SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

İnşallah yeni güncellemede çözerler. Yoksa yani bu iş sıkıntılı bir iş. 160 tl mi 100 tl mi ne verdim bu oyuna yani para verdiysem ve oynamayacaksam ne anladım ben bu işten ? Normalde ben bu oyunu korsan oynuyordum ve Türkçe dil desteği olmadığı halde almayacaktım ama hem Mod desteğinin olması hem de firmaya destek amacıyla almıştım(belki ileride tr dil desteğini eklerler diye ama) 1 sene oldu tr dil desteği de yok.

Yarın sunucu bakımı yapacaklar çözülür muhtemelen ama ben steame çıktığında yine millet sorun yaşayacağına inanıyorum :joy:

Bu sorun sanırım bazı kişilerde ortaya çıkıyor. Şimdilik bende bir sorun gözükmüyor.

yaşamak ister misin :smiley:

ps4 de garip bi sorun var her mod indirilmiyor sanırım modlar kımsından araçlar çıkıyor ama indirmeye gelince inmiyo inen araçlarda çok uzun sürede iniyor? ve ne zamaan ineceği belirsiz

O sorun pc tarafında da var. Bende yaşadım 2 gün önce

1 Beğeni

Modu indirememe durumuna hiç denk gelmedim.Yavaş indirme durumunu ise daha önce yazmıştım burada.Modun boyutuna ve aynı anda birkaç tane indirme açtıysanız ona bağlı olarak nomale göre biraz yavaş indiriyor.Ama aşırı bir yavaşlık söz konusu değil bende.

1 Beğeni

3-4 saat mod indirsin diye beklediğim oldu çok yavaş indiriyor uzun sürdüğü için inmiyormuş gibi düşünebilirsiniz ama beklerseniz tamamlanıyor

1 Beğeni

cvplar için teşekkürler

https://www.youtube.com/watch?v=7dmw7qY-N9M Snowrunner Xbox Game Pass’e geliyormuş!!!

Ama bilgisayara değil sanırım konsola geliyor

Windows Store’a geldiği için doğal oalrak Xbox Game Pass içerisinde yer alıyor. PC ve konsolda kullanılabilecek.

3 Beğeni

ya benim oyunda kayıtlı araçlarım vardı hepsi gitmiş kaybolmuş ps4 de oluyormuydu böyle problem ilk defa yaşadım araçlarım yok 1 tane araba kalmış oyunda

Kayıtlı verilere girip sondan bir önceki kaydınızı yüklemeyi deneyin.

Year 2 pass kısmı premium alırsam sonradan dahil olucak mı bilgisi olan var mı acaba

Onun paketi ayrı olur görücez
Şu an tüm platformlarda oyunun fiyatı 10dolar düşüyor. Yani ucuzluyor

Yeni güncellemeyi yükledim oyundaki hata giderilmiş modlar yüklendi sorun yok gönül rahatlığıyla oynayabiliriz artık.

1 Beğeni

Expand your SnowRunner experience with the Year 2 Pass and gain access to four phases of new content released in the future, with new vehicles, new maps, add-ons and more! You will also get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack, adding four exclusive skins for the Azov 5319, Azov 73210, YAR 87 and Voron AE-4380!

• Season 5: Build & Dispatch
• Season 6: Haul & Hustle
• Season 7: Compete & Conquer
• Season 8: New Expansion

Purchase now and get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack! The rest of the Year 2 Pass will be available later in 2021.

isimleri de mübarek çok yaratıcı olmuş

Epic’te 49 TL olmuş Steam’de 150 TL
zuahahahahahahahhhhh kaçamazsınız diyor resmen adamlar inanılmaz

4 Beğeni

reisim bundan sonra hep mi 49(olacağını sanmıyorum ama ) acaba bir bilgin varmı şuanda şokdayım zaten steamı sevmiyordum orda sadece sezon 1 ve 2 var

1 Beğeni

Kalıcı bir fiyat sanırım.

1 Beğeni