Türkiye zaten küçük olmuş bu yüzden pek fazla gösterilecek birşeyi yoktur. Başka bir yayın yapacaklarına bu akşam göstersinler. 1-2 güne de çıkış tarihi açıklasınlar. Bütün dünya inansa. Hayat bayram olsa… Şaka bir yana da bir an önce açıklasalar keşke.
Acaba oyuna Road to Black Sea DLC’si için Rumence ve Bulgarca sesli navigasyon gelir mi? Eğer gelmezse sesli navigasyon, Rumenler ve Bulgarlar oyunu yarım destekler.
keşke o şekilde olsa
bende o şekilde olur diye düşünüyorum ama duyuru kısmında sadece bulgar bayrağı vardı kararsızım
Oturduğum yer Petrol Ofisi Caddesi ve Cihangir Mahallesi son durağa yakın. Yürümeyle 10-15 dk, Ambarlı Semt Pazarı’nın orası
Bulgaristan yayınındaki arkadaş her kavşakta Edirne yönüne dönüyor
Edit: yanlış alarm, başka yere gidiyor
Of of of Bulgaristan yolları da çok iyi olmuş.
Varna şehir içindeki Bon tabelası. Bim olmadığı kesinleşti gibi. Bulgaristan’a bim şubesi açmadılarsa tabi.
Bulgaristan da güzel görünüyor. Ancak farklı mevsim modları ile oynamalıyız. Yoksa garip gelecek. Özellikle TR de olunca modlara daha önem vermemiz gerek. Daha iyi görünmesi ve keyif vermesi için bu şart.
şu emniyet şeridi olmayan tek şeritli geniş yolları hiç sevemedim.
Süren adamın gülüşüne hasta oldum bir de bizi guldurseler
Gun gelmis heyecanimiz dinmis ve bir bakmisiz bir guncellemede italya ve fransa adalari gibi istanbul anadolu yakasi kocaeli bursa balikesir canakkale bir supriz gelmis nasip et Yarabbim amin…
Bİrisi acilen Kırklareli mod yapsa da eksikliği dlc çıkmadan gidersek
Bahçeşehir’de bulunan İstinye Üniversite Hastanesi’nde otobandan geçerken aynı şekilde gözükmekte. Bu detaylar heyecanımızı hep sıcak tutuyor sanırsam.
Road to the Black Sea DLC’sini beklerken neler yapabilirsiniz ?
1-Günde 30 sayfa kitap okuyarak 1 romanı bitirebilirsiniz.
2-Yeni şarkılar keşfederek single ya da multide uzun seferler atabilirsiniz.
3-Film tavsiyeleri konusundaki izlemediğiniz filmleri izleyebilirsiniz.
4-Yakın arkadaşlarınızla dışarı çıkıp gezip sinemaya gidebilirsiniz.
5-Mobil oyunlardaki rekorlarınızı kırmayı deneyebilirsiniz.
6-CS:GO rekabetçide ruslarla oynayarak kanser olabilirsiniz.
7-Yeteneğiniz ilginiz varsa şiir yazabilirsiniz.
8-Google Maps’te gitmek istediğiniz yerlere gidebilirsiniz. ( Bu çok etkili özellikle İberya DLC’si gelirse hangi şehirler olur, sıradaki eyalet neresi olur vb. gibi şeyleri merak ederek bilginizi artırabilirsiniz. )
9-Ehliyeti ve arabası olanlar gezebilirsiniz.
10-Havalar soğumaya başlamış olsa da günde 1-2 saat yürüyüş yapıp kafanızı ve bedeninizi rahatlatabilirsiniz.
Bunları yaparak hem rahatlamış, hem vakit geçirmiş olursunuz. Belki buna eğlencesine ayrı konu açabilirdim ama gerek duymadım. Siz de tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.
Bune kardeş meditasyon mübarek ben bunları yaparsam benim bünye kaldırmaz
Senin bileceğin iş hocam 3-4 tanesini yapsan da vakit güzel geçer yani az kalmış sonuçta.
Nükleer değil termik santraldir o