SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Steam Türkiye fiyatlandırması büyük ihtimalle olur ama zaten indirimlerle felan çok uyguna alınabiliyordu epicten

1 Beğeni

SnowRunner - Season 4 DLC İçerikleri ve Ücretsiz Güncellemesi 18 Mayıs’ta Çıkıyor!

Rusya’da 4 yeni harita, 2 yeni araç, yeni görevler ve yükler ile oyunu zorlaştıran Hard Mode ekleniyor…

3 Beğeni

18 Mayıs’tan sonra bildiğiniz gibi ilk sezon bitiyor ve oyun 1 yılı zaten geride bırakmış oluyor. Şu an açıklayamayacakları sürpriz planlar varmış. Discord’da soruyorlar arada cevap veriliyor.
Season 2?
Phase 5?
SnowRunner 2?
diye birisi sormuştu ona cevaben söylemiş. Yeni oyun hazırlıkları her zaman vardır ama o çıkana kadar mevcut oyun için neler yapılacak daha önemli çünkü hala kritik noktalarda düzeltilmesi gereken şeyler var. Ama aktif olarak da oynanıyor ve büyüyor. Steam çıkışı işleri daha da ileri götürecek. Yeni bir sezon ve güncelleme serisinin başlaması gayet normal. Yeni oyuna daha var ancak onun adı SnowRunner olmayacak. Her oyun farklı isimler çıktı. Spintires 2 olması muhtemelen ama anlaşmada bu isim hakkını kullanma var mıdır bilmiyorum sonuçta yine bir risk…

1. yıldönümünde canlı yayın yapamamıştık. Ben de oynayamıyordum. Season 4 çıkmadan önce bir canlı yayın yapmamız gerek. YouTube’da olacak.
3 Beğeni

Cuma akşamı yani yarın iftardan sonra SnowRunner yayını yapmak istiyorum. Beta sürümü kaldırdığım için 3. DLC’nin haritasında oynamaya devam edeceğim. Belki harita modlarına bakarız.

4 Beğeni

reis sana aboneyim ancak youtubede bildirimin gelmedi ne zaman yapcaksın reis heyecanla bekliyorum bence reis 18 mayısda yada 19 mayısda yap ama yinede sen bilirsin umarım en kısa zamanda yaparsın özledik seninle canlı canlı snow runner oynamayı(bn izlemeyi :slight_smile:

1 Beğeni

Oliver reis son DLC’yi anlatıyor

4 Beğeni

Soyuz görevini yapmak için sabırsızlanıyorum. :slight_smile: Açık ara en iyi sezon olabilir.

1 Beğeni

Arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim ?

Nedeni Şöyle oldu; Bir map modu vardı onu silince sonra böyle mesaj çıktı karşıma. Oyundan çıkıp tekrar girince’de aynısı oluyor.

Dosya bütünlüğünü doğrularsan sorun çözülür muhtemelen.

Denedim Çözülmedi

Bende de aynısı oldu. Doğrula yaptım işe yaramadı galiba baştan oyunu yüklüyecez.

Belgelerimdeki Snowrunner Dosyasından kaynaklı bir hata. Onu Masaüstüne atınca açıldı ama modlar save dosyası falan hep gitti :smiley: Bugün halletmeye çalışacağım bakalım

PC den silip buluttan tekrar indirmek belki düzeltebilir müsait Bi ara deniyecem

Mod ve save klasörlerinin hepsini sildim. Sadece oyun klasörü kaldı. Oyuna girdim Mod browseri açtım maili girdim kodu girince gene aynı hatayı verdi. Oyuna güncelleme geldide bizimmi haberimiz olmadı :grinning: Nası çözüceğiz anlamadım.

1 Beğeni

Ya ben bir harita modu indirdim bozuk link bu; Georgie Map v1.1 mod for SnowRunner - mod.io sonra oyun çöktü sen ne yaptın oyunu silip yeniden yükledin mi ?

Zaten yorumlarda birisi de hata aldığını belirtmiş.

Bende bunu yüklemiştim galiba sorun bu mod. Mod üyeliğinden çıktım modların hepsini sildim düzelmedi. Oyunu silmedim daha ama sonra onuda deneyeceğim. Forumda biri oyunu tamamen silip yüklediğini fakat düzelmediğini belirtmiş.

Büyük ihtimalle Belgelerimdeki klasörü silmeyi unutmuştur. Yada başka bir yerde Snowrunner dosyası olabilir

Silmeniz gereken belgelerim klasörü ve oyun klasöründe başka bir dosya var mı. Ben bunlar dahil epic programını da sildim modlar dahil hepsini tekrar yüklücem.

Aldık başımıza belayı :grinning: Oyunu ve epic games’i tekrar sıfırdan kurdum. Mod Browser’de maile gelen kodu girince bu hatayı veriyor. En son windows 10’a güncelleme gelmişti ondan şüpheleniyorum.