profil ayarlarından steam bulut eşleştirmeyi ve world of trucks bağlantısını kapat aç, yerel veya bulut kayıttan yüklemek isterse son kullanma tarihlerine bakıp yüklemek gerek
Belgrad yakınlarda Balkan ve Çukur Park var.Yol çalışmaları da o civarda.Dlcde var mı acaba?Teliften isim koyamasalar da en azından gerçekte olan tır parklarını benzetseler çok güzel dururdu.
Var tabii yayında gittik
Bayburt tesisleri hala duruyor kaldırmamışlar
Arkadaşlar bu haritada yavaşlatma çizgilerin sesleri neden yok? Road to black sea haritasında vardı bir süre sonra kaldırıldı nedenini bilen var mı?
Allah’ım ya gene mi yapmamışlar şu olayı nedense beni çok tilt ediyo iberyada geliyo sesleri hâlbuki
Diğer harita DLC’lerinde olmuyor iken bu haritada ciddi şekilde droplar oluyor. Bilgisayarı parçalamamak için kendimi zor tutuyorum.
Sadece bende oluyor zannediyordum, dlc optimizasyonu rezalet
Kesinlikle. Kafayı yedirdi bana ya. Şu an benim gözümde Fernbus veya The Bus’tan daha beter rezalet konumda.
Kosova’ya giderken aşırı kastı windows güncelleme yapıyor diye oyundan çıktım baktım güncelleme yok, fps düşmesi değil direkt takılma şeklinde.
Genel olarak şehirleşme alanlarında artık yeni dlc/rework edilen kısımlarda bu oluyor. Her şey en yüksek ayarda 1080P 400 ölçeklemede şehir dışı 120-135 fps alıyorum şehir içine giriyorum özellkle yeni ve rework edilen yerlere 65-75 arasına iniyor. Neredeyse 2 kat fps farkı oluyor. Mutlaka düşüş olmalı fakat 2 kat düşme de olmamalı. Son gelen fps limit şeyinden beri de fps limit 75 vsync açık monitörün hz 75 sabit 75 de oynuyorum daha akıcı geliyor. Vsync kapalıyken bir garip oluyor oyun. Orta’nın bir tık üstü - üst seviye sistemlerde bir problem yok gibi şimdilik stabil performans alınabiliyor. Bir de artık yeni haritalarda birden fazla detaylara yer verilmesi, epey özenli yapılması da bunu etkiliyor kesinlikle. Ama bence artık haritalara optimize değil de(ekstra’dan bahsediyorum/ fps düşecek diye önemli önemsiz bazı yerlerin atlanarak yapılmadan geçilmeleri) oyunun sanki ana altyapısında Dx12 olur Vulkan olur veya stabilize edebilecek herhangi bir başka çalışma olur, buna katkı sağlayacak şeyler yapılmalı gibi. Çok uzun zaman öncesinden beri DX12 - Vulkan’dan bahsediliyordu hala bir şey yok ortada buna dair. Ama en azından hala grafiklerde bir iki ayar düşürünce fazladan fps elde edebiliyoruz bu oyunda, piyasa da ne oyunlar var düşük ayarlar ve maksimum ayarlar aynı fps’i veriyor Buna şükür…
Ben ECS, Broshuis BV, gibi söylemlerden sonra birşey gelene kadar o şeyin geleceğine inanmıyorum.
katılıyorum hocam
Çalışanlardan biri editörden o yolun özellikler kısmındaki no boundary yi açmayı unutmuş ama gerçekten büyük rezillik
Hangi yol burası ona göre gitmeyelim.
Hocam Pirlepe-Üsküp arasında. Üsküp’e doğru giderken resimde ki kısımda duvar var.
Haritayı çok sevdim
Özellikle şu 4 ülke Bosna Hersek, Arnavutluk, Karadağ (Montenegro), Hırvatistan çok güzel.