ben izlemiyorum. sürpriz olsun
Yavaş yavaş izliyorum. Cidden sınır çok iyi olmuş. Sınırdan geçmiş biri olarak aynı diyebilirim. Kontrol arama noktasıda süpriz oldu benim içim. Hamzabeyli sınır kapısıda olacak sanırım.neyse devam edim.
Hgs ogs gişelerini görmek. Aman tanrım. Sonunda
Adamlar eds sistemini bile düşünüp eklemişler yaa acaba girdiğimizde ceza vs. yiyecekmiyiz
Arkadaşlar gereksiz paylaşımlardan kaçınalım. Videoda yakaladığınız TR ile ilgili tüm ayrıntıları görselleriyle birlikte paylaşabilirsiniz. Ben haberi bitirdim sayılır paylaşımlarını yaptıktan sonra canlı yayın açacağım.
@SiSL ile birlikte canlı yayında videoyu değerlendireceğiz. Bekleriz…
bekliyoruz abi seri canlı yayın aç
Bu akşam mı abi heyecandan ne diyeceğimi bilemedim!!
sınır kapısındaki ara sahneler güzel olmuş
vol.2
Fatih Sultan Mehmet Camii:
Hoşbulduk…

HGS/OGS bakiyenizi kontrol edin para yoksa üzülmeyin 14 gün içinde ödeme imkanınız var

Maalesef Kırklareli tarafı yok:
D110 Yolu ve İpsala. Ayrıca oyunda Keşan da olacak:
Çatalca ve D569 Yolu da oyuna eklenmiş:
Aman efendim o şeref bize ait:

İstanbul’a hoşgeldiniz, şeref verdiniz!
X-Ray taraması, kontrol noktaları ve animasyonlar çok iyi olmuş. Detaylar muazzam
aynen aynen ben beklemiyordum o kadar ayrıntıya gireceklerini bayağı güzel olmuş
bu arada videoda yorumları işgal etmeyi bayraklarla donatmayı unutmayalım…
Buradan sık olarak geçtiğim için biliyorum, burası Haramidere E5 Kavşağı. Videodan anlaşılan şu ki; Kınalı otoban ayrımından itibaren Beylikdüzü’ne kadar E5 oyunda yer almayacak. Yer almayacak kısımın haritada görüntüsü:
Burası da Haramidere bağlantı yolundan Ambarlı Limana doğru. Normalde TEM’den Ambarlı Liman yoluna doğru Avcılar ayrımında geriye doğru bir dönüşün daha olması lazım. Çünkü Haramidere E5 Kavşağı’nda TEM yönünden gelenlere Avcılar E5 yolunu kapatıp kapatılan yol yerine ileriye u dönüşü yaptılar ama SCS şunu yapmış; kapatılan yol ve yeni yapılan yol oyunda açık olacak. Bu çok önemli bir detay değil ama sadece bilgi vermek amaçlı yazdım. Bu arada SCS’nin Ambarlı Limana doğru giderkenki Avcılar ayrımından sonra videoyu bitirdiği yer olan Öz Marmara Konteyner Deposu’nun harita görüntüsü:
Not : @22sercan’ın uyarısıyla gönderimi düzelttim. Teşekkür ederim @22sercan