1.9 güncellemesi ile depo vs. eklenmiş galiba öyle anladım güncelleme haberinde ama indirmeye bile yeltenmedim denemek lazım ne gelmiş aslında
Bu oyun yaşıyomu hala yaa
1.10 betası da hemen başladı. Yani iyi güzel de işte bu kadar sık güncelleme bıktırıyor ve artık önemsemiyorsun. Umarım yaptıkları işe yarar farkındaysanız TML uzun süredir sessiz.
Changelog 0.14.47677 EA Beta
-
Added steam workshop support for operating plans
-
Moved all buttons in the Scania Citywide to a new improved system
-
You can now configure how many people want to buy a ticket
-
Fixed bus stop being blocked when spawning
-
Fixed arcade mode drivers light
-
Fixed infinite autosaves
-
Broken objects are now removed when resetting
-
Fixed clipping when moving up the stairs in MAN DD
-
Fixed lag when entering/leaving tunnels
-
Art and level fixes
-
Performance optimizations**
Senkronize hava durumu gelmiş, garaj eklenmiş fena değil gene depo mantığı iş yapar, yeni gelen man otobüsün arka kapılarını tuş atamazsanız açılmıyor Sadece tek tuş var ona basınca sadece ön kapı açılıyor arka kapıları açma düğmesi yok geri kalan yine hikaye yok optimize falan öyle bir şey yok hala ne çıktıysa oyun aynı fps
Arka kapı tuşuna basıyorsun durakta yolcu inecekse otomatik olarak açılıyormuş bizim bir şey yapmamıza gerek yokmuş
Otomatik açış yazıyordu evet ama yolcu yokken denedim ben sanırım ondan oldu 50 kere denedim açamadım alt f4 atmıştım demek ki ondanmış
4 haftadır betaya güncelleme gelmiyor. Arka planda bir şeyler dönüyor gibi. Fotoğraftaki araç Mercedes-Benz e-Citaro. Yani Citaro’nun elektrikli modeli. Ayrıca 300 hattı da gelebilir, tabelada 300 yazıyor. 300 rotasının yarıya yakını 200 ile aynı. Ortalık zaten karışıktı, şimdi iyice karıştı bravo
300 Route: Schedules, Stops & Maps - Philharmonie Süd (Updated) (moovitapp.com)
Bana kalırsa Berlin’in genişlemesi şart. Belki zaman alıcı, zor fakat gerçek bu. Tabii ki şu an en acil şey optimize. Aerosoft’tan Fabian videoda her şeyin cevaplanacağını söylemiş. Bakalım…
Neler oluyor
Fernbus’a lisanssız Setrayı getiriyorusun keza MB Sprinter da öyle. Şimdi The Bus’a yine lisanssız Cİtaro eklenecek. Be kurban olduklarım getirin şu Fernbus’a lisanssız Travego oyun otobüs görsün
Video geldi. Scania Citywide modellerinin (Varyant) ve daha sonra 100 hattının ekleneceği söylendi. Bunların ardından da 300 hattı ve eCitaro eklenecek. Hepsi ücretsiz olacak. Anladığım kadarıyla çok oyunculu ve modlama araçları neredeyse bitmiş. Açıklamalara bakılırsa bu yıl bayağı bir gelişme göreceğiz. 300 hattı ve eCitaro eminim birçok kişi için büyük sürprizler oldu. Umarım artık hızlanırlar ve şu optimize sorunları da çözülür.
Tat kaçırabilecek bilgi xD
300 hattında kesin olarak görebileceğimiz yeni yollar renkli olarak çizdiğim yollar.
Bonus
Bir de bu ekranlara güncelleme gelecekmiş. Atron diyorlar.
Modlama gelsin de gerisi mühim değil. En azından harita otobüs halledilir
Daimler bunlara lisans vermiyor mu niye böyle yapıyorlar ?
Vermiyorlar nedense sanırım lisans ücreti istiyorlar
4 haftadır 1.10 betaya güncelleme gelmemesi geri dönüş seferlerinde sorun olmasıymış ancak bu sorun şu anki betada yokmuş (Zaten olsa mutlaka fark ederdim), yeni betayı yayınlamak üzereyken fark etmişler. Bunu çözemedikleri için yeni beta gelmiyormuş…
Bu oyun alınır mı arkadaşlar? Optimizasyon sorunları var mı? Tavsiye eder misiniz
Ben 2021 Temmuz’da almıştım, optimize sorunları nedeniyle iade edecektim fakat umut verici olduğunu görünce kalsın dedim, o zamandan beri 184 saatim olmuş Optimize çok çok kötü değil ama sıkıntılar var, bazı bölgelerde 10 fps bile görülebiliyor. Bir de çok yavaş gelişiyor çeşitli nedenlerden dolayı. Bunları saymazsak oyun bence gayet zevkli. Ben “şu an için” tavsiye etmem ancak merak eden alıp bakabilir, 2 saat deneme süresi var sonuçta her oyunda.
Yakında (belirsiz) eklenecek olan 100 hattından ilk sürüş videosu geldi.
Ekleme: 200 hattının sürüş videosu geldikten “yaklaşık” 20 gün sonra 200 hattı oyuna eklenmiş.
2 kere alıp 2 kere iade ettim hala oyun bir şey vaad etmiyor
İzlemesi zevkli ama optimizasyon…