SQUAD "Taktiksel Savaş Simülasyonu" - Ana Konu

haberimiz var ancak unreal editor’de herhangi bir ilerleme oyun içi wip görüntü görmeden ve yeterli bilgi olmadıkça paylaşamam bu görüntüler zaten model sitelerinde bulunmakta

Anladım inşallah proje elimizde patlamaz :smiley:

Bu akşam 21.00’de OWL vs WULF arasında final maçı olacak. Şampiyon belirlenecek. Promod kullanılacağı için yayının keyfi artacak.
Dün akşam OWL vs 141 maçında 2-0 olarak OWL yendi. Ardından WULF vs FL maçının ilk bölümünde 50 vs 50 ticket berabere kaldılar. 2. maçta Wulf yendi.
Kamdesh haritasındaki bayraklar çok yakın ve arazi şartları ile aslında biraz keyifsiz bir maç oldu ama sonuna kadar dayandılar keyifliydi yine de :slight_smile:

Bu akşam çok başka olacak :smiley:

1 Beğeni

Best of Türk Organizasyonu olarak katılımda bulunan bütün takımlara teşekkür eder turnuva dışında oyun hayatında başarılar dileriz.

İlkini gerçekleştirdiğimiz Best of Turk’s turnuvasının Şampiyonu Black Owl takımı olmuştur. Kendilerini tebrik ederiz.

1 Beğeni

SQUAD’da bizim takım dahil 3 Türk takımı Araplar ve Avrupalı oyuncularla ortak sunucu açtı. :smiley:

✯ ✯ ✯ [TB] Tactical Battalion ✯ ✯ ✯ steam://connect/185.248.141.157:27023 Discord Tactical Battalion [TB]

[TB] Tactical Battalion is a multinational alliance that was formed in July 2020 , and it consists of several clans with different backgrounds .
below you can see their official discord servers , feel free to join if you are interested in their approach .
United Arab Forces [UAF]
Region : Middle east and North Africa
Discord : United Arab Forces
Turkish Squad Forces [TSF]
Region : Turkey
Discord : Discord
Task Force [141]
V. Turkish Armed Forces [VTAF]
Iraqi Special Operation Forces [ISOF]
Region : iraq
Tactical Chaos [TacC]
Region : Europe
Opposing Force [OpFor]
Region : Europe
Discord : Opposing Force
Norwegian Gamers [NG]
Region : Norway

eski New Era sunucusu geri döndü

2 Beğeni

Tekrar Squad kurma vakti geldi. :smiley: Dayanamıyorum. COD kaldırdım Ocak’ta kuracağım diye ama kana susadım.

3 Beğeni

Acaba ?

2 Beğeni

yüksek olasılıkla geliyor silah sarsılmaz’ın aynısı ve zaten bizim sıramız gelmişti :smiley: detaylar yakında ortaya çıkar. neyse ben de tekrar kurayım.

1 Beğeni

artık rusya’yı seçmekten vaz geçebilecez.

Zırhlı araçlar eklenirmi acaba herhangi bir şey paylaşilmamis ama Türkiye’nin orijinal olarak gelmesi güzel

2 Beğeni

Tank olarak Leopard 2A4 gelecek.

Ama Otokar kobra tarzı araçların Nurol makineye ait ejder yalçın BMC kirpilerin falan olması muhtemel. Çünkü diğer ordular da bu araçların muadilleri var. Özellikle BTR-82, LAV6 muadili olarak ARMA 8x8 in gelme ihtimalini yüksek buluyorum.

Bradley muadili olarak Tulpar gelebilir.

İlk defa bir oyunda baya Türk unsuru hissedeceğim şahsen.

4 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CxkzyOgNKzu/

https://www.simulasyonturk.com/squad-icin-turk-ordusu-mu-geliyor/

yeni bir gelişme olursa tekrar ilgileniriz ama resmi en ufak bir gelişme olmasa blog yazısından birkaç saat sonra hemen moidawg kanalında Türk ordusu mu geliyor diye bir şey göremezdiniz :joy:

3 Beğeni

Büyük Infantry Combat Overhaul update bugün çıkıyor.

1 Beğeni

Offworld Industries, Squad için :tr:Türk Ordusu geliştirdiğini resmen onayladı. Turkish Community sunucusu üzerinden özel olarak Bayraktar TB-2 S/İHA‘sının ekran görüntüsünün paylaşılmasını sağladı. :point_right:

3 Beğeni

playtest’te türk ordusu araçları ortaya çıkmış. helikopter maalesef huey :confused:

2 Beğeni

5.56 yok galiba