Euro Truck Simulator 2’nin Balkanlar paketi olan Road to Black Sea DLC’si resmen duyuruldu. Türkiye var! Türkiye’nin Trakya kısmı oyuna resmen ekleniyor. Edirne, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli illerinin bulunduğu bölgede oyunda yer alacak.
Ülkeler: Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’nin Avrupa kısmı(Trakya)
Çıkış Tarihi: 2019 Sonu
İklim, yol ve evler İtalya DLC’si gibi. Adriyatik ve İyon Denizi kıyılarında ki ülkeler olabilir belki. İtalya’dan Karadağ, Hırvatistan gibi ülkelere feribot rotaları var, bu DLC için Going East ya da İtalya DLC’si zorunlu olacak galiba, ya da Venedik’ten Hırvatistan’a bir feribot rotası var sanırım oradan bu bölgeye geçiş olabilir.
eğer Balkanların sol tarafı yer alırsa mümkün ve zaten olmalı ne yapacağız sadece Romanya ve Bulgaristan’ı ?
Teaser measer da istemiyorum tadı yok açıklasın bitsin
Ufak yerleri ücretsiz olarak DLC içerisine eklemek güzel olur. Mesela Trieste şehri de yok hala yanında Slovenya var küçük bir yer şimdi Balkan diyoruz falan filan ufacık yerler de gelmeyecekse…
Konuya bir girdim aha dedim balkanlar ile alakalı bir şey paylaştılar kesin dedim hüsran oldu yine her konuya bir umutla giriyorum bakalım en kısa zamanda resmi bit açıklama gelirde bu tartışma son bulur nerelerde geleceğine dair