Çıksında alak artık.
Fiyat ile ilgili bi haber varmı ?
fiyatı son dlc kadar yani 270 tl olacak.
normalde video ile giriş yapardık ama ne o kafa kaldı ne de o zaman boşluğu yarın belki normal bi video çeker yüklerim ama önemi yok yayın açıp devam etmek daha iyi ancak bildirim gitmiyor. çok sık uğraşmayınca ulaşamıyoruz.
Harita lazım hasan bey.
paylaşıyorum sıkıntı yok. ambargo anında kalkıyor. yani sıkışık bir yer çok şey göreceğiz ama gişeler ve gümrük kapıları ebemizi ağlatacak. gene aynı şeye geliyoruz. ulan bu kadar dünya var ama sadece geçip gidiyoruz.
İyi bari Ambargo kalmış,screenshot isterken seni yakmayalımda.
Arkadaşlar scs software’den benim beklentim heart of Anatolia dlc’si tek beklentim bu bence Gürcistan,Azerbaycan kadar gidebilirler Ukrayna,Kafkasya’yı içeren dlc’de gelebilir bence
Mostar Köprüsü’ne korkuluk koysulardı,atlayan kişiler oluyordu
Kalotina Gradina nasıl?Belgrad gişeler kirli mi?
Yayının tekrarına bakıcam mecburen. Haritada baya yol varmış dediğim gibi, sonradan da yol ekleyebilirler duruma göre.
Fotoğraf çekmemişiz. Ama Saraybosna, Mostar, Priştine, Tiran güzeldi. İlk girdiğinizde Balkan müzikleri ile oynamak çok güzel olacak. Sakince etrafta ne var ne yok araştırarak oynamak daha güzel hissettirecek. Ben de ilk şeylerden(!) sonra klavyeden oynarken öyle yaparım.
Eksik yanı varsa da çıktığında dile getirilir. Bilenler hangi yolların ya da önemli noktaların es geçildiğini bulur. Bu da DLC’yi pek etkilemiyor maalesef. Artık ilk günden direkt delirerek oynamak zorunda olduğumuzu hissetmiyorum.
Videoya vakit kalmadı. 18:00 civarı yayında Mostar’dan başlayıp batı tarafını dolaşmaya devam edicem.
Dlc bi çıkaydı
Bu gişe olayı sıkıntı cidden.İtalya ve Fransa da da aynı
hadi be scs çıkar da gideyim urum eiline.
cruising west balkans etkinliği olacak mıydı? bununla ilgili bir şey söylediler diye hatırlıyorum ama emin olamadım.