Orası Hamitabat Termik Santrali
Videoyu izlemedim, oyuna eklemişler mi??
Orası Hamitabat Termik Santrali
Videoyu izlemedim, oyuna eklemişler mi??
Ben oyunun gerçekçiliği için yapay zekanın da önemli olduğunu düşünüyorum.
Otobüs daha önce eklenmişti. Baltık DLC’si ile gelen bir olay. Kamyon ise 1.36 ile geldi zaten ATS’de vardı ve ETS 2’ye uyarlandı. Ayrıca yol temizleme kamyonu da eklendi.
Edirne - İstanbul yolunu ETS 2’de göreceğim gram aklıma gelmezdi önceden.
İstanbul’un diğer yakası da olmalıydı. 3.köprüden geçmeliydik.
Küçük bir puanla sınavı kaybetmek, son dakika golü yemek gibi acı geliyor.
Bence 1. Köprüden Tarihi Yarımada’nın siluetini izleye izleye geçmeliydik bundan sonrası modcularda, ki bence gayet güzel yapacaklar
Bos muhabbet yapiyorsunuz yine. konunun copten farki kalmadi sayenizde. konuyla ilgili muhabbet sohbet yazismalarinizi ikinci konu da yapiniz.
Aynen valla boş muhabbetler sıktı artık tamam işte çıkacak çıkması yakındır çıktığı zaman hepimiz göreceğiz uzatmanın alemi yok.
merhabalar buralarda yeniyim ama kendi düşüncelerimi yazacağım sanırım beylikdüzü b.çekmece ve hadımköy tarafı yukarı merkezi olmayan taraflar olacak ve ambarlı dolum tesisleri beysan sanayi sitesi bitene kadar devam edecek
Beylikdüzü ve Büyükçekmece oyunda yer almayacak dediğin gibi Hadımköy ve Haramidere Sanayi Sitesi’nin oyunda yer alma ihtimali var.
peki çıkış tarihi aralığın 1 haftası mı olur 2 haftası mı ?
Bu oyun çıktığında muhtemelen ben ameliyatlı olacağım ve sargılı bir şekilde 6 hafta beklerken kolumu kımıldatamadığım için yılbaşında oynuycam.
SCS Bey, çok yakında diyor ama belli olmaz
Bugün çıkış tarihi verilmezse bilin ki Aralıkta çıkacak
…
4 Ekim’de yayımlanan “Landmarks” başlıklı blog yazısında konumları tespit edilemeyen fotoğraflardan biri son canlı yayın ile tespit edildi:
6.Fotoğraf:
küçükçekmece gölünün oradaki köprüye kadar olur avcılar tarafı sonra florya sapağına atar bizi büyük ihtimal yani şuradan atar bizi : https://www.google.com/maps/@40.9876413,28.7909028,3a,75y,73.05h,85.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRBI7v1e090yysjgywQC3Bw!2e0!7i13312!8i6656