yandık o zaman yeni sistem toplamadan zaten girmem
Antialiasing ayarını yaptın mı ? Onla alakalı sorun vardı ben daha denemedim şimdi iniyor
FPS kötü değil, şuanlık memnunlar. 2060 la bir de ben deneyem bakam ![]()
x16 abi daha ne açacam hepsi ultrada. Bir de Terotory Control diye bi mod gelmiş ama yarım sanırım hiçbişi anlamadım asdjkaksjda
Tc modu vardı daha önce. Antialiasing de none yazan kısmı tsr seçip dene eğer dlss destekliyorsa kartın nvidia dlss seç quality yap ayarı dene sistemine göre en uygun şeyi bul. Çünkü görüntü böyle kötü değil. Oyundaysan ayarlar kısmının görüntüsünü at istersen.
AMD kullanıyorum. ve kızıp sildim tam anlamıyla bitirsinler de daha sonrasında tekrar denerim.
Evet AMD kullananlar problem yaşıyormuş.
Ekran kartım yandı 15 gündür uzaktayım bir de bu trailer üzerine gönlüme hançer saplandı alacağın olsun eeeey PSU!
Geçmiş olsun usta
Geçmiş olsun.
üff canım çekti tekrar kurabilirim de nasıl çalışacak yeni sürümle?
zortladık buraya kadar mı maceramız?
Haftasonu kurup biraz oynadım ama zaman kaybı ya iyi maç dönecekken bildiğin zaman kaybedip oyun da bok oluyor. İyi takım iyi server iyi bir şey ama arkadaşım ben onu nasıl kovalayabilirim. Çok da oynadık zaten bu sabah tekrar sildim. 15 yıllık hikayeli oyunda takılırım daha iyi ben 1 saat girdiğimde bir şey varsa onu oynamak istiyorum artık boşluklar ve zaman kaybı istemiyorum.
bf6 tam tersi iyi olurdu ama almadık sonra oynarız.
Yeni oyuncuların oyunu öğrenmesi için baya iyi oldu.