SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Ben de konsol tarafında Last of Us ve Days Gone ile artık bu türü kapadım.Ki online veya coop bir oyun zaten ilgimi çekmez ama böyle birden çok mekaniği aynı oyunda görünce şaşırdım.Elbette video oyun dünyası bir sürü tanıtıldığı gibi çıkamayan oyunlarla dolu.

garavel : biraz action a ne dersin? aikido.
arif : olur. başka neler var?
garavel : jinjitsu, karate, tekvando, orta 2 fizik, tao cu sex, best of mfö
arif : karışık varmı?
garavel : ka-fa 1500, ka-fa 1500,karışık var
arif : karışık yükle anasını satiyim

2 Beğeni

Multiplayer de son durum nedir, hala sıkıntılı mı ?

Evet can sıkıcı sorunlar devam ediyor.

2 Beğeni

Yusuf arkadaşın römork paketindekiler her birinden 2 tane çıkıyor bu sorunu nasıl çözerim?

buraya atıyorum sonra özetini geçicem

pr amaçlı bir “interview” olmuş diyeceğim değil :smiley:
malum dava sürüyor asıl sahibi hatırlatmak amacıyla yaptırılmış
asıl sahibi bu diyor
o geliştirdi o buldu
:smiley:
sdfdsf neyse

2 Beğeni

reisim tam sürümü ne zaman çıkıcak

Gamepad ile oynarken vinç bağlantı noktalarında mouse ile seçer gibi bağlanabiliyormuyuz. Gamepad ile vinci açtığımda ufak bi dala bağlanıyor aracı çekmiyor tekrar halat attığımda dibime kadar gelen ufak dala bağlanıyor. İlerdeki ağaca halatı bağlayamıyorum mecburen mouse yardımıyla ağaç kütük gibi nesnelere bağlanabiliyorum. Gamepad ile halatı nesneler arasında istediğim yere bağlayabilme çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Soldaki menüyü açıp vinci seçersen bağlantı noktaları çıkıyor karşına.Yön tuşları ile sağa sola sırayla geçip istediğine bağlanıyorsun.Direk üçgen veya Y tuşuna basıp bağlanırsan en yakın yere otomatik bağlanır.

Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım oldu. Kolaylık sağladı baya.

Rica ederim.Keyifli oyunlar.

1 Beğeni

evet 18 Mayıs’ta Steam platformuna çıkıyor çünkü 1 yıl doldu

haber

bundan sonra daha iyi olur maalesef steamde olmayınca daha fazla kişiye ulaşamıyor biz de ona göre devam ederiz

7 Beğeni

Modlar konusunda bir değişiklik olmaz umarım.Sistem konsolda çok güzel işliyor çünkü.

1 Beğeni

Olmayacak mod.io’dan devam edecek.

2 Beğeni

Epic’de satın aldık artık Steam üzerinde de mecburen satın alacağız :smiley: Bu platform aşkımız bizi öldürecek.

1 Beğeni

steam’de epic’e göre daha ucuz satılır mı sizce

Valla en ufak bir ümidim var ama satılırsa iyi de olur açıkçası yayıncı Focus Interactive olunca bir tık korkutmuyor değil açıkçası alternatif yabancı sayfalarda araştırma yapıyorum fiyatlarını bulabilirsem ona göre bir fiyat oranı çıkarabilirim.

1 Beğeni

Season 4 güncellemesi de 18 Mayıs’ta çıkacak. Yani o gün baya bir olay :smiley: var. Haberini ayrı yazacağım.

2 Beğeni

image

Mudrunner’da steam ve epic farkı bu şekilde, snowrunner çıktığında da bu tarz farklılıklar olur mu sizce.

1 Beğeni

Şunu unutmamak lazım;
Mudrunner ilk önce steamde sonra epic games store’da çıktı.Haliyle steam fiyatı düştü.