😱 Steam'ın Türk Lirası'nı USD'ye çevirmesi

Daha değişen eden yok.

saat 21’de

1 Beğeni

Valve’nin merkezi “Bellevue, Washington” dadır. Orada saat şuan 03.45 civarı. Adamlar uyuyor yani. Saat 09.00 da işbaşı yapıyorlar desek bizde 20 ile 21 arasına denk geliyor.

https://maps.app.goo.gl/USggv1dyHksDybkC9

3 Beğeni

Göz göre göre memleket geriye gidiyor ya.
Üzülüyorum cidden üzülüyorum. Şu imkanlara sahip bir ülke, bu kadar genç nüfusu olan bu kadar endüstriyel alanı olan bu kadar tarım toprağı olan bir ülke, bu kadar teknolojisi bu kadar nüfusu olan bir ülke nasıl bir 3. sınıf Balkan Ülkesinden daha kötü durumda olabilir?
Neden yani?

3 Beğeni

Üstelik bu sefer mesele oyun olduğu için midir nedir, oyuncular dışında doğru düzgün tepki de yok. Halbuki şu meşhur bir tweet var ya, “Siyasetten bıkıp biraz da şununla uğraşayım dediğiniz ne varsa, gelip onu da halledecekler” diye, asıl mesele o aslında.

Sadece oyun mevzusu değil ki;
“Yenilenmiş cep telefonu” satışı yapılıyor. “Fabrikada yenilenmiş 2. el araç” satışı yapılıyor. Volkswagen buraya fabrika açacakken vazgeçti gitti Polonya’da açtı. Pringles çekildi Sony çekilmenin sinyallerini veriyor.
Bir takım insanlar da buna seviniyor “Ooh ooh Amarigan markaları gitsin” diye ama bu iyiye işaret değil.
Millet gemiyi terk ediyor.

4 Beğeni

yenilenmiş satış ilk defa gelişmiş ülkelerde başlatıldı kötü bir şey değil, Pringles ve Sony tamamen mallığından dolayı istediği satış rakamlarına ulaşamadı, 20 yıldır pringles ve sony ürünleri sıcak para akışının olduğu zamanlarda bile pahalıydı, patates tozuna o kadar para veren olmazdı kutusu cipsten daha pahalı, ps kafeler olmasa sony o kadar alet satamazlardı.

3 Beğeni

Öyle veya böyle ülke olarak gidişatımızı iyiye yoramıyorum.
Sebepleri belki başkadır ama benim kanaatim, düşüncem kötü.

Valla kötülersin de milleti yani Sony gidiyor pringles gidiyor iyi oluyor diyeni de görmedim milleti bu kadar da kötülemeye gerek yok

21:00’da
https://x.com/steamgamestr/status/1726464883057959354?s=46&t=W1TIRnylsIxVeDWTphe3jg

Bir değişiklik olmadi

1 Beğeni

Vazgeçtiler :smiley:

E hani nerde krediden bile oyun aldım dolara geçecegiz diyince şimdi vazgeçtik olmaz heralde

1 Beğeni

reis bence olaya müdahale etti

1 Beğeni

:smiley:

8 Beğeni

steam dolara geçtimi?

1 Beğeni

Steam Bakiyem TL olarak gözüküyor

Normalde 8 gibi geçmesi gerekiyordu saat 10 olacak daha geçmedi hayırlısı bakalım elbet geçer :smiley:

Belki de garibanlar son bir indirim görsün deyip ertelediler…

1 Beğeni

Steam düzenlemeyi indirim sonrasına erteledik dese aklındaki oyunları indirimsiz satın alıp iade süresini tüketenlere yazık olur :smiley: