06/08/2025 - v2.0.9 - Modlar (JBX, PNG vb.) dahil olmak üzere aydınlatma sorunları (parlak/karanlık/yanıp sönen vb.) düzeltildi. Kullandığınız herhangi bir modda kontrastın çok düşük olduğunu düşünüyorsanız, lütfen artırmak için “Renkler/Ton Haritası > Ön Kontrast” ayarını kullanın.
06/08/2025 - v2.0.8 - Ton haritası/kenar yumuşatma çalışmama sorunu düzeltildi. Bu, JBX ve çoklu monitörü de düzeltebilir, denerseniz lütfen geri bildirim bırakın.
06/08/2025 - v2.0.6 - Aydınlatma sorunları, gölge sorunları vb. düzeltildi. Yeni kare kayıt sistemine daha fazla bilgi eklendi.
Kral çalışıyor. yaşadığı lokasyon Hong Kong tarafları. tam sürüm gelene kadar epey yol katedecek belli ki. bir Çin DC’sinde test aşamasının 35 bin indirmeyi geçtiğini yazmışlar. kendisi de bazı DC’lerde boy gösteriyor
patreon’da kendisine uzaylı diyen de var Güneydoğu Asya kökenli olma ihtimali Pizzster discordunda günlerce tartışılmıştı. hatta o da discorda gelerek .dll üzerinden virüs algısını yok etmişti ikna ederek. ilk protestoyu çakan mod ekibi Pizzster- Damo ikilisiydi. sonradan buna binaen de modguard eklentisini plugin olarak çıkarmışlardı. nereli olursa olsun, tarih yazdığı gerçek
bence doğu Avrupalı ama Hong Kong taraflarında ikamet ediyor.
Aydınlatma ve gölge sorunları düzeltildi. Aynalar düzeltildi. Gökyüzü aydınlatmasının gökyüzü rengi üzerindeki etkisi artırıldı (örneğin, gökyüzü maviyse gölgeler daha mavi görünecektir).
Scs’nin dosya sistemini değiştirip olası bir yol kesme durumu var mı peki yakın tarihte. Bi ara direksiyona animasyon el kol ekleyen modu engellemişlerdi, eleman sonradan yine yapmayı başardı.
snowy zaten SCS’nin saçmalıklarından bıktığını yüzlerce kez dile getirdiği için bu yola girdi. kendi kaç kez dedi, ben bunu küçük bir dll ile yapabiliyorsam SCS neden piksel piksel muhabbetlerle uğraşıyor gibisine getirdi. Madkine ile tartıştı. optimzasyona çekti SCS olayı. tabi TAA olayını SCS den 1 buçuk yıl önce getiren de Snowy oldu. bu adamı hiçbir şekilde engelleyemez SCS
O elemanın sayesinde HVT haritasında ağzımın tadı ile otobüs sürdüm. Grafikler o derece mükemmeldi. SCS’nin kendi grafiği olsa ağzın tadı çıkmaz, tuzlu gelirdi sanki.
Merhabalar.Snowy’i kurdum fakat bende aşırı değişiklik olmadı.Oyunun grafik ayarlarından yapmam gereken ayarlar varsa birisi bana yazabilir mi özelden burayı kirletmemek adına.
Edit:Sorunlarım ise oyunda iç mekan,tekerlekler simsiyah oluyor.Farlar yanmıyor.Aynalar simsiyah arkayı göstermiyor.
@MESETNEOMAN-B.Global dostum seni geçen yıl özellikle gerçekçi sürüş ve “kirli” araç kaplamalarınla olan videoların sayesinde keşfettim. yanılma ihtimali de olabilir ama sanırım Türksün;). foruma hoşgeldin.
Snowymoon eklentisi için önerdiğiniz ayarlar nelerdir dostlar? Oyun içerisinde hangisini açmalıyım? %400 ölçekte çok FPS kaybı oluyor onu düşürmeli miyiz vs. Bir kere denemiştim daha önce şimdi tekrar kuruyorum.
DLSS kullanıyor musunuz mesela?
Bende 1.55 versiyonu için videolardaki gibi hava seçme barı çıkmadı ama default görüntü benim için ok. Çünkü sadece scs’nin kokpitteki kabir azabı karanlığını aydınlatması bile yeter. beam eye tracker ile hiç kasma hissetmedim.
son 3 sürümün detaylı analizi ve efsane ışıklandırmalar!
Unreal motoruna mı geçti sanki oyun, felaket mevzular getirdi adamm.
(Snowy babaya Allah ömür versin )
bir adamın “dik duruşu, işine bakması, bazı şeylerin YAPILABİLİR ve değiştirilebilir olduğunu farkettiği anda herkesin yararına inadına” güzel şeyler peşinde koşması sayesinde, evet gerçek oldu;)
OMSI 2’ye de bir el atsa iyi olur diyeceğim de ortada oyun motoru varsa tabii. Oyunun menüleri bile standart bir program mantığında çalışıyor. Aslında bir pencere mesela sağ altta çıkan menü. Windows görev çubuğunda görünüyor. Ayar menüsü zaten Windows arayüzüne bağlı.