devam eden tayfa nasıl bazen canları Amerika’da bazen Avrupa’da dolaşmak istiyorsa bazen de Avustralya’da dolaşmak isteyebilir gibi kafasıyla gitmiş olma ihtimalleri yüksek. Her ne kadar bu forumda popüler olmayan bir düşünce olsa da ben şahsen SCS’nin İberya otobanlarını veya Bulgaristan yollarını, interaktif yük yüklemeye değişmem. Keşke bu interaktif özellikler SCS’nin oyunlarında da olsa ama gene de birini seçmem gerekse SCS’nin yolundan giderdim.

Balkan DLC’sine gelirsek de İtalya DLC’si çıktığından beri bekliyorum 5 sene olacak neredeyse, sonunda SCS güldü yüzümüze…

5 Beğeni

Daha da konuşmaya gerek yok bence…

2 Beğeni

Önce korona döneminde güme giden Road To The Black Sea Dlc’yi düzeltsinler sonra Balkanlara baksınlar.

4 Beğeni

Bu DLC, virüsten önce yayınlandı.

4 Beğeni

Slovenya da çıktı ortaya. Bir tek Yunanistan kaldı.

16 Beğeni

Haydi be SCS, Yunanistan’in üst bölgelerini getir de İpsala Sınır Kapısı hayalimiz gerçekleşsin!

5 Beğeni

Slovenya mı? :smiley: Bovec Soca Valley yukarısında önemli TIR yolları vardı. :smiley:
Az gibi geliyor şu an Yunanistan’ın bir kısmı dahil edilmeli gerçekten :confused: Atina’ya gitmek zor olmasa gerek.

8 Beğeni

Ayrıca bu DLC, “EN FAZLA ÜLKEYE SAHİP HARİTA GENİŞLEMESİ” rekorunun sahibi olacak.

7 Beğeni

Yunanistan olacaktır.Yakında teasere gelir.
Yunanistan gelmeyecek ilerde batı ege ve kıbrısla gelecek diyenlere katılmıyorum.Keşke olsa ama neden olmayacağını biliyorsunuz konuşmaya gerek yok.
Rusya hakketiğni buldu sıra hakkı senin değildi zaten kardeşim bekle sonra sanada gelir.:smiley:

4 Beğeni

Bu DLC’nin aslında İberia’dan önce çıkması lazımdı ama maalesef SCS İberia’yı yapmayı tercih etti. Ama böylesi daha iyi oldu çünkü son teknoloji ile daha iyi olacak harita. İberia’da SCS’nin nasıl bir iş çıkardığını hepimiz çok iyi biliyoruz :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Hepsinin tek bir pakette yayınlanacağını sanmıyorum. :confused:

Niye yayınlanmasın :slightly_smiling_face:
İber yarım adasının yüz ölçümü 583.254 km². Balkanların ise 666.700 km². Tabi bunun içinde şuan oyunda bulunan Romanya, Bulgaristan ve Trakya’da var. Onları çıkardığın zaman 293.550 km² gibi bir şey oluyor eğer yanlış bilmiyorsam. 583.254 km² yeri tek bir pakette yapan şirket 293.550 km²’lik yeri tek bir pakette yapamayacak mı? :upside_down_face:

7 Beğeni

Balkanlarda da ortalık karışık ,balkanlarda da savaş çıkmasın dlc çıkacağı zaman :smile:

4 Beğeni