The BUS "Multiplayer Otobüs Simülasyonu" - Ana Konu

aslında fiziklere ve optimizasyona el atsalar omsinin yeni versiyonu gibi olur ama 4 oyun birden geliştiriyolar. onlar da biliyor aslında omsinin ne kadar çok tuttuğunu bari bizde onlar gibi yapalım da paranın içinden geçelim diyecekler. omsiyle tek ortak noktaları şuan ikisinin de optimizasyonu cortingen şıtrayze. :smiley:

1 Beğeni
3 Beğeni

1.8’e eklenecekmiş bu otobüs bir çalışanın açıklamasına göre. 1.8’de optimize çok daha kötü ya off :rage: 1.9 olsa bir umudumuz olurdu bari.

1 Beğeni

Çıkış tarihi uzak değil

1 Beğeni

MAN Lion’s City DD çift katlı otobüsü bugün 1.8 güncellemesine ücretsiz eklendi.

The BUS – Çift katlı MAN Lion’s City DD otobüsü sonunda eklendi

8 Beğeni

1.7’ye de geldi MAN. 1.8’de performans sorunu yaşıyorsanız 1.7’ye geri dönmenizi tavsiye ederim arada en az 10 fps fark oluyor bende. Sanırım TML de bu sorunun farkında olmalı ki 1.7’ye de otobüsü eklemiş. Bu arada direksiyon Scania’nın aksine 1800 derece yani tek yöne 2,5 tur dönüyor. :open_mouth: Arka kapılar nasıl açılıyor ya sadece ön kapı için tuş var şaka mı bu :smiley:

2 Beğeni

kısa bir video çektim ama çekilmemiş
oyunun hala nvidia share ile problemi var
ve o kadar çok takıldı ki lafı ağzıma tıktı

bakın en sonunda satacam tarlaları girecem bu işe

obsden kayıt alsak bu sefer fps düşürüyor

bir oyunu oynamak, paylaşmak, bir şeyler üretmek, mod yapmak, bilmem ne saçmalıklar yapmak için oyunun her zaman herkes tarafından oynanabilir, sorunsuz olması gerek

yani günün sonunda bugün yayınlayacağım video zaten videonun yayınlanmasından sonra beynimden silinmiş bir çöp video olacaktı

7 Beğeni
8 Beğeni

Çöp oldu gitti. Çok umutlarım vardı bu oyun için be, umutlarımın yüzde 1’ini karşılayamadılar…

Son güncellemeden sonra G29’u algılamıyor. Aynı olay başına gelen var mı?

1 Beğeni

Ayın sorun var. Oyun oynanmaz olmuş

1 Beğeni

Kontrollerden ayarlamanız gerekiyo ama ayarlasanızda oyun oynanmıyor zaten

1 Beğeni

the bus a 1.9 beta güncellemesi gelmiş indirip oynayan oldu mu optimizasyonu nasıl

Gözle görülür fark oldu bende. Çok takılma vardı şuan yağ gibi akıyor. FPS çok değişmedi akışkan oldu oyun

1 Beğeni

1.9’dan sonra 13 fps bile gördüm. Diyeceklerim bu kadar xD

1 Beğeni

Benim 20-30 arası gidip geliyor ama takılma yok :smiley:

ben de neden gözükmüyor :frowning:

Sadece beta olanı seçmen lazım

1 Beğeni

Teşekkürler

1 Beğeni

hocam tuş ayarlarında “Rear Door Clearance” seçeneği vardır. Atayacağınız tuşu normal ön kapı açar gibi her durakta tıklamanız halinde, yolcu inme durumuna göre otomatik açılıyor :smiley: Yani otomatik kapı siz kilidini açıyorsunuz atıcağınız tuşla :slight_smile:

1 Beğeni