SQUAD "Taktiksel Savaş Simülasyonu" - Ana Konu

:tr:Turkish Land Forces(TLF) çok yakında büyük bir güncelleme ile Squad için yayınlanacak. İşte Türk Kara Kuvvetleri için hazırlanan piyade teçhizatları, silahlar, araçlar ve dahası…
:point_right:

https://www.simulasyonturk.com/squad-turk-kara-kuvvetleri-guncellemesi-icin-resmi-ayrintilar-paylasildi/

1 Beğeni

Bu videoda voiceover yer alıyor ona da bakabilirsiniz? Şahsi fikrim çok daha iyi yapılabilirdi.

1 Beğeni

Yarın akşam 21:00’de :tr: Türk Ordusu ekleniyor!

1 Beğeni

Son halini burada görebilirsiniz. Galiba eldivenler hala eklenmemiş.

Yayınımız ne zaman efendim :slight_smile:

zor ya öyle bir şey şu an girdim oynamak için de bu hafta hastane işleri vs. var ayrıca yayında bunu oynayamam. video da çekecek kafa kalmadı. ne yapıcaz bilmiyoruz toparlanınca girdiğim oyunların videosuna bakıcaz artık.

Az önce gelen güncellemeden sonra oyun unreal engine crash veriyor. Güncellemeyi yaptıktan sonra oyun dosyalarını doğrulayınca düzeliyor.

Unreal Engine 5 güncellemesi geliyor. 2025 de geleceğini söylüyorlar. Fazla heyacanlandırdı açıkçası oyun deneyimi başka bir seviyeye çıkacak.

2 Beğeni

Unreal Engine 5’ten ilk görüntüler;

https://x.com/i/status/1898101409192481256
UE4 VS UE5

UE5

3 Beğeni

CFB üstü tokilerde gümleyen oyun hiç oynatmayacak tşk offworld

1 Beğeni

Bu oyunun ue4 ile yapıldığını bilmiyordum. Optimizasyonu nasıl düzgün mü bu oyunun? çünkü genelde ue ile yapılanların optimizasyonu bok gibi oluyor.

bir kaç map dışında çok deli gibi sıkıntısı yok birazcık cpu killer bi oyun

Valla oyun optimizasyon konusunda o kadar garip ki pcden pcye değişiyor. Mesela ben 16 gb ramden 32 gb rame geçtim hiç çökmeyen oyunda crash yemeye başladım sonra grafik ayarlarını yükselttim biraz çökme falan yaşamıyorum şuan. Deneye deneye bulabileceğin bir optimizasyonu var oyunun. :smile:

UE5 ile optimizasyon konusunu çözeceklerini söylüyorlar çok iddialılar, göreceğiz bakalım.

1 Beğeni

UE5’in nimetleri mükemmelmiş. Umarım kullanabiliriler. :smile:

3 maç attım yeho,goose,anvil şeklinde gittik tekrar tekrar söylüyorum söylemekten de vazgeçmeyeceğim goose bay’ın level designerinin anası ile sağlam kan davamız var artık

goose bay’e laf yapan noobtur sfsdfdsfdsfdsf ahahaha özledim oynamayı ya

ya abi valla bozuk map, norad’da açıkta 3 fps oynuyorum bina içine girip açığa baktığımda 80 alıyorum, işin garip tarafı ormanda aynı yağ gibi akıyor detayın olduğu yerde

Hocam goosebay, lashkar ve anvil haritalarında shadow ayarı buglı. Shadow ayarını en düşük yapın baya çözülüyor fps sorunu.

grafik olayı başka ama ue5 gelince iyi zortlayacağız

1 Beğeni

Playtest açılmış girip bi 10 dakika deneyebildim Grafik ayarlarım epikte olmasına rağmen oyun çok blurlu oluyor. Gölgeler pikselli falan upscale kapalı açık denemedim ama eğer alakası var ise neden upscale kullanmak zorundayım rahatça adam görmek için?