benim win 10 bende hiç bir sıkıntı yok daha eveli gin bi güncelleme yaptım hala çalışıyor bende
Ekran kartını Bi önceki sürüme döndürdüm gene düzelmedi. Windows a format atsam düzelir mi bilmiyorum. Modlardan olsaydı düzelirdi çünkü hiç mod kurulu değil. Nasıl düzelicek merak ediyorum.
Focus Forumunda da aynı sorunu yaşayan kullanıcılar varmış sorunun çözümü için uğraşıyorlarmış.
Türkçe çeviri metni:
Burada aynı sorun. Henüz bir çözüm bulamadım. PTS Game’den Modio’ya sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Ancak ne yaparsam yapayım, Canlı Oyun’dan Modio’ya giriş yaptığım anda Kilitlenme Ekranı açılıyor.
Klasörleri silmeyi, PTS Dosyaları Mod Klasörünü Kullanmayı, Tüm Modları ve tüm Mod Klasörlerini Silmeyi vb. Denedim ve hala Oyun çökmesi olmadan Modio’da oturum açamıyorum.
Desteğe bir Mesaj gönderdim, bu onların cevabı oldu:
“Maalesef diğer oyunculardan bu sorunla ilgili raporlar aldık ve şu anda bu sorunu çözmeye çalışıyoruz.”
Sanki oyun konsol özel oyunu da daha sonra PC için port edilmiş gibi Bir yıl geçmesine rağmen hem hala gelmeyen özellikler yanında bir de bu kadar sorun yaşanmaya devam etmesi enteresan.Bu kadar sorun yaşasam konsolda kafayı yerdim.Sabır diliyorum herkese.
18 mayıs’tan sonraki açıklamalar önemli eğer ciddi bir güncelleme planı açıklanırsa ok aksi halde sinir etmeye devam edecek.
Umarım yeni güncellemede çözerler ya. Oyuna hiç girmedim bu hata yüzünden
Bu arada şimdi geçen SnowRunner yayını yaptık ama pek bir numarası yoktu. 18 Mayıs’ta akşam vakti bir yayın yapalım ama şöyle sağlam bir şey olsun. Steam’e çıkmış veyeni DLC gelmiş olacak. İlgi olur diye tahmin ediyorum. Oynayanlar gelsin falan yenileri merak edecek sonuçta aslında mp de olabilir ama harita bozulacak diye korkuyorum. Belki yayına birkaç kişiyi alırız
şimdi bende denedim bendede aynı sorun oldu. 18 mayısta güncelleme getirirseler epic tarafına o zaman belki çözülürse oynanır yoksa diğer türlü çözemezseler sıkıntı
CrossPlay desteği gelir mi acaba?Önceden Sony bayağı ayak diretiyordu ama son zamanlarda neredeyse tüm multiplayer desteği olan oyunda bu özellik destekleniyor.
Bende açmadım oyunu 18 mayısı bekliyorum. Bütün herşeyi sildik tekrar yükledik daha napıcaz bilmiyorum. İnşallah düzelir.
Başka bir e mailin varsa onunla mod io ya kayıt ol sonra oyuna gir oyunda aktif et işe yarıyor demin denedim. Hata vermedi ama aboneliklerde gitti ama eğer ki modların belgelerim klasöründeki Snowrunner dosyasının içinde duruyorsa tekrar abone olabiliyorsun ve indirmene gerek kalmıyor.
Mesela bende 40+ mod vardı şimdi hepsine tekrardan abone olacağım tek tek bulup
Bu arada biraz mod io sitesini kurcaladım eski e maildeki abone olduğun modların nerede olduğunu şu şekilde bulabilirsin;
Save dosyaları önemli değilse bizde pts kursak daha iyi olmaz mı. Yeni güncellemeleri alırız. Stabil sürümden eksik yanı yoktur umarım. Modlarıda ona kurarız. Kullananlar bilgi verirse seviniriz.
mail adresleri farklı olunca modlar gözüküyor mu
PTS sürümü stabil değil. Çok eksiği var ve sıkıntı yaşarsın.
Teşekkürler. Geçmeye lüzum yok o zaman.
Geçmenize gerek yok Salı günü zaten güncelleme çıkıyor. O akşam yayında direkt bakarız dün gece biraz takıldım ama görevler bitmek bilmiyor.
@emretutar benim 2.mailde gitti
Hatayı gidermezlerse gözüken oyunu oynayamacağız. Hadi oyun içi hata olurda anlarım görmeyiveririz ama bu hatada oyuna resmen giremiyorum ve para verdiğim oyunu oynayamıyorum çok ilginç bi durum dahada ilginci günlerce bu sorunu çözememeleri ve oyuncuların canını sıkmaları
Geçmiş olsun kardeşim şimdi gene oyuna girmeyi denedim olumsuz. Yeni güncellemeyi bekliyoruz.