😱 Steam'ın Türk Lirası'nı USD'ye çevirmesi

boşuna uğraşmayın anlamaz. büyük ihtimal Türkiyede bile yaşamıyor berceste arkadaşımız yada halinden memnun olan bir “ot”.

4 Beğeni

Resmen komedi iyi yazmışsın olaylara hala nasıl baktığın ve bu toplumla hala barışamayacağının göstergesi yazdıkların. :smiley: Ya fetöcülerin gerçekten darbe yapıp ele geçirebileceğini mi sanıyorsun? Ve buna kemalist, ulusalcı tarafın onlara sonradan başarılı olursa biat edeceğini? Kendinle karıştırıyorsun. Muhtemelen onları temizlemeden önce de düşman edilmeden önce de Samanyolu’daki Şubat dizisi mi ne izleyip zevke geliyordun. :smiley:
Ya 15 Temmuz diyor. Yıllarca ne bok olduğunu bile bile devletin içine sızdırılan örgütü temizlemek için gayet güzel bir operasyon çekildi. Ulusalcıların o akşam tavrı planlı şekilde reisten yana olmasa zaten daha kötü şeyler olacaktı ama bunu engellemek görevleri. Niye milliyetçi kadro o sürece kadar AKP ile diyaloglar kurmaya başladı. Ve sonrasında kadrolar yerleştirildi? :smiley: Ayrıca Erdoğan’ın damadını engelleyen oluşumu yine Erdoğan’a yok ettirdiler ne güzel(damadı asıl koruyan ve destekleyen komutanı da fetöcüler ergenokonda içeri almaya çalışmıştı xd). Ha başka tarikatlar da yine muhtemelen bu adama temizlettirilecek ne olursa olsun. Adam hem kendi taraftarlarını hem de muhalefeti dizayn ettirenlerin isteklerini gayet kendince yerine getiriyor. Hala altılı masa diyor la devlet istese şu an sen Kemal Kılıçdaroğlu için de aynı şeyleri geveliyor olurdun. Önümüz sıkıntılı ve değiştirilmedi o kadar. :slight_smile: Zillet millet diyor inanılmaz. Ya sen Bahçeli’nin her dediğini bu kadar ağzına alma bence gün gelir pişman olursun. Ama Bahçeli olmaz. O da onun işi senin gibileri yönlendirmek için yapacak başka bir çare yok. Öteki türlü o bu örgütün kulu olmaya çalışıyorsunuz. En azından reis memlekete zararlı olan ne kadar tip varsa hepsini partisi üzerinden kontrol edip tutuyor. Bu harika bir olay. Ne yani bunu CHP mi yapsaydı? HDP ile AKP-MHP kavga ediyor. Sonra CHP üzerinde diyalog kurulup idare ettiriliyor gün gelir tam tersi olur. Bölge böyle insan böyle yapacak bir şey yok.

Yukarıda insanların şikayet ettiği konuların hiçbirine mantıklı bir cevabın yok. Çünkü olayı hiç bilmiyorsun. Doğru şekilde bakamıyorsun. Fetö muhabbeti açtım diye kudurup saçmalamışsın. Yani paramızın değer kaybetmesinin nedenlerinden biri de ABD ile olan ayrışma ve savunma tarafındaki atılımlarımız kimse bunun için hiçbir şey diyemez ama ne kadar bizimle uğraşılsa da bilim ve akıl yoluyla her şeyi çözerdik. Erdoğan’ın atadığı bakanlar maalesef bunu yapmadı ve NAS deyip durdu. Ülke daha da yozlaştı. Sen geldiğimiz kötü durumu sadece TV’lerden kavrayabiliyorsun. Keşke gerçekten gerçek AKP ve devleti yönetenlerle + külliyedeki gerçek insanlarla muhabbet edebilsen. Ama Türkan Saylan hakkında yazdıkların zaten o dönem kimleri desteklediğini ve olaylara nasıl baktığını da herkese gösteriyor.
Bence çok kudurma fetöcülerden bahsedilince millet yanlış anlamasın birader.

Teşekkürler.

10 Beğeni

90lı Senelerdeki Gibi Ev Sahipleri Kirayı Dolar Veya Euro İle İsteyince Görücez Bunları

4 Beğeni

“ Hala altılı masa diyor la devlet istese şu an sen Kemal Kılıçdaroğlu için de aynı şeyleri geveliyor olurdun.“

Maşallah destan yazmışsın yahu,neyse cevab vererek uzatmıyacağım.
Sadece şu alıntıladığım kısma istinaden bir şeyler söyleyeceğim.
Teşriki mesai yaptığım bir abi vardı,meczubun tekiydi
Yaptığı iş mazot pompajcılıydı ama söylemine baksan sanırsınki Mit ajanı
Irak’taki konsolosluktan yanılmıyorsam 15 kişiyi Daeş’in elinden operasyonla o abi kurtarmış.
15 Temmuzda da Binali Yıldırım’ı da
Vatan millet namına daha bir sürü şey yapmış anlat anlat bitmez
Bir gün “ bana Fetöcüler kozmik odaya girdi fakatkırmızı kitabı alamadılar,ak saçlılar izin vermedi"dedi
Ben de 'abi sen o kitabı okudun mu dedim’,
“okudum“dedi sonra öte yana dönüp vurup kafayı yattı.
Bittabii 'abi bu ak saçlılar kim?'diye sormadım,çünkü Kurtlar Vadisi’ni az-çok izlemiştim de oradan biliyorum
O abi değilse de şimdi sen şu alıntıladığım söyleminle beni ak saçlılara felan bayağı ikna ettin ha
Belli bu söylediklerini kırmızı kitaptan okumuşsun da oradan aktarıyorsun😀

Yazdıklarınızı gülerek okudum. Ne sığ düşünceli insansınız. Ülkenin durumunu görmek için bir pırıltı kadar akıl olması yetiyor. ama siz de o da yok sanırım iyi günler

3 Beğeni

Bütün yazdıklarını baktım tamamen konu niye Erdoğana geliyor diye tutuşmussun . Bal gibi de konu erdoğan ve siyaset kardeşim siyaset benim yaşam kalitemi etkiliyorsa tabiki de konuşma hakkım vardır. 2021 sonbahar da başlayan akıl , bilim dışı politikası yuzunden 2 yıldır memleket ekonomisi rezil halde , aslında 2017 den beri de neyse uzatmayayım. Ha bu arada Euro TL çevirmek ne demek hiç mi birim duymadın, Sana kızanların bazıları da Hiç konuşmasın seçimden önce demokrat dedem diye dolaşanlar hiç hiç konuşmasın. Ama gelişme var bazıları CHP nin şu anki yönetimi seçimden sonra tanımışlar güzel umut var umut . Hala daha da şu anki iktidarı öveni de hiç bişe demiyorum bu kafalar her tarafta var var ki yıllardır aynı kişi var …

Zamanında onları desteklediğin anlaşılıyor. :slight_smile: Bol şans sana bundan sonra…

1 Beğeni

Çok güzel dediniz hocam katılıyorum. Anlayana

1 Beğeni

sıcak parayı üretim yerine betona gömünce yine başa döndük, 23 sene öncesi yine aynı muhabbetler, tek fark eskici yerine artık internet üzerinden satış yapılıyor.

bölümün tamamında arkadaşın dediği gibi kirayı dolar ile istiyorlar, yine de bu kadar kötü değildik tek kişi ev geçindiriyordu şimdi 1 kişinin maaşı sadece kiraya gidiyor.

3 Beğeni

“GREAT PLAİNS CALLİNG! BUNDLE” diye American Truck Simulator harita dlc paketi var. steam dolara çevirmeden alınırmı hepsi? değermi, yoksa tek tekmi alayım.

1 Beğeni

Paket olarak al

Demedi demeyin bakın buraya yazıyorum günün birinde Epic Games de Steam’in yaptığını yapacak hatta başka platformlar da yapacak kendinizi hazırlayın alacağınızı alın geliyor gelmekte olan.

3 Beğeni

Ne Epic Gamesi Dışarda Yemeği Bile Dolarla Satacaklar Böyle Giderse [Ozgur59] un Videosundaki Gibi
Hatta Mercedes Benz Türk AŞ Türkiyede Hoşderede Ürettiği Conectonun Bakımını 2019 da Türk Lirası İle Yazarken

1.5 Sene Öncesinden Öngörüp 2022 De Euro İle Yazmaya Başladılar. Aslında İlk Önce Mercedes Benz Firması Başladı Steam Falan Devamını Getiriyor

3 Beğeni

Doğru ya bizim şirket şantiyedeki hafriyat araçları Arocs ve Axor’ların bakımı için milyonlarca euro ödemişti Mercedes Benz Türk’e şantiyede ofiste vs herkes dövizle ödüyoruz vay be araçları Almanya’da mı onaracaklar diyen işçiler aklıma geldi. İçimden demiştim ne diyor bunlar diye demek oluyor ki felaketteyiz…

3 Beğeni

Bırak Mercedesi Koç Holding Yerli Firma Olan Otokar Otobüslerinin Bakımı İçin Bile Dolar veya Euro İsteyecek Belli Bir Zaman Sonra

2 Beğeni

Biz dolarla satıyoruz toptancida gelene o an dolar kurumdan çevirip veriyoruz yoksa şuan 3000 çeşit ürün girip çıkıyor fiyatlara yetişemiyorsun ki değişime o an dolar kuruna göre fiyat veriyoruz 2 saat sonra fiyat degismis oluyor :joy:

3 Beğeni

Başkanlık sisteminde sorumlu başkan değil mi ?

Abi sen kaybolan gençliğini arıyorsun ama o RTE de değil ya :smile:

1 Beğeni

Bu Steam’de para yükleme işlemi nasıl olacak ben direk usd olarak mı yüklemem gerekecek yoksa tl yi bir kur ile usd ye mi çevirecek? Son olarak aboneliğim yok ama ayarlardan nasıl görebilirim?

ya yükleme olayında zaten neyse karşılığı 20 dolar ise 20 dolar alırsın karttan tl çeker zaten anormal bir durum yok.