hiç uğraşmamanı ve iade etmeni öneririm, güzelcede olumsuz yorum döşe ardına bile bakma.
Belki bu ayarlar işine yarar ama hoşuna gitmiyorsa bence de iade et.
bas iadeye gitsin, uğraşılmaz.
iade iade iade iade
ben kurtuldum sen de kurtul hemen bence
Ben böle beklemiyodum. youtube da çok güzeldi iaşsldkasd Ben aldıktan sonra bu aya özgü 17 gün girmedim iade edemem artık ya ![]()
Şu son güncellemelerle biraz toparlamış gibi geldi bana. Bugün öylesine girip biraz takıldım, önceye göre gayet akıcı geldi. Dlss dlaa frame generation aktifleyince iyi oluyor. FPS ortalama 85-95 arası seyrediyor, haritada bazı noktalarda takılıyor 70 küsürlere iniyor (önceye göre çok iyi yine), bazı yerlerde 100 ve üzeri gördüğüm oldu. Ayarlarımı bırakayım.
Scania Citywide Ego kaplaması yapma fikri kimden çıktı acaba, resmi hesap paylaşmış ![]()
fernbus’tan itibaren livery yapan adam çok the bus ile gayet normal
Kaplama yapanlar var. Ego kaplaması görmek şasırtıcı değilde bunu Aersoft resmi hesabı paylaşması şasırtıcı. Aersoftun paylaşması ne kadar doğru bilemedim sonuçta bu videoyu gören kullanıcı kaplamanın resmi bir şekilde geldiğini düşünecek.
Link →
Bugün paylaşılmış Steam’de. Aşama/faz (Phase) 3 ile ilgili aslında bilinen şeyleri tekrar etmişler ve derlemişler.
Zaten Oyunda
Solaris Urbino IV Elektrikli
147 Numaralı Otobüs Hattı
Yeni NPC Modelleri
YZ Otobüsleri
Ayakta Yolcular
Bu eklemeler Berlin simülasyon deneyimine daha fazla canlılık ve çeşitlilik katıyor.
Şu anda geliştirme aşamasında
Ekonomi Sistemi (Şirket, Araçlar, Personel, Tamirhane, Bilet Satışları)
Performans İyileştirmeleri
Fizik Geliştirmeleri
Ses Yenilemesi
Hata Düzeltmeleri ve Parlatma
Araç Modifikasyonu
Ekip, ekonomi sistemini tamamlamak ve gelecek güncellemelerin temelini oluşturacak teknik iyileştirmeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.
Ayrıca oyunun atmosferini ve görsel kalitesini daha da artırmak için aydınlatma sisteminde kapsamlı bir yenileme üzerinde çalışıyoruz.