ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

ETS 2’nin Heart of Russia DLC’si resmen duyuruldu! Moskova’ya gidiyoruz…

Rusya harita genişlemesi resmi olarak Heart of Russia DLC adı ile ETS 2 için duyuruldu. Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Rusya haritası ile Moskova ve çevresine gidiyoruz. SCS Software gerekli açıklamaları yapıp Steam’de bile listeledi. Iberia’dan sonra çıkacak olan Rusya’nın Kalbi DLC’si çok daha büyük olacak. Euro Truck Simulator 2’nin en büyük topluluklarından olan Rusya bu kez kendilerine ait bir harita DLC’si ile başkentleri dahil pek çok şehri içeren büyük bir haritaya kavuşacak. Çok büyük bir ülke olması nedeniyle Rusya’nın Avrupa kısmının geldiği belirtiliyor. SCS ekibi de haritanın nerede geçtiğine dair bazı bilgilendirmeler yapıyor.

Geliştirici-Yayımcı: SCS Software
Çıkış Tarihi: 2021 sonu - 2022 ilk çeyrek ?
Ülkeler: Moskova dahil Rusya’nın Avrupa kısmı

14 Beğeni
2 Beğeni
3 Beğeni

hadi hayırlı olsun şimdiden.balkanlarda bi daha ki seneye inşallah.2023 te de başka yer kalmadı.belki scs bi güzellik yapıp 100. yılımızda anadolu dlc sini çıkarır.

4 Beğeni

Şu harita yerine keşke İngiltere’ye el atsalardı komple Britanya İskoçya, Galler veya da Balkanlar. Hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

7 Beğeni

Yunanlar SCS’ye darbe yapacak artık :joy:

Özet

Bu metin gizlenecek

yunanistan da buna çok üzüldü bunlar nasıl laflar SimülasyonPark’ın kuruluş amacına hiç uymayan seviyeler

1 Beğeni
Özet

Bu metin gizlenecek

1 Beğeni

Yol dokusu Baltık’taki ile aynı değil mi ya, bu kadar da olamaz pes, onu bir değiştirin bari, ana haritaya dönecek yoksa her yerde aynı doku :joy: Geliştirme aşamasında yazısının hakkını verirler umarım da değişir. gro :smiley: Büyüklüğüne bakılırsa şu ana kadarki en büyük alan olabilir. (İberya da dahil.) Bu arada bu haritanın RusMap ve Southern Region haritaları ile bağlantısı oldu mu tadından yenmez herhalde ki bundan kaçış yok. :smiley:

1 Beğeni

Acaba ATS’de olduğu gibi yıllık iki harita DLC’si mi yapacaklar?

1 Beğeni

Ets 2 de yunanistan ve balkanlar kaldı bildiğim kadarıyla. Ben 2022 de bu ikisi birden gelir diye düşünüyorum birde harita yenileme muhabbeti var. Ets 2 ye iki harita geleceğini pek sanmıyorum. Bunun bir sebebi de Ats ye texas gelecek büyük bir harita Scs bunu bir seneye sığdırabilecek mi bu da mağlum.

1 Beğeni

“Mother Russia”

11 Beğeni

Çıkış tarihi 2021 sonu değil mi ?

1 Beğeni

Hayır, Büyük Britanya’dan Kuzey İrlanda ve İrlanda Adasının bir diğer ülkesi olan İrlanda Cumhuriyeti kaldı ayrıca İskandinavya’nın ve Finlandiya’nın kuzey kesimleri var.

1 Beğeni

Ne dersiniz ?? Bu sefer bulduk mu ? :thinking: :smiley: :sweat_smile:


18 Beğeni

Yok artık oraya kadar genişleyecekler mi ?

2 Beğeni

rusyada bu kadar derine inilecekse ukrayna zor gibi duruyor.

3 Beğeni

Konumdaki şehir Trabzon ile aynı enlemde yer alıyor. Ve burası Asya kıtasına denk geliyor diye düşünüyorum. Rusya’nın devamı geliyorsa er ya da geç Anadolu’ya girmeleri şart bence.

2 Beğeni

bunlar galiba sırf rusya yapacak.eğer bu konuma kadar olursa moskova ve çevre illeri yaparlar.belarusla da diğer haritaya bağlarlar gibi

1 Beğeni