Burada Astragon firmasının multiplayer özellikli yeni şehir içi otobüs simülatörü Bus Simulator 18 hakkında her şeyi konuşabilir, tartışabilir, bilgilerini aktarabilirsiniz.
Gamescom 2017, Almanya’nın Köln şehrinde başladı. İlk gün Astragon Entertainment‘ın basın konferansı vardı. Bu konferanstan yeni oyunlara dair bilgiler geldi. Bus Simulator 16 ile daha önce simülasyon dünyasına adım atan Stillalive Studios bunu devam ettiriyor. Bu kez Unreal Engine 4 ile geliştirilen Bus Simulator 18 duyuruldu. 4 kişilik multiplayer modu ile aynı ortamda yeni lisanslanmış daha fazla otobüsle oynayacağınız oyunun haritası bir öncekine göre 2.5 kat büyük olacak. Daimler’in Mercedes-Benz markası ve MAN otobüsleri oyunda bulunacak. Anahtlarlıklardan anlaşılan göre IVECO otobüsü de geliyor. Şehir içi otobüs simülasyonu olacağını tekrar belirtelim. Genişletilmiş modlama desteği de bulunacak olan yeni otobüs simülasyonu 2018 yılında PC için çıkacak. Gece/gündüz döngüsünün de olacağı oyunda gelişmiştir ilerleme sistemi ile birlikte Unreal Engine 4 sayesinde grafikler açısından daha iyi olacağı ve birçok yaratıcı seçeneklerin bulunacağı belirtiliyor.
Bus Simulator 18’in geliştirici takımı Stillalive Studios geçen hafta ziyaret ettikleri Almanya, Mannheim EvoBus tesislerinden yeni bir fotoğraf paylaştı. Mercedes-Benz Citaro otobüslerini görüyoruz. Lisanslı olarak oyunda bulunuyorlar.
Armin adlı geliştirici BS 18’de test sürüşü yaparken ilk oyun içi ekran görüntüsüdür. Otobüs modeli sanırım test için eskisinden bırakılmış yol bilgisayarı vs. harita da ilk oyundaki gibi ama ortam unreal olduğunu gösteriyor ve gerçekçi
Programlamacı Thomas, yeni kasiyer sistemi ile uğraşıyor. Direksiyon setleri desteği ilkinde iyidi şimdi daha iyi olur muhtemelen umarım sıçmazlar çünkü ilk oyunun tek kötü yanı kötü bir optimizasyon ve otobüs modelleri ile genel araç modelleriydi yoksa nasıl işlediğini güzel anlatmışlardı
the bus güzel olacak evet ama astragon oyunları da biraz daha derli toplu oluyor bazı istisnalar hariç
Bus Simulator 18 için bugün heyecanlandıran bir duyuru yapıldı. Bu yıl çıkış yapacak olan şehir içi otobüs simülasyonunda MAN, IVECO ve Mercedes-Benz gibi otobüs modellerinin dışında bir de Setra otobüslerinin yer alacağı açıklandı.
konuyu hazırlıyorum türkçe için mail atarım gerçi bizim eski prcı ayrıldı ama diğerleriyle de muhabbetimiz var
hatta sevindim böyle olmasına ben bile talip olurum