Aşağıda paylaşmış olduğum görsele göre Beylikdüzü’nün yer alması gereken tabela sağa doğru dönüşte yer alan ve muhtemelen oyunda kapalı olacak Beylikdüzü ile Tüyap arasında kalan kısım.Yani D-100 Tekirdağ yönünde.Ama oyunda Beylikdüzü tabelası yanlış gösterilmiş.Şuan da kapalı olan ve ileriden Avcılar-Aksaray yönüne verilmiş olan yol yukarıda ki mesajlarda da bahsedildiği gibi açık gözüküyor.Ancak buradaki dönüşle oyunda yazdığı gibi Beylikdüzü’nün bir alakası yok.O ayrımdan D-100’e bağlanarak Beylikdüzü’ne değil Avcılar-Aksaray yönüne gidiliyor.Oyunda sanki Beylikdüzü Haramidere’nin yer aldığı yer gibi düşünülmüş.
Ayrıca Ambarlı Limanı’nın olacağı da yine bu başlık altında konuşulmuştu.Ancak gördüğümüz üzere sanırım Ambarlı Limanı’da oyunda yer almayacak.Ancak dolum tesisleri daha önce attığım mesajda belirttiğim gibi Petrol Ofisi Caddesi üzerinden ulaşıp yük alacağımız bir yer olarak oyunda yer alacak gibi gözüküyor.Ama benim aklımda tamamen tahminim bu videonun belki çok yakın bir zamanda değil,daha önce çekilmiş olabileceği yönünde.Bu tamamen benim tahminim.Belki de yeni çekilmiştir tekrar üstünü çiziyorum tamamen bir tahmin.