Acaba Balkans Bundle olur mu?
E o kadar Cruising Balkans diye Black Sea DLC’si ile birlikte etkinlik çıkardılar . Bence olmalı.
Benim de aklıma bir arada yapılacak olan etkinlikten dolayı geldi.
West balkans ile promods kullanacaklar arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme. Promods’un kurucusu ScuL promods’un dlc ile uyumlu olması için 3-6 ay arasında bekleme olacağını açıkladı. Şimdi dlcyi alıp promods ile kurarsanız sadece promods’un balkanları görünecekmiş. Sınır kapıları fazla olduğu için uyumlu olması uzun sürecekmiş.
maalesef öyle bir durum olacaktı yapacak bir şey yok. burada ben birkaç haber ekliyorum site için yayın saatine kadar bunlarla uğraşıcam ondan sonra 17:00 gibi biz de direkt yayını açarız eşlik ederiz.
20:15’te çıkacak. Vallah ben yayın yapamam o kadar süre Balkan Bundle var Baltic Bundle bile var.
bu benim için iyi haber çünkü atıyorum bir sonraki sürüme zorunlu kılsalar yeni dlc yi bu sefer almadan oynayamam mecbur eski sürümde devam ederim. o açıdan iyi oldu.
Ekstra Map Booster’ın içinde de olabilir.
Also, if you complete any job using external contracts TO or FROM the city of Podgorica, you will get this adorable Hermann’s tortoise which you can take along on your adventures.
Ayrıca, herhangi bir işi Podgorica şehrine veya Podgorica şehrinden harici sözleşmeler kullanarak tamamlarsanız, maceralarınızda yanınıza alabileceğiniz bu sevimli Hermann kaplumbağasını alacaksınız.
https://twitter.com/sislamoglu/status/1715022936518627699
afiyet olsun da tırsan nerede kaldı reisss dsfdsfdsfs
Daha 1 saat 26 dk var
Açıldı mı?
Yarım saat var. Almak için acele etmeyin bence. Bundle’lara bakın.
Bundle’a da geldi. Buradan alın.
270 TL hayırlı olsun DLC olmayan Balkan Bundle alsın bence
243’e almış oldum 27 kar
Normal indirirken 80 mb gösteriyor ama güncelleme olarak 21 gb gösteriyor?
Hayırlı uğurlu olsun 243’e geldi banada.
21 gb oyun dosyalarının sendeki toplam boyutu. Herşey dahil.