Snowy Moon Grafik Eklentisi "Lightning Improvements" [Ana Konu]

:black_circle: How many fans?

7 Beğeni

Snowy Moon ‘‘TAA’’ eklentisini kullanırken, oyunun kendi grafik ayarı olan Anti-aliasing ayarını hangi şekilde kullanıyorsunuz? Snowy Moon zaten TAA eklentisi olduğu için + Smaa+Taa’ı açmak mantıksız geldi kafama takıldığından sizlere sormak istedim.

1 Beğeni

kapat kanka dediğin gibi snowy de taa eklentisi olduğu için fazladan ekran kartına yük bindirmeye gerek yok

2 Beğeni

Sadece Smaa en yüksek + Snowy Moon Taa açık bırakayım diyorum smaa açık/kapalı farkına bakıyorum, çözemedim… :smiley:

SnowyMoon öneriler kısmında oyun içindeki Anti Aliasing’i kapatmanızı söylüyor. Sadece onun eklentisinden TAA açsanız oyun daha iyi görünür ve gereksiz yük bindirmenize gerek kalmaz.

4 Beğeni

Teşekkürler. :pray:

Kafaya takan bir kişiye bakıyor işte. Helal olsun.

Keşke birisi de sesleri kafaya taksa
Keşke birisi de fizikleri kafaya taksa
Keşke birisi de şirket yönetimi ve ekonomi sistemini yani tycoon özelliklerini kafaya taksa :innocent:

3 Beğeni

O sırada Snowy’i SCS forumdan banlayan modlar

6 Beğeni

Ws 49x, 57x ve freightliner cascas interiorlarinin içler acısı kaplamalarını ne hâle getirdi adam. Hiçbir şekilde mat görüntü hissedilmiyor. Snowy baba simülasyon dünyasında Oscar ödülü almalı. :grinning: :nazar_amulet:

7 Beğeni

:black_circle: Testing day and night in American Truck Simulator. 1.55/

• Weather: Rain showers.
  • For Skybox: Weather 3.3.
  • Hours: After 17.
  • Selected sky: g_set_skybox 0
  • Nvidia filter: Details and color card active (to be shared on Patreon)
  • Scaling: 300%
  • Traffic congestion: 2
  • Time loop: Game default.
  • Physics mode: None.
  • Vegetation: It will be shared on Patreon.
  • Gpu Asus RogStrix RTX3070Ti OC.
    Rain spray mode: None (Scs Software default)
  • The components go well with it: Barbecue corn snack.

10 Beğeni

şu an yükleyip deneyebiliyor muyuz bizde?

1 Beğeni

Kurabiliyorsun, aynı Taa gibi;
ETS2/ATS Lighting Improvements v2 - Test Version | Patreon

Benim kullandığım ve tavsiye ettiğim ayarlar (kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz tabi, sadece öneri);

• Lighting Method B
  • Anti Aliasing / Motion Blur
    • Temporal Anti Aliasing Clarity Sharpness 0, Sharpen Edges 0
    • Motion Blur Enabled with Intensity 3
  • Rendering / Lighting
    • SSAO Soft
    • Interior Lighting 1.35 / Gece veya gündüz araç içi modele göre fazla aydınlık olursa 1.25
  • Colors / Tonemap
    • Pre-Exposure 0.50
    • Pre-Contrast 0.13
    • Vibrance 1.00
1 Beğeni

v2.0.15 yayınlandı

• 19/08/2025 - v2.0.15 - Fixed some mirror rendering issues. Added “Lighting Method C” and “Lighting Method D (Default Lighting)”. Small adjustments for Lighting Method A and B.

• Lighting Method C : Something between Lighting Method A - Default Lighting. Brightness/Shadows similar to default lighting and also it preserves surface colors better. Balanced better to avoid anything looking extreme.

• Lighting Method D (Default Lighting) : Default lighting with default tonemap. But cabin rendered with PBR not default lighting. Has foliage/rain etc improvements like other lighting methods.

• 19/08/2025 - v2.0.15 - Bazı ayna oluşturma sorunları düzeltildi. “Aydınlatma Yöntemi C” ve “Aydınlatma Yöntemi D (Varsayılan Aydınlatma)” eklendi. Aydınlatma Yöntemi A ve B için küçük ayarlamalar.

• Aydınlatma Yöntemi C: Aydınlatma Yöntemi A - Varsayılan Aydınlatma arasında bir şey. Parlaklık/Gölgeler varsayılan aydınlatmaya benzer ve ayrıca yüzey renklerini daha iyi korur. Aşırı görünen herhangi bir şeyden kaçınmak için daha dengeli.

• Aydınlatma Yöntemi D (Varsayılan Aydınlatma): Varsayılan ton haritası ile varsayılan aydınlatma. Ancak kabin varsayılan aydınlatma değil PBR ile işlenmiştir. Diğer aydınlatma yöntemleri gibi yeşillik/yağmur vb. iyileştirmelere sahiptir.

ETS2/ATS Lighting Improvements v2 - Test Version | Patreon

7 Beğeni

Artık ücretli olacak

• 25/08/2025 - v2.0.17 - Ücretli versiyon için test lisans sistemi eklendi.
    • Oyunu başlattığınızda lisans anahtarını bir kez girmeniz gerekiyor, daha sonra tekrar girmenize gerek kalmıyor.
    • Eğer Patreon’a abone değilseniz minimum Tier 1 (1 USD/Ay) abone olmanız gerekmektedir.
    • Lisans anahtarını şu adresten alabilirsiniz: https://snowymoon.io > “Giriş” > Patreon hesabınızla giriş yapın > “Lisans Anahtarınızı Alın” > “Kopyala”.
    • Eski sürümler yakında devre dışı bırakılacak.
    • Şimdilik Çin/Rusya/Ukrayna için ücretsiz, ancak daha fazla ödeme yöntemi eklendiğinde durum değişecek. Bu ülkelerden birindeyseniz, indirip kullanabilirsiniz, lisans anahtarı istenmeyecek (VPN’ler yasaklanacak).
    • Ayrıca bazı küçük ayarlamalar da yaptım.
1 Beğeni

Daha dün kaldırdım yani iyi güzel ama belirli zaman sonra göz yoruyor ayarları göze hoş gelecek şekilde ayarlasan bile, 30-40 fps götürmesi de belirli zaman sonra başka modlarla kullanırken sıkıyor. Hvt map, otobüs, snowymoon etti sana -50 fps 110 120 aldığım oyunda 55 60 fps almaya başlayınca göz alıştığı için garip gelmeye başlıyor oyun. Kaldırdım modu gözüm rahatladı :d (mod güzel ona lafım yok sadece oyun akışkanlığı mânasında…)
Weather 3.4 çıktı ondan devam + snowy taa tamam kâfi. :smiley:

1 Beğeni

ben de güzel olsun diye zart zort efektler açınca güzel oluyor ama sonra bakıyorsun değer mi diyorsun sen melyon dolarlık firma değilsin diyorsun

4 Beğeni

Sırf şu oyunun zifiri karanlık kabinlerinden kurtulmak için bile 1 dolar verilir bence. Normal şartlarda bunların hepsinin SCS nin bizzat kendi geliştirmesi gerekte işte neyse. Boşuna yazmaya değmez artık.

4 Beğeni

10 istese (ekonomik durumdan ötürü sadece bizim ülke gençliği haricinde) KİMSE, stok araçlara gumroad’da selfy’de slot takıp 20 dolara satılan bir ortamda BU FİYAT ÇOK DEMEZ.

ETS 2 out, ETS 3 in…

En detaylı bilgi ve karşılaştırma videosudur :medal_sports::100:

7 Beğeni
1 Beğeni