YKS nin bir ara içinde bulunmuş biri olarak yapımcısı olan Yılmaz abi özel sebeplerden dolayı bıraktı her şeyi. O sebeple bir şey yapılmıyor keyfi bir durum yok. Neyse konu sapmasın bilgilendirmek istedim.
Eskişehir ve Çanakkale’de görmüştüm gerçekte. İstanbulda ya hiç yok ya da maksimum 10 tane filandır…
ama sonuç olarak dediğim gibi haritada değişiklik yapmıyorlar doğru mu sadece sürümü güncelleyip yayınlıyorlar
Önceki yayında paylaştıkları linkte varmı fotoğrafları’da ondan dedim.
Eğer şu kapatılan linkten bahsediyorsan evet orada vardı, TR kısmında köşeye yerleştirmişlerdi
Evet herhangi bir değişiklik yok.
Oyunun şuanda en gelişmiş şehri İstanbul, bir de bu açıdan bakmak lazım
Ben burasının 212 kavşağı olabileceğini fakat köprünün yerine bu şekilde döner kavşak yapıldığını düşünüyorum. O tarafa çok benzettim. Mall Of İstanbul’un görüntüsüne bakarsak İstoç tarafından böyle görünen bir yer hatırlamıyorum.
Açıkcası çok arada kaldım. İkitelli tarafından gibide gözüküyor ama değil. Açı tam Taşocağı yolu konumuna denk düşüyor. Ama orda da kavşak yok. En azından 4yollu bir kavşak bulunmuyor.
@Onur_Caglar SCS zaten şuana kadar Edirne Otogarı veya çevresiyle alakalı bir paylaşım yapmadı.Ayrıca dünkü videoda da Kapıkule’den gelişte Edirne Gişeleri’ne gelmeden öncedeki Edirne Tekirdağ yazan tabela ile Edirne Merkezi’ne giriş verilmiş.Normalde bu bölgelere ne kadar hakimsin bilmem de zaten otoban üzerinden İstanbul ve Kapıkule yönünden gelindiğinde Edirne’nin ilk girişi burasıdır ve bu giriş ile ilk olarak otogar ve Trakya Üniversitesi’ne ulaşabilirsin.Muhtemel Edirne girişini sadece buradan vermişler. Çünkü Kapıkule tarafından gelirken olan girişi kapatmışlar.Senin paylaşmış olduğun 2.fotoğraf D-100’ü kullanarak İstanbul yönünden gelirken Edirne’nin girişi ve tabelanın olduğu yerin baktığımız açıya göre sağ tarafı ise otogar.Bu bölümün zaten olacağı kanısındayım.Şimdi Edirne merkezine girişi SCS’nin paylaşımıyla ve paylaşılan yerin gerçek görüntüsüyle aşağıya bırakıyorum.
@mjorayulun Tekrara düşen paylaşımlar olmuş ama yanlış bilgi verilmemesi adına düzeltelim.SCS’nin paylaşmış olduğu yer tabelalara ve Mall Of İstanbul’un görünüşe bakacak olursak Basın Ekspres Atakent-Halkalı ayrımı.Normalde evet bu yol bu şekilde değil.Ama SCS’nin bu kısmı bu şekilde yaptığını daha önceden de belirtmiştik.Zaten SCS’nin 18 Eylül’deki paylaşımında 7 ve 8 numaralı görseller aynı yeri farklı açılarla bize gösteriyor.Onu da aşağıda detayları ile paylaşıyorum.
DLC açıklandığından itibaren sürekli güncelleyerek tuttuğum, dün paylaşılan video da dahil şimdiye kadar konumlarını tespit ettiğim yerlerin haritaları:
Romanya:
Bulgaristan:
VEEE TÜRKİYE:
Arkadaşlar peki yükü bırakmak için döndüğü yerden düz gitseydi nereye giderdi tahmininiz var mı ?
ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu] - 22sercan tarafından #2254
Dün paylaşmıştım tekrar paylaşayım.Düz devam etmiş olsaydı bu yol ileride ayrım ile Ambarlı Dolum Tesisleri’ne ve sola doğru ise Petrol Ofisi Caddesi üzerinden D-100’e bağlanan yol.Yolun devamı ise çok yüksek ihtimal ile oyunda yer almayacak olan öncelikle Avcılar İETT son durağına,Siteler bölgesine ve devamında Ambarlı ve Avcılar Merkez’e uzanıyor.Kendi içinde Cihangir Mahallesine de ayrımı mevcut.Tabi buraların olmasının mantığı ve izahı da pek yok ama 28 yıl Avcılar’da yaşamış ve yaşamaya devam eden biri olarak ben yine de neyin ne olduğunu aktarmak açısından sizlerle paylaşıyorum.Yine tekrar olacak ama muhtemelen Ambarlı Dolum Tesisleri’nden yük alacağız ve bu Haramidere D-100 ve Tem Bağlantı yolunu kullanarak yola bağlanacağız ya da Petrol Ofisi Caddesini yapmış olduklarını varsayarsak o yolu da kullanarak D-100’e bağlanabileceğiz.Ayrıca bir şey daha var yükü bırakmak için sağa dönmeden solda kalan kısım ise epey büyük bir sanayi sitesi olan ve içerisinde bir çok işletme ve kuruluşu barındıran Beysan Sanayi sitesidir.İleriki ışıklardan da içeri girip yük alacakmıyız? Neden olmasın derim,hiçte şaşırmam.
Çok teşekkür ederim