ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Bu Türkiye ile ilgili bilgiler ben hep dışardayken paylaşılıyor yav. :smiley: Ağzım açık izledim videoyu resmen İstanbul’da olduğunu o kadar net anlıyorsun ki. Bu arada videoyu izledim ama iyi mi yaptım bilemiyorum keşke dayanıp izlemeseydim.

2 Beğeni

Kardeşim boş ver izle geç senaryo içerikli bir oyun olmadığı için önemli değil :slight_smile:

1 Beğeni

İstanbul nüfusu 12 milyon olarak yazılmış tabelaya gerçekteki tabela daha fazla değil miydi? ya :smiley:

1 Beğeni

aaa bu kimin arabası ngfmnffmfm

1 Beğeni

Google maps den bakıp yaptılarsa o yüzden 2014 yılında çekilmiş fotoğraf var.

Not: Yandex Haritalar da aynı

3 Beğeni

İstanbul tabelasının olduğu yer Avcılar Gişeleri girişi.Normalde orada bu tabela yok.Bu tabela yıllardır Mahmutbey gişelerine gelmeden İkitelli İETT garajı ile paralel bir noktada yer alan bir tabeladır. :wink:

5 Beğeni

Aşağıda paylaşmış olduğum görsele göre Beylikdüzü’nün yer alması gereken tabela sağa doğru dönüşte yer alan ve muhtemelen oyunda kapalı olacak Beylikdüzü ile Tüyap arasında kalan kısım.Yani D-100 Tekirdağ yönünde.Ama oyunda Beylikdüzü tabelası yanlış gösterilmiş.Şuan da kapalı olan ve ileriden Avcılar-Aksaray yönüne verilmiş olan yol yukarıda ki mesajlarda da bahsedildiği gibi açık gözüküyor.Ancak buradaki dönüşle oyunda yazdığı gibi Beylikdüzü’nün bir alakası yok.O ayrımdan D-100’e bağlanarak Beylikdüzü’ne değil Avcılar-Aksaray yönüne gidiliyor.Oyunda sanki Beylikdüzü Haramidere’nin yer aldığı yer gibi düşünülmüş.

Ayrıca Ambarlı Limanı’nın olacağı da yine bu başlık altında konuşulmuştu.Ancak gördüğümüz üzere sanırım Ambarlı Limanı’da oyunda yer almayacak.Ancak dolum tesisleri daha önce attığım mesajda belirttiğim gibi Petrol Ofisi Caddesi üzerinden ulaşıp yük alacağımız bir yer olarak oyunda yer alacak gibi gözüküyor.Ama benim aklımda tamamen tahminim bu videonun belki çok yakın bir zamanda değil,daha önce çekilmiş olabileceği yönünde.Bu tamamen benim tahminim.Belki de yeni çekilmiştir tekrar üstünü çiziyorum tamamen bir tahmin.

6 Beğeni

la keşke videoda haritayı açıp gösterselerdi :smiley: merak etmedim değil

1 Beğeni

Yukarıdaki mesajımla bağlantılı olarak oyunda Çatalca’dan sonra Hadımköy’ün Akçaburgaz kısmının yer alacağı ve otobandan bu ayrıma girildiğinde yolun uzanıp Tüyap,Beylikdüzü ve Büyükçekmece’ye uzandığını belirtelim.Yani buradan ben şöyle bir varsayım çıkarıyorum.Haramidere ile Tüyap arasında kalan kısım oyunda olmayacak gözüküyor.Tabelaların üstü çizili,ancak bu yol üzerinden girildiğinde yine önce Tüyap,devamında ayrımdan doğu yönüne ilerleyerek Beylikdüzü ve Avcılar,Tüyap’ın yanından sağa doğru döndüğümüzde ise Büyükçekmece’ye ulaşabiliyoruz.Şimdi kapalı olarak gördüğümüz Haramidere ile Tüyap arasında kalan bu kısım nasıl kapalı ? Belki de bu videoda izlediğimiz bir şaşırtmaca olabilir.Veya yine tahmin olarak yürüttüğüm videonun yeni çekilmemiş olması.Tabi bir başka ihtimalde uzanan bu yolun D-100’e bağlanmayıp yol üzeri oluşturulan bir kaç firmadan iş alma imkanı olup tekrar otobana dönülebilir.

5 Beğeni

Çok iyi, çok güzel ve çok hoş olmuş. Hatta neden bu kadar güzel ulan!

Ama bu kadar güzelliği bozan bir şey var: Sanki koskoca Kapıkule daha dün yeni inşa edilmiş ve ilk kullananlar bizlermişiz gibi temiz yerler. Lastik izi hiç mi olmaz bu yollarda? Baya göze batıyor bu olay.

Bunun dışında ise İBB logosu bile var, bi’ Simuş’un (@HasanOfke) evi yok Edirne’de. -belki de vardır-

4 Beğeni

Metrobüsü yolu göremedimlerimdenim vkkckckcfk

1 Beğeni

Çatalca otoban ayrımında da detaylar gayet yerinde gözüküyor.Ama nedense benim içimden bir ses buradan Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlanabileceğimizi de söylüyor.En azından İkitelli’ye kadar üstten Kuzey Marmara Otoyolu’nu yapmış olabilirler diye bir hissim ve tahminim var.Az önce yayında denk geldim @SiSL görüntüsü olmayan bir yeri yapmazlar dedi ama Dolum tesisleri ayrımında yer alan ve yeni yapılan geri dönüş köprüsünü yapmışlar.Onun da Google Street View’de yeni görüntüsü yok.Yandex’ten destek almış olabilirler.Buna ek olarak Selçuk abi Kuzey Marmara Otoyolu’nda görüntü olmadığını ve yapmamış olacaklarını söyledi.Ancak 2018’den beri YSS’den İkitelli’ye kadar olan kısmın görüntüleri mevcut.Yeni Havalimanı’ndan Çatalca’ya kadar olan kısımlar zaten yer yer belirli aralıklarla açıldığı için bu bölgelerin görüntüleri yeni.Ayrıca yakın zamanda açılması planlanan Çatalca-Kınalı etabıyla birlikte Kuzey Marmara Otoyolu’nun Avrupa kısmı tamamlanmış olacak.Oyunda ise Kınalı’daki köprüleri görüyoruz.Bir kaç gün önce otobandan geçerken gördüm ve buradaki yeni köprülerin büyük ölçüde tamamlandığını ve yolun kalan kısımlarının da işleri bitince yakınlarda açılacağını söyleyebilirim.Kısacası ben ciddi ciddi Kuzey Marmara Otoyolu’nu beklediğimi büyük bir hissiyatla söyleyebilirim.

Yukarıda bahsettiğim oyunda yeni halinin yer aldığı,Google’da ise henüz 2014 yılındaki görüntünün bulunduğu Liman ve Dolum tesisi ayrımı.

4 Beğeni

Videoyu tam izlemedim sadece o tespitim için izlemiştim ama sürprizi kaçmasın diye kısa kesmiştim. Neyse düzeltirim eve geçince, uyardığı için teşekkür ederim @22sercan :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

@Canko doğrudur.Ama mantıken tırın girmediği bir yeri yapmalarının izahı yok.Dolum tesislerini yaptıklarına göre Petrol Ofisi caddesini D-100’e bağlayıp buradan hem bu bölgeye hem de dolum tesislerine giriş çıkış vermeleri gayet mantıklı ve yerinde bir durum.Ölçek belli sonuçta. :+1:

3 Beğeni

Ben aslında Halkalı tarafında bitireceklerini falan sanmıştım ama senin dediğin gibi Öz Marmara Konteyner Deposu’nda bitmiş. Sinemaya yetişcem diye evden alelacele çıktığım için videonun bitiş süresine bakamadım. :smiley:

1 Beğeni

kırklareli olmaması üzücü oldu okadar santral ve beton fabrikaları var

2 Beğeni

Sisl den izlenimlerine göre kuzey marmara otoyolu olmayacak. Fiyatı 39 da olabilir daha pahalıda. 49,59 vs. Tarih konsunda 10 aralıktan önce beklemeyin.o hissiyatı aldım.

2 Beğeni

Trakya uzunluk bakımından hiç az olmamış yalnız. 250 km gelmiştir. Videonun 20. dakikasından itibaren Türkiye’ye girdi ve tam 16 dakika boyunca sürdü. Daha yavaş gidip keyif alayım ve İstanbul’un bütün yollarını gezeyim, Edirne’nin de içine gireyim derseniz gidilen istikameti 30 dakikaya kadar çıkarabilirsiniz. Daha Edirne’den Keşan’a inen yol var, oradan devam edip Tekirdağ > Marmaraereğlisi > İstanbul yolu var , Hayrabolu istikameti bağlantısını da yaparlarsa tüm yollar 1 saatte biter.

Bu arada gittikleri yolun hemen yanında Edirne-İstanbul arası bir yol daha var. Orası da gelir mi ?

5 Beğeni

Oha ne yaptın kardeşim 49, 59 liraya da değecek ne var ortada Allah aşkına yine her harita da olduğu gibi çoğu yer kapalı 39’dan fazla olacağını sanmam

3 Beğeni

Video ve daha önce çıkan fotoğraflar, oyun içindeki tabelalara göre yol şimdilik böyle. Tabii DLC çıktığında değişebilir.

5 Beğeni