Steam gibi platforlarda ininal kullanıyorum kampanya vs oluyor diye ön ödemeli bir kartta bir problem çıkartır mı?
Zaten benim almam gereken oyunları satın aldım. Hal böyle olunca içim rahat ediyor. Eski oyun desen o platformda hiç yok. Misal NFS Underground 2 gibi.
bu değişiklikten sonra zaten bir sıkıntı doğacak. şöyle; steam sıradan uzak bir site değil her zaman para trafiği dönüyor. sana artık usd üzerinden satış yapıyor. bu da bankaların sürekli usd-try işlemine eski göre daha belirgin yapması demek. yani yine aslında dolarda işlem görülüyordu ama sorun artık işlem bilgisinde usd alışverişi nedeniyle sana try gösterse de usd işlemi yapıyor. öteki türlü şu an try tanıyor ona göre işlem yapıyor. ya çözülür sorun yok. sadece sürekli usd alışverişi yapılan bir yer haline gelecek. ininal da halleder burayı kaybedemezler.
bankaların makasları zaten onlara yeterince kazandırır. yine de kimisi için olumlu kimisi için de yine sıkıntılı bir durum yok.
şöyle bir site yaptım. steamdb deki cis usd fiyatları ile mevcut tl fiyatları arasındaki farkı gösteriyor. %100 doğru olmaz tabi ama teker teker steam db ye gidip cis usd fiyatına bakmaktan daha kolay en azından toplu bir veri gösteriyor.
güzel olmuş akşam yeni fiyatları gösterirken buradan yaparız.
cıs usd fiyatları mı geçerli olacak 20 kasımdan sonra bizde de şunun için sordum ucuzlayacak oyunlar olur öyle olursa şuanki fiyattan
mena usd diye bir gruba alacaklarmış bizi. Bende %100 bilmiyorum cıs usd fiyatları mı geçerli olacak. Millet karşılaştırmayı genel olarak cıs usd fiyatlarına göre yapıyordu bende onu kullandım.
Türkiye mena-usd grubunda olacak
Bu da mena-usd için önerilen fiyatlar
O yüzden cıs-usd üzerinden hesaplamak doğru sonuç vermeyebilir. Ama cıs-usd grubu için fıyatlandırmayı bilmiyorum belki de ikisi arasında çok fark yoktur.
cıs ile menanın fiyatlandırmasını karşılaştırırsan zaten aynı önerilen fiyatlar
her şey çok güzel olacak
- Çok yükselir.
- Çok yükselmez.
- Hemen hemen aynı civarda olur.
- Kararsızım.
0 oylayanlar
saat kaç gibi geçecek konu hakkında bilgisi olan var mı
Bugün hiç bitmese olmaz mı
Dolara geçildiği günün ertesi indirimlerin başlaması ayrıca can yakıyor. Madem dolara indirimlerden önce geçiyorsunuz, bari araya biraz zaman koysaydınız da bize nanik yapar gibi olmasaydı vicdansızlar.
akşam 8 diye biliyorum
Bugün My summer car aldım görevimi tamamladım.
Kısmet iberyayadı ama olmadı.
gün geldi çattı. sayılı gün çabuk geçiyormuş cidden. 2014’den bu yana bize uygun fiyatlı oyun sundukları için teşekkür etmeliyiz aslında. onca sene döviz kuruna karşı iyi dayandı steam. tek pişmanlığım geçen sene para kazanırken bazı şeyleri bilgisayar yok diye almamam oldu, keşke alsaymışım. ama olsun şimdi bile ne aldıysam ilerde alacağımdan uyguna almış oldum. bakalım zaman bize neyi göstericek ama sanmıyorum tl geri dönsün, ülkeyi bu hale sokanlar utansın diyecem, ama o yüz yok onlarda.
steam’e tmp yüzünden geçmiştim, dolar 1.5 idi, herkes birbirine boya dlc’si hediye gönderirdi, tl’ye geçince korsanı tamamen bıraktım, geçen yıldan beri indie oyun alamıyorum, bundan sonra sadece ets2 dlc’si alırım, hoş geldin utorrent.