ETS 2 - West Balkans DLC [Ana Konu]

19 Beğeni

almaya değermi? indirimler bitmeden aklımda var, malum tl’de olmayacak ilerde.

1 Beğeni

İnsanın zevkine göre değişir; ama ağaçlar ve dağlar arasındaki kıvrımlı ve dolanbaçlı yolları, Batı Avrupa’nın titiz şehirleri aksine bizimkiler gibi sokaktaki yengesinden eski evlerine, tarihi binalardan küçük kasabalara kadar değişik değişik yerleri ve şehirleri gezmeyi seviyorsan güzel DLC. Yalnız West Balkans indirimde değil, büyük ihtimalle önümüzdeki 1 sene de indirime girmez

aynen indirimde değilmiş iberia ile karıştırmışım. :smile:

Balkan paketi var steamde Road To The Black Sea Dlc varsa sen de az da olsa indirimli alabilirsin.

alacağın zaman ileride emin ol daha pahalıya gelmiş olacak :smiley: 1 sene sonra indirime girse bile o zaman kim bilir kur nasıl olacak (ytd). Ben ilk çıktığı gün aldım girdim 2-3 sefer attım kapadım ileride illa oynayacağım çünkü. Oynamama sebebimde 1-2 sefer için direksiyonu kurmaya üşenmem :melting_face:

Ancak oynama fırsatı buldum, 7-8 saattir west balkans ülkelerinde oynuyorum. Genel olarak çok başarılı hatta bana göre ETS2 için en iyi DLC. Tek kötü yanı şehir içinde giderken 2dk da bir kavşak, şehirler arasında ise sürekli gişe çıkıyor, doğru düzgün sabit hızla gidemedim araç çok yakmaya başladı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bütçeyi zorlayıp aldım bende, dün Sofya’dan girip Üsküp’e kadar gittim güzeldi yollar. Keşke çıktığında alabilseydim etkinkikten gelenleri satıp birazını amorti ederdim ama oldu olan.

1 Beğeni

Bayburtlu tesislerinin tabelasından anlık video geldi

:smiley: geçen yayındaki mert abi geçerken atmış içeride polis olduğu için tesisi çekememiş.

6 Beğeni

61 ton alıp veya daha fazla ağır yük alıp tam gidilmelik yol. Benim gittiğimin tam tersine giderseniz rampa çıkmalı yol var. + olarak orman var tam Karadeniz temasına uygun yol. ben Zigana dağına benzettim hafiften

7 Beğeni

Bana nedense sırbistandan ve hırvatistandan az şehir eklenmiş gibi geliyor oynadığımda siz ne düşünüyorsunuz?

İnsan modeli kullanımını arttırmışlar şehire canlılık gelmiş, yük bıraktıktan sonra fabrika önlerindeki boş yerlere dinlenme işareti koymuşlar bazı yerlerde duran araçlar var, obje kullanımı iyi olmuş, yollar gidiş-geliş virajlı olduğu için uzun sürüyor, en beğendiğim dlc bu oldu.

4 Beğeni

sırbistan için aynısını düşündüm ancak daha fazla şehir ekleme imkanları olsa neden eklemesinler diye de düşünüyorum. belki 1’er şehir daha koyabilirlerdi.

Ekran Görüntüsü (143)

Scs’ye göre Avrupa haritası arkadaşlar yani bazı şeyler mümkün

8 Beğeni

Resmin tam hali. Gürcistan, Ermenistan ve Azerbaycan da haritada var.

Yukarıdaki haritada olup oyunda olmayan yerler:

ETS 2

• Rusya (Heart of Russia DLC)
  • Yunanistan (Greece DLC)
  • Kıbrıs adası
  • İzlanda
  • Kuzey İrlanda
  • İrlanda Cumhuriyeti
  • Faroe Adaları
  • Belarus
  • Ukrayna
  • Moldova
  • Türkiye (Asya kıtası)
  • Gürcistan
  • Ermenistan
  • Azerbaycan

ATS

• ABD anakarasında olup oyunda olmayan eyaletler
  • Alaska
  • Hawaii
11 Beğeni

bugün benimde dikkatimi çekti bu harita hatta paylaşacaktım burada :smiley:

2 Beğeni

Buradaki ülkelerin çoğu AB’nin üyelik aşamalarına sahip olan ülkeler veya Avrupa Komisyonunda bulunan ülkeler. Benim umudum vardı bu iyi oldu hatta çok güzel oldu.

4 Beğeni

AB üyelik meselesi olsada dahi avrupa sınırı içindeler. Mecbur alacak. Çünkü başka ülke kalmadı.

2 Beğeni

Eskiden TR haritası gelmez diyorlardı trakya tarafı geldi şimdi de ‘’ Yav Asya tarafı gelmez avrupa değil ki ‘’ diyenler türedi . fakat ben TR haritasının elbette geleceğini düşünüyorum.

3 Beğeni

bu AI trafik beni deli edecek şu rezalete bak ya, en öndeki mal asla gitmiyor :smiley:

5 Beğeni