Senin haritada ekstra yol var. Fikrimce Keşan’dan İpsala’ya doğru uzatmaz, direk Uzunköprü - Havsa yönüne verir. Ayriyeten oyunda TEM Hadımköy Kavşağı’ndan E5 direkt olarak geçiş olmayacak. Bunu videodaki Haramidere E5 Kavşağı’nda Tüyap yönüne doğru olan tabelanın kırmızıyla çizilmesinden anlıyoruz.
O kırmızıyla çizilen noktaya dikkat ettim, o yüzden Tüyap’tan itibaren çizmedim E5’i Fabrikaya varmadan E5’E giriliyor büyük ihtimal Esenyurt’tan başlayacak E5.
İpsala’nın üstünü çizmediler galiba. Yunanistan geleceği zaman yolu hazır etmek için yapmış olma ihtimalleri var. Keşan-İpsala arası gerçekte bile 30 km imiş oyunda orayı 2 dakikada gideriz yapsalar kötü olmaz km km’dir.
Keşan tabelalarda göremedim fakat İpsala dediğin gibi üstü çizili değildi, ben sadece oraya kadar gelmez diye düşünüyorum. Ayriyeten @aliozgur, dediğin gibi Haramidere Sanayi’ye gelmeden TEM Avcılar Kavşağı’ndan hem Öz Marmara Konteyner Deposu’nda hem de Küçükçekmece civarına E5 üzerinden gidebileceğiz.
Oyunda çok yüksek bir ihtimal Keşan olacak,ancak tabelasını görmüş olmak demek kesin olması demek değil.Örneğin Ambarlı Limanı’nın ilk tabelasında herhangi bir çizgi yokken,bir sonraki ayrım tabelasında üzeri çizili.Keza yine Haramidere tem bağlantı yolu Ambarlı yönünde muhtemelen yolun olmayacağından kapatılmasından ötürü Büyükçekmece’nin üzeri çizili iken otobandan gelişte Hadımköy ayrımında ise Büyükçekmece tabela içerisinde gerçekte de olduğu gibi yer almakta.Yani burdan varsayımla ilk tabela görüp yüzde 100 burası oyunda var diyemiyoruz malesef. Ama mesajın başında da söylediğim gibi bence Keşan oyunda yer alacaktır,almalıdır.
6 saattir yayında ne yaptık bilmiyorum hadi iyi geceler daha fena şeyler olacak şimdiden belli
Arada ben de yapıyorum da bu özür değil yol verdiği için teşekkür anlamında. Sollarken de yapılır.
biliyorum ama durumdan dolayı özür anlamına da geliyor biz genellikle dörtlü aç kapa yapıyoruz.
Tamam video güzel gördük ama ben Kapıkule’den görüntüleri blog yazısı ile görmek isterdim. Daha net ve anlaşılır olurdu. Videoda net göremiyoruz. Sıradanmış gibi oluyor yine bir sürü şeyi canlı canlı izliyoruz ama öyle değil işte neyse yakında onlar da paylaşılır. Bu halini görüp millet yanlış anlamasın yeter. Oynamak çok başka bana geldiğinde görürsünüz
Ekran görüntüsü ile olunca paylaşımı da kolay oluyor. Pat adam hiç bilmiyor mevzuyu Kapıkule’yi görüyor
Dün akşam da tweetleri paylaşanlar ilk kez tanıştı belki de?
Asıl soru DLC çıktıktan sonra devamı ne olacak. Problem bu şu an benim için…
mesut komiser geliyormuş ğığığı diye gülerek
BÜYÜK KAMPANYA:sweat_smile:
6 saatlik videoyu telefonuma indirdim vakit buldukça izlerim sağol Hasan
Yahu bu dlc çıktığında yks nin haritası ne olacak. Düzenleme yaparlar mı ?
Arkadaşlar videodan ve görsellerden yola çıkarak gelecek olan yolları işaretledim. Daha öncedende benzer çalışmalar olmuştu. Fakat video ile birlikte daha çok kesinleşti. İSTOÇ bölgesinde tam olarak neresi geldiğini bilmediğimizden ötürü “yeşil” olarak belirttim. Mavi olarak çizilen yerler kesin gelen yerler.
Paylaşılmış görsellerin arasında neresi olduğu tam olarak çözülemeyen görselin bulunduğu mevki okla gösterdim. Tahminimce orası olabilir. İkitelli saniyisi içinde de olabilir. Oranında gelme olasılığı var.
İlgili görsel:
Özet
Konum İçin:
yks team haritaya güncelleme yapmıyor ki sadece sürümünü güncelleyip yeniden yayınlıyorlar. sanmıyorum değişiklik olacağını
Ya bu Led trafik lambalarından ben göremedim hiç akşam videoyu izledim ben mi göremedim yoksa daha eklenmedi mi acaba?