Snowy Moon Grafik Eklentisi "Lightning Improvements" [Ana Konu]

Dostlar ilk defa SnowyMoon’un grafik eklentisini kullanıyorum. V2 ile bir denemek istedim fakat çok fazla FPS farkı oluştu, belki de normaldir. Kabin içinde 80 FPS civarı alırken şuanda 30 FPS civarına düştü. Her şeyi fullde kullanıyorum %400 ölçeklendirme, en iyi ayarlar ile.

Daha önce kullanmış ve optimum ayarı yakalamış arkadaşlardan SnowyMoon’un eklenti ayarları veya önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

1 Beğeni

Test sürümü şu an. Geri bildirim olarak dönüşleri bekliyor. Ekran kartına bağlı olarak zaten önerileri yazmış çözünürlük %100 yapın gibi vs. @Praudh ekran kartınız nedir? Şöyle ki standart sürümde bu V2 deki gibi düşüş yaşamazsınız örneğin

21 Beğeni

Bir an Fernbus sandım…

Yalnız mod harbiden çok iyi gözüküyor. :ok_hand:

2 Beğeni

Farklı bir boyut harbiden Snowynin yaptığı iş harika. Scs görse utanır mı sanmam. :smiley:

RTX 3060 ekran kartım. Sanırım biraz ayarları düşürmek gerekiyor tam sürüme çıkana kadar.

1 Beğeni

gene yapmış yapacağını

8 Beğeni

18 Beğeni

Updates

• 02/08/2025 - v2.0.2 - Fixed bright/dark interior lighting issue, if you try please leave feedback
    (Parlak/karanlık iç aydınlatma sorunu düzeltildi, denerseniz lütfen geri bildirim bırakın)

• 01/08/2025 - v2.0.1 - Fixed colors being bright/dull issue. You can use “Colors / Tonemap > Exposure” to increase brightness. Interior being black/white issue will be fixed with next update
    (Renklerin parlak/donuk olma sorunu düzeltildi. Parlaklığı artırmak için "Renkler / Ton Haritası > Pozlama"yı kullanabilirsiniz. İç mekanın siyah/beyaz olma sorunu bir sonraki güncellemeyle düzeltilecek.)

7 Beğeni

piyasada Staff gibi GCGaming gibi reshade ustaları var. GCGaming ve Snowy reis işbirliği. çok farklı kombinasyonlar çıkmaya devam edecek bundan böyle. her grafikçinin ve reshade yapanların ekmeğine yağ-kaymak sürdü Snowy baba.

8 Beğeni

Kar mevzusunu da ekleyince snowy fanları olarak anlık

:laughing:

7 Beğeni

14 Beğeni

Böyle güzergahlar da karlı ortamda sürmenin zevki ayrı olacağını düşünüyorum.
Scs artık tüm materyalleri PBR’a çevirdikten sonra böylesi bir aydınlatma sistemini getirecek zannımca çünkü Snowy’nin dediği gibi eski yerlerde kullanılan PBR olmayan materyaller sırıtıyor.

12 Beğeni

Snowymoon bu işi biliyor

6 Beğeni

reshade ile daha farklı görünecektir ama baz haliyle bile muazzam duruyor.

12 Beğeni

Evet lakin şu an reshade’siz hâli daha güzel. Tüm reshade ve grafik yapımcıları otomatik olarak snowy’e göre hareket edecekler gayrı. Bu yaptığını reshade veya grafik olarak yapsa biri minimum 20-30 dolar talep ederdi ki, snowy’nin yaptığının yanına bile yaklaşamaz hiçbir modcu. Ki çok uzun süredir ücretsiz gidiyor. İstese de hakkıdır. Adama destek olmak lazım :100::v:

9 Beğeni

04/08/2025 - v2.0.3 - Modlu kamyonlarda iç aydınlatmanın yanıp sönmesi sorunu düzeltildi. Bu sorun, kamyonun varsayılan kamyonlardaki gibi iç yansıma verilerine sahip olmaması durumunda ortaya çıkar. Kamyonun iç yansıma verileri olmadığında, iç aydınlatma için dış aydınlatmayı kullanır. Daha doğru sonuçlar için, kamyon modlarında iç yansıma verileri bulunmalıdır.

2 Beğeni

this is real world! :grinning:

5 Beğeni

realistic and brutal weather modu ile birlikte kombinlendiğinde böyle görünüyor… bu yağmur damlaları gerçek mi

8 Beğeni

05/08/2025 - v2.0.4

• Çoklu monitör, güneş ışığı rengi, titreme (TAA uygulanmadı), yanlış otomatik pozlama (JBX3 artık sorunsuz çalışmalı, emin değilim, bende yok) ve diğer bazı sorunlar dahil olmak üzere birçok sorun düzeltildi.

• İç aydınlatma miktarını değiştirmek için Rendering / Aydınlatma > İç Aydınlatma ayarı eklendi.

• Renkler / Ton Haritası > Dinamik, Ön Pozlama, Ön Kontrast eklendi. Hava kapalıyken dinamik kontrastı etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için Dinamik seçeneğini kullanın. Daha iyi parlaklık ve kontrast ayarı için Ön Pozlama, Ön Kontrast seçeneğini kullanın; bunlar, aşırıya kaçmadan güzel renk ayarlamaları yapmanıza yardımcı olacaktır.

3 Beğeni