Anladım bilgi için teşekkürler.
Sıla yolunu tamamlayan ETS 2 West Balkans DLC’si çıktı! Arnavutluk, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya ülkelerinin yer aldığı West Balkans DLC’sinde 30 şehir bulunuyor.
Darısı bizim başımıza
bundle’ı görmeyip 270 liraya alan ben
203 tl cs2 kasası sattım kalan 39 tl ile paparadan aldım 3.98 de ordan geldi
Birde biz tadına bakalım şu haritanın.
Mostar ve Saraybosna arasındaki yolun çok güzel manzarası var
Aynı şekilde Saraybosna-karacofça arası da
peki ama neden SCS?
sadece Priştine - Podgoritza arasındaki yolla bile Coloradoya kafa tutacak kadar mükemmel bir DLC’yi neden en önemli sıla yolu A1 otobanını keserek dumura uğratıyorsunuz?
öyle böyle bir kesilme değil ki bu. Daha yazın geçtik ordan biz. Belgrad’ın altında
Beyler bu bundle’ı nesir scs nin sitesindekinle aynımı neden 243 tl acaba alalımmı farklı olmasın.
Alabilirsiniz hocam forumdaki çoğu kişi ben dahil öyle aldık
West Balkans çekilişi isteyen likelasın
o zaman oynarken promodsu aktif etmemek daha iyi gibi görünüyor tamamen uyumlu olana kadar
West Balkan DLC sinin çıkmasıyla artık o eski yerlerden geçmek zorunda olmamak sevindirici.Yanlız ya oyuna karşı ya da foruma karşı ilgi azalmış.Eskiden harita çıktığında buralar daha yeşil idi çimen idi.
Bu arada indirimi son anda farkettim
beğendim fakat iberyadaki heyecanla oynayamadım, dün 2 saat oynayıp kapadım yeni gelecek tycoon özelliğini bekliyorum ben
Benim kendi açımdan bakacak olursak, valla ben oyunda Türkiye’yi görmediğim sürece hangi harita çıkarsa çıksın benim için de pek bir anlamı yok. Beni de 2.5 sene önce çıkan İberia bile daha fazla heyecanlandırmıştı, şuan West Balkans’ın harika bir harita olmasına rağmen… Hemen Yunanistan’da gelse 1 ay sonra Rusya Dlc’si de hemen çıksa yine bende heyecan olmaz oyunda Türkiye’nin tamamını görmeden harita anlamında beni çıkacak herhangi bir harita dlc’si heycanlandıramayacak. 2019’dan beri adam akıllı Türkiye haritasında süremediğimiz için sanırım böyle hissediyorum. Tekirdağ Edirne İstanbul ile 3 şehirli, mevcut haliyle %8-10’luk kısmının yer aldığı ülkenin genişlemesini istiyor insan. Türk olduğumuz için böyle aslında, balkan ülkerinde veya bir ispanyalı gayet memnundur harita konusunda
yolda giderken kilometreleri daha hızlı mı sayıyor bana mı öyle geliyor? şehirlerin birbirine yakın olmasıyla alakalı mı yoksa?