Train Sim World - Ana Konu

2 Beğeni

DMU setler favorim olmasada sonuna kadar izledim. Toprak kayması olan senaryoyu sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım kol çalışır. Engellemeleri hiç hoş olmamış.

Video gece hazırlayıp yükledim öğlen paylaşıcam

Lewes istasyonu yolundaki tünel girişinde toprak kayması yüzünden trenimiz yolda kalıyor. Train Sim World 2020’nin East Coastway DLC’sinde BR Class 66 EWS lokomotifimiz ve yeni gelen vagonlarla Güney İngiltere demiryollarında yağmurlu bir havada ilerliyoruz

1 Beğeni

karda kar yükledik gidiyoruz :smiley: uçuş simülatöründe iki video çekmem lazım sonra vakit kalırsa bunu çekicem m2ye taşıdım diğer dlcleri tek tek indirip oynarız tam anlamıyla bitirmeden geçmek yok

3 Beğeni
2 Beğeni

evet yeni rotadayız :smiley:

2 Beğeni

ama gelir demiştim :smiley:

1 Beğeni
2 Beğeni

New babe.

1 Beğeni

ilk eğitim ve sürüş görevi

Farklı birşeyler yapılmaya çalışılmış. :thinking:

oha o harita nedir yav senaryolar da falan zor :smiley: csx heavy haul rakibi olmuş

1:01:53 Tankerlere mekanizmadan biz yükleme yapıyoruz falan o da hoş olmuş. Biraz oyunun amacı dışında bişeymiş gibi geldi ilk başta bana göre ama farklı şeylerde lazım şimdi. Akşamı bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok :d

1 Beğeni

şu an dlcdeyim ve gerçekten değişik olmuş farklı farklı yerler çok hoşuma gitti gerçekçi bir haritası var endüstri olayını çözmüşler fabrika içlerine limanlara falan gidiyoruz bildiğin
yük olayını isteyenlere yeter

2 Beğeni

Train Sim World için Canadian National Oakville Subdivision DLC’si çıktı!
:point_right: https://www.simulasyonturk.com/train-sim-world-icin-canadian-national-oakville-subdivision-dlcsi-cikti/

1 Beğeni

Rivet Games ilk 3. parti TSW eklentisini geliştiriyor. :smiley:

3 Beğeni