Epic adamdır nokta.
Ben daha önceden premium aldım ama Year 2 paketinin içindeki sezonlar Dahil olacak mı bu premiuma ? anlayamadım
Yeni dlc çıktı ve ücretsiz.
Anniversary DLC
SnowRunner’ın ilk yıl dönümünü Anniversary DLC’siyle kutla ve iki yeni kamyona ücretsiz sahip ol! CAT 681 ve International HX 520 zorlu arazilerde sana yepyeni maceralar ve havalı bir görünüş sunuyor.
Sağlam yapımıyla diğer kamyonlara göre hasar görmeye daha az yatkın CAT 681; bolca depolama alanı olan ve en zorlu haritaları otobanmışçasına aşan, her araziye hâkim ağırsıklet bir canavar.
International HX 520 ise her boydan birçok römorka bağlanabiliyor ve en yoğun arazilerde bile yük çekmek konusunda hiç sorun yaşamıyor. Bu araç yabanı fethetmen için her türlü imkânı sağlayan 40’tan fazla araca sahip filoda diğerlerine katılıyor.
şimdi ben steamden alırsam yada epicten alırsam ne fark var aralarında bilen anlatabilir mi? crossplay yok sanırım değil mi birde
Aralarında pek bir fark yok. Steam tarafı offline olsan bile oynanıyor Epic tarafı oynanmıyor mesela. Bir de arayüzü-altyapısı b** gibi epic tarafının. Oyunda mod sistemi zaten oyun içinde çalışıyor steam’e gerek kalmıyor bu durumda. Ama bence durumun varsa her türlü steamden alınır oyun.
Hocam ben anlayamadım şimdi şuan premium alırsam yeni dlcleri ücretsiz alıcak mıyız
season year 2 pass için ayrı ödeme yapmalısın bunun dahil olduğu başka bir büyük paket var premium içerisinde bulumuyor
premium alırsan ilk sezonun dlcleri gelir
SnowRunner, Nintendo Switch için yayınlandı
MudRunner da çıkmıştı her yerde bu şekilde oynayabilmek ne kadar da güzel bir şey…
reis peki sonradan premiuma year 2 deki sezonlar ekleneceklermi ? orayı anlayamadım ben
Normalde öyle olması lazımdı da bu oyunda sezonlar ve birkaç skinler hariç diğer paketler parayla alınıyor.
birkaç yazı da paylaşıcam ama şimdilik bu kadar akşam snowrunner canlı yayınında her şeyi özetleriz biraz karışık gelmiş olabilir çünkü her platforma çıktı ve bir sürü içerik paketi var diğer oyunlarda da bu sistemler uygulanıyor ancak bazı kullanıcılar alışık değil
daha doğrusu bu oyun evrim geçirdi inanılmaz bir para kazandırdı
year 2 içerikleri belli oldu tamam ama güncellemelerde neler gelecek?
epicteki cover fotoğrafında yeşil bir harita var sanki rusya tayga mayga? ben farklı ortamları daha düzenli görmek istiyorum bayıyor artık oyunda bazı şeyler
Evet kesinlik kazansaydı konu ona göre oyunu almayı belkiyorum bende
hocam eğer benim gibi mod odaklı oynayacaksan ve campaigne girmeyeceksen sadece 50 tl verip alabilirsin bence güzel fiyat. İleride sezon fiyatı alıp update yapabilirsin. Oyundaki standart haritalar seni uzun götürebilir.
Oyundaki kamyonlara orta tomruk kasası eklendi mi yoksa modlu kamyonlara devam mı?
Year 2 Pass nereden çıktı şimdi ya. Resmen soygunculuğa başladılar. Boşuna mı premuim aldık?
- sezonu ayrı satacaklar tabii niye içinde versinler tekrar
önemli olan gelecek haritaların tasarımı kalitesi hadi bunu geçtik oyun güncellemelerindeki önemli özellikler 1 sene iyi kötü bitti şimdi görücez
@LazJedi soygunculuk değil başından beri season mantığının olayı bu idi premiumda ilk sezonun dahil olduğu belirtilmişti alan memnun satan memnun
oyunu bi alayım dedim hakikaten burnumdan geldi o sorunla uğraş bun sorunla uğraş, birde birsürü dlc birsürü pass sezonlar bilmemne gerçekten çok pahalı ne yapıp ne alacağımı şaşırdım
Öyle ama şu an Premium almamızın bir anlamı kalmadı. En azından indirim yapsaydılar premium sahiplerine. SCS enayi gibi ücretsiz kamyon çıkartıyor.
premium almanın amacı ana oyun+4 dlcyi erkenden beta olarak alıp ucuza getirmekti
her oyunda olan bir sistem bu tarz oyunlarda yoktu artık oluyor ama indirim konusunda yine epic games tarafnı bekleyin çünkü 60 tl 50 tl kuponlarla işi çözebiliriz
bugüne kadar epicte almayıp steamde bekleyenlere de kötü bir cevap verildi aslında oyunun fiyatı 10 dolar ucuzluyor ama ülkeye göre değişiyor bizde değişen bir şey olmadı thanks to reis
ancak tepki var yani tepki daha çok kemik kitleden ve yaşanan saçmalıklara harita gelsin dlc çıksın ama bir şeyler yanlış gidiyor