Yazın paylaşılan on the road wielton bloğundan. Türkiye resmen gözümüze sokulmuş.
Avrupa bitmeden zaten gelmeyecek bitince mecbur geçecekler Avrupa dışındaki yerlere adamların para kaynağı bu
Avrupa Birliğine aday ülke ayağına getirecekler galiba ülkemizin tamamını umarım o zamana kadar adaylıktan atılmayız
Herhangi bir adaylıktan atılma, çıkarılma vs. yok malum politikalar sonucu müzakereler ve fasıllar karşılıklı olarak donduruldu.
Bu Avrupa Birliğine üye süreci de değil, biz zaten her türlü etkinlikte olsun (UEFA, Avrupa Şampiyanoları,) aklınıza her gelebilecek etkinlikler de varız bi zahmet Avrupa olalım
Senden önce ben paylaştım
yalnız scs’in türkiye’yi eklemek söz konusu olduğunda avrupa birliği, nato mato yok aday ülke gibi olaylarına bakacağını pek zannetmeyelim. ya eklersin ya eklemezsin.
Bende öyle düşünüyorum o yüzden ekleyecekler
Yukarıdaki harita Avrupa Konseyi ülkeleri haritasıdır. Avrupa Birliği değil.
Avrupa Konseyi
Avrupa Birliği
AB veya Avrupa Konseyi kurumlarının tartışmasını geçelim, sonuçta SCS bunu referans almış bariz belli oluyor.
Kögel bloğunda aynı kapak resmini tekrar koymuşlar.
Tartışmaya son noktayı koyuyorum. Bu konuyu daha fazla kirletmeyelim…
Sonuçta oyunda TÜRKİYE var. Herhangi bir oyuna bir ülkenin haritası eklenecekse tamamı eklenir. Ya hepsi birden gelir ya da parça parça eklenir. Sonuçta bütün harita koyulur. Yarım bırakılırsa o ülke insanlarına ayıp edilmiş olur. Hele ki anayasasında vatan bölünmez bir bütündür maddesi varsa…
İsveç, Norveç ve Finlandiya’nın kuzey kısımları nasıl geliyorsa Türkiye’nin de asya kısmı da bir şekilde gelecek…
Anayasa’nın 3. maddesi →
Erzurum Kongresi Kararları 1. madde →
Türkiye’nin Asyada kalan topraklarını çıkartıp koysalar yanlış ta anlaşılabiliecek bir durum ortaya çıkabilir belki bundan bölmek istemediler.Ama tabi neden olmasın ki? Bekleyip görelim, bence de ülkemizin tamamı gelecek bir gün:)
Dün Oyuncuyus bis in harita moduyla beraber Balkan’da dolaşıyordum fakat Sırbistan’ın Nis şehrine yaklaşınca oyundan attı. şehre ışınlandım yine oyundan attı. Türkiye haritasıyla mı alakalıdır sizce? diğer modlar otobüs modları falan. Normalde Nis’de oyundan atma yapıyor mu?
Bunu yazana kadar modsuz profilde bı deneseydiniz keşke
Doğru söze ne hacet?
onu da denerim teşekkürler
G29 set yine pas tuttu. 20 kasım steam düzenlemesi öncesi 243 TL gömerek dlcyi alıp temmuz ayından beri oynamadığım ETS2’ye geri dönme planım var hadi bağalım.
2 gündür DLC bölgesinde sürüyorum gerçekten scs kendini çok geliştirdi ve artık sürüşler çok tatmin edici.
İlk izlenimlerime göre Kosova ve Makendonya’nın Road to Baltic Sea DLC ikliminden ve yollarından pek bir farkı yok fakat Arnavutluk’a girdiğim anda o Akdeniz havasını aldım. O bölgenin iklimi ve coğrafyası zaten bizlere Antalya-Muğla taraflarından tanıdık olduğundan çok yabancılık çektirmedi güzelce akıp gitti yollar.
Yunanistan DLC’sinin güzel olacağından eminim fakat scs bu işi biraz paraya döküyormuş gibi hissettirmeye başladı, ki hakkıdır bizim fiyatlandırmalar uçuk veya biz toplu paket dlclere alıştık, bilemiyorum.
Steam Türkiye fiyatlandırmasını USD olarak güncelleyeceğinden gelecekte çıkacak olan dlc paketlerini alır mıyım bilmiyorum fakat alacak olanların cüzdanını scs biraz kasıp kavuracak.
Hangi şehirde burası