ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

DİSLİKE ATANDA NE BİLM?!

3 Beğeni

Beyler istanbulu güzel yapmışlar ama 1-2 detay kötü olmuş ne yazık ki. O detaylardan 1. si Avcılar Gişeler ile Haramidere Kavşağı arası çok kısa ama bu normal bir durum. Her şehirde olduğu gibi İstanbulda da ölçeklendirmenin azizliğine uğradı. 2.si D100 yolunun İstanbulda Tüyap yokuşunun olmaması beni üzdü ama normal çünkü şehrin merkezi gibiydi.Ama küçük detaylara takılmaya gerek yok. Başta SiSL olmak üzere tüm SCS çalışanları çok güzel bir iş çıkardılar.Tam anlamıyla efsane yapmışlar. Heyecanla oynamayı bekliyorum. :slight_smile:

8 Beğeni

Edirne-İstanbul otobanı gerçeğe çok yakın hatta Hamitabat santralini geçtikten sonraki karşılıklı opetleri bile yapmışlar.Maalesef otobandan İstanbula geçiş çok çabuk olmuş.Ayrıca Trakya bölgesinin en büyük sanayi alanı olan Çorlu - Çerkezköy arası yok göründüğü kadarıyla.Ama buna da şükür bu eksikler göz ardı edilebilir.Genel anlamıyla güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık.

2 Beğeni

Şu detayları şu güzelliği gördükçe keşke Türkiye nin tamamı olsa diye iç geçirmiyor değilim ancak bu hali ile de harika.

4 Beğeni

Bugünkü videoda oyunda olacağı tespit edilen yerler:
:white_check_mark: D110 Yolu, Keşan, İpsala
:white_check_mark: D569 Yolu, Çatalca

Tabelalarda görünen İstanbul’un diğer yerleri:
:white_check_mark: Avcılar
:white_check_mark: Hadımköy
:white_check_mark: Beylikdüzü
:white_check_mark: Büyükçekmece
:white_check_mark: Esenyurt
:white_check_mark: Atatürk Havalimanı
:white_check_mark: Ambarlı Dolum Tesisleri

12 Beğeni

Opet :slight_smile:

6 Beğeni

La noluyo burda laa:)))

2 Beğeni

Animasyonlarla oyunu daha gerçekci yaptıklarının farkına vardılar. İnşallah daha fazla animasyonlarla oyuncuların hayal dünyasına renk katarlar.

Veeee bu çok hoş olmuş :star_struck::star_struck:

5 Beğeni

İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu :smiley:

5 Beğeni

İzledim ve şok oldum.Gerçekten mükemmel bir iş çıkartmışlar.Eksiklikler olabilir ama sürekli burada resmen haykırırcasına Çatalca ve Hadımköy bölgeleri olmazsa olmaz demiştim.Ve Çatalca görünce çok mutlu oldum.Şuan İstanbul Avrupa yakası için tırın odak noktasıdır bu bölgeler.Heyacanımız bu video ile daha da arttı.Çıkışı beklemek özellikle bu videodan sonra daha da zor olacak gibi. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

@Canko tespitinde bir yanlışlık var.Senin çizdiğin yol Avcılar’ın içinden D-100’e bağlanan yol.SCS’nin hele ki tırın uğramadığı bu merkezi bir yeri koymuş olacağını hiç sanmam.Neden koysun diye de sormak isterim.Videoda yükün bırakıldığı yer Öz Marmara Konteyner Deposu’nun bulunduğu yer.Yanında da tır parkı bulunmakta.Google Street view’e hiç bakmayın o bölge o sıralarda yapım aşamasındaydı.Hemen hemen haftada en kötü 3-4 kez geçmiş olduğum yerler buralar.Videoda aracın gidiş yönüne göre devam eden tırlar gözükmekte.SCS yolu muhtemelen eski Zorlu’nun binasının bulunduğu,şimdi ise Gelişim Üniversitesi’nin olduğu Petrol Ofisi Caddesi’nden D-100’e bağlamıştır.Aynı zamanda aşağı doğruda dolum tesislerine bağlamış ve bize burdan yük alma imkanı sağlamıştır kanaatindeyim.Tutupta bizi Avcılar’ın içinden geçirmezler,zaten bir mantığı da yok.Aşağıda videodan yola çıkarak ne şekilde yapılmış olabileceğini sizlerle paylaşıyorum. :wink:

4 Beğeni

Mükemmel olmuş. Çıkış tarihi geldi çattı artık hadi bakalım beklemeye devam. :slight_smile:

2 Beğeni

Başta Selçuk abi ve diğer tüm yapımcıların eline koluna sağlık mükkemmel bir DLC olmuş İnşallah bekliyoruz paralar hazır 7 kişi birlikte alacağız :smiley:

1 Beğeni

k%C4%B1rklareli
Üzdü

1 Beğeni

Public research konusuna yazdığım zamanki yaşadığım heyecanın daha fazlasını yaşadım. Kapıkule gayet güzel olmuş. OGS/HGS gişeleri, Yol Kenarı Denetim İstasyonları, EDS vs. gerçekçiliği arttırmış. Özellikle Çatalca tabelasından sonra oldukça heyecanlandım, sürekli kullandığım yollardan ve bence gayet başarılı olmuş. İstanbul içinde gezinmek için sabırsızlanıyorum. SCS ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürler. Hepimize hayırlı olsun.

2 Beğeni

Filibe (Plovdiv)'den Türkiye’ye kadar sürdükleri yol:

https://www.google.bg/maps/dir/42.1600465,24.7630809/42.2103215,24.7867037/42.188714,25.2391444/41.7175296,26.3497473/@42.0819518,25.164628,9.62z/data=!4m11!4m10!1m5!3m4!1m2!1d24.7444229!2d42.1590764!3s0x14acd19177cc40f9:0xfd774e309683424a!1m0!1m0!1m0!3e0

5 Beğeni

Türkiye’de kullandıkları yol:

5 Beğeni

Valla şu videoyu izledikten sonra bana çıkış tarihini bile vermeden bir sürpriz yapacaklar gibi geliyor ETS 2’nin 1.36 tam sürümünü de çıkarmıyorlar farkındaysanız bekletiyorlar sanki bir kaç gün sonra çıkaracaklarmış gibi yarın da Bulgaristan yayını varmış bugün de Türkiye’den bu videoyu yayınladıklarına göre Türkiye için yayın yapmayabilir bunlar bir bakmışız bu Perşembe veya Cuma günü 1.36 tam sürüm ile beraber Dlc’yi çıkarırlar bir sürpriz yapabilirler böyle düşünüyorlar belki hadi hayırlısı :slight_smile:

5 Beğeni

inşallah bakalım bende o şekilde düşünüyorum…

2 Beğeni

Ölçeklendirme güzel olmuş, hissettirmiyor kücük olduğunu.

5 Beğeni