ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Orası Hamitabat Termik Santrali :slight_smile:

Videoyu izlemedim, oyuna eklemişler mi??

2 Beğeni

Günaydınn

2 Beğeni

Ben oyunun gerçekçiliği için yapay zekanın da önemli olduğunu düşünüyorum.

Bunlar videodan yeni eklendiğini düşündüğüm birkaç araç.

3 Beğeni

Otobüs daha önce eklenmişti. Baltık DLC’si ile gelen bir olay. Kamyon ise 1.36 ile geldi zaten ATS’de vardı ve ETS 2’ye uyarlandı. Ayrıca yol temizleme kamyonu da eklendi.

8 Beğeni

SISL ile yaptığın yayında gördüğümüz araç mı?

6 Beğeni

Kemal Hayırlıoğlu Viyadüğü

7 Beğeni

Edirne - İstanbul yolunu ETS 2’de göreceğim gram aklıma gelmezdi önceden.

6 Beğeni

İstanbul’un diğer yakası da olmalıydı. 3.köprüden geçmeliydik. :sob::sob:

Küçük bir puanla sınavı kaybetmek, son dakika golü yemek gibi acı geliyor.

8 Beğeni

Bence 1. Köprüden Tarihi Yarımada’nın siluetini izleye izleye geçmeliydik :sob: bundan sonrası modcularda, ki bence gayet güzel yapacaklar :+1:

5 Beğeni

Bos muhabbet yapiyorsunuz yine. konunun copten farki kalmadi sayenizde. konuyla ilgili muhabbet sohbet yazismalarinizi ikinci konu da yapiniz.

9 Beğeni

Aynen valla boş muhabbetler sıktı artık tamam işte çıkacak çıkması yakındır çıktığı zaman hepimiz göreceğiz uzatmanın alemi yok.

2 Beğeni

merhabalar buralarda yeniyim ama kendi düşüncelerimi yazacağım sanırım beylikdüzü b.çekmece ve hadımköy tarafı yukarı merkezi olmayan taraflar olacak ve ambarlı dolum tesisleri beysan sanayi sitesi bitene kadar devam edecek

2 Beğeni

Beylikdüzü ve Büyükçekmece oyunda yer almayacak dediğin gibi Hadımköy ve Haramidere Sanayi Sitesi’nin oyunda yer alma ihtimali var.

1 Beğeni

peki çıkış tarihi aralığın 1 haftası mı olur 2 haftası mı ?

1 Beğeni

Bu oyun çıktığında muhtemelen ben ameliyatlı olacağım ve sargılı bir şekilde 6 hafta beklerken kolumu kımıldatamadığım için yılbaşında oynuycam. :sleepy:

4 Beğeni

SCS Bey, çok yakında diyor ama belli olmaz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bugün çıkış tarihi verilmezse bilin ki Aralıkta çıkacak :slight_smile:

6 Beğeni

resim

19 Beğeni

4 Ekim’de yayımlanan “Landmarks” başlıklı blog yazısında konumları tespit edilemeyen fotoğraflardan biri son canlı yayın ile tespit edildi:
6.Fotoğraf:

Konumu:
Bulgaristan-Karlovo şehrindeki IPO Ltd.'ye ait.

13 Beğeni

küçükçekmece gölünün oradaki köprüye kadar olur avcılar tarafı sonra florya sapağına atar bizi büyük ihtimal yani şuradan atar bizi : https://www.google.com/maps/@40.9876413,28.7909028,3a,75y,73.05h,85.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRBI7v1e090yysjgywQC3Bw!2e0!7i13312!8i6656

1 Beğeni