Benim ekran kartımı hp fan ve işlemci olarak takmış ben iki fanlı zannediyordum tek fanlıymış. Ben şimdi 32 gb lik ram ve 1 tb lik samsung 860 evo ssd aldım. Bir seneye kadar ekran kartı var hedefİmde 2060 ti ye bakıyorum. Bu şekilde giderse 3 4 seneye daha kolay kolay düşmez fiyatlar.
Düşmeyi unut sen yukselmesin yeter
Birde şu mod browser’de mod indirirken veya güncellerken download ilerleme çubuğu koysalar iyi olcak. Snowrunner’ı 3-4 gün açmayınca ilk açılışta yarım saat indirme yapıyor. 6 sayfa mod var harita felanda olunca baya uzun sürüyor. Yada arka planda indirme yapsa görev bitirirken güncellemelerde bitmiş olur.
Tek fanlı RX 570 kullanıyorum yüksek ayarda 68-75 arası oynuyor 80’i görüp geçmedi hiç. Kasanızın havalandırması kötü olabilir yan kapağını açıp deneyin.
Bari öncelik sıralaması yapabilseydik. Güncellemeler varken aktif olmayan modlar aktif olanların önüne geçiyor kullanmadığımız halde güncellenmesini bekliyoruz.
hangi araçla yaptın tatarin ilemi
Toplamda 3 ya da 4 fan vardı tam hatırlamıyorum şimdi ssd taktım o şekilde bir deneyim yine ısıtırsa önerini yapabilirim.
Şu araçla yaptım. Bundan önce bölgeye Tuz 108 ile gittim fabrika etrafını dolaşırken karda devrildim hazır bununla kurtarmaya gelmişken içeri gireyim dedim bi baktım görev bitti.
Arkadaşlar ben bu ayarları Ultra’ya çekiyorum oyunu kapatıp açıyorum Yükseğe düşüyor nedenini bilen var mı ?
Bende de oluyor aynısı. Son güncellemeden sonra farkettim. Ekran kartı modeliniz nedir.
Bende durum aynı. Son güncellemeden beri böyle. Bunun farkında olduklarını ve gelecek güncellemede düzelteceklerini söylediler.
Bu ksiva ve ellerin kapanmama sorunu bi tek bende mi var hala çözemedim
GTX 1660 Ti
Phase 4’te artık Rusya haritasının olduğu kesinleşti hatta rocket yüklü dorseler de varmış.
Daha fazla Rusya’ya özgü alet gelir umarım.
tamamen kesinleştiğinde bununla ilgili bir video umarım çekersin lütfen snow runnerında canlı yayınını yap artık en son 2 hafta önceki cuma gününde yapmışdın