SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Benim ekran kartımı hp fan ve işlemci olarak takmış ben iki fanlı zannediyordum tek fanlıymış. Ben şimdi 32 gb lik ram ve 1 tb lik samsung 860 evo ssd aldım. Bir seneye kadar ekran kartı var hedefİmde 2060 ti ye bakıyorum. Bu şekilde giderse 3 4 seneye daha kolay kolay düşmez fiyatlar. :smiley:

1 Beğeni

Düşmeyi unut sen yukselmesin yeter :slight_smile:

2 Beğeni

Birde şu mod browser’de mod indirirken veya güncellerken download ilerleme çubuğu koysalar iyi olcak. Snowrunner’ı 3-4 gün açmayınca ilk açılışta yarım saat indirme yapıyor. 6 sayfa mod var harita felanda olunca baya uzun sürüyor. Yada arka planda indirme yapsa görev bitirirken güncellemelerde bitmiş olur.

Tek fanlı RX 570 kullanıyorum yüksek ayarda 68-75 arası oynuyor 80’i görüp geçmedi hiç. Kasanızın havalandırması kötü olabilir yan kapağını açıp deneyin.

1 Beğeni

Bari öncelik sıralaması yapabilseydik. Güncellemeler varken aktif olmayan modlar aktif olanların önüne geçiyor kullanmadığımız halde güncellenmesini bekliyoruz.

1 Beğeni

hangi araçla yaptın tatarin ilemi

Toplamda 3 ya da 4 fan vardı tam hatırlamıyorum şimdi ssd taktım o şekilde bir deneyim yine ısıtırsa önerini yapabilirim.

1 Beğeni

Şu araçla yaptım. Bundan önce bölgeye Tuz 108 ile gittim fabrika etrafını dolaşırken karda devrildim hazır bununla kurtarmaya gelmişken içeri gireyim dedim bi baktım görev bitti. :smiley:

Arkadaşlar ben bu ayarları Ultra’ya çekiyorum oyunu kapatıp açıyorum Yükseğe düşüyor nedenini bilen var mı ?

Bende de oluyor aynısı. Son güncellemeden sonra farkettim. Ekran kartı modeliniz nedir.

1 Beğeni

Bende durum aynı. Son güncellemeden beri böyle. Bunun farkında olduklarını ve gelecek güncellemede düzelteceklerini söylediler.

1 Beğeni

Bu ksiva ve ellerin kapanmama sorunu bi tek bende mi var hala çözemedim

GTX 1660 Ti

1 Beğeni

Phase 4’te artık Rusya haritasının olduğu kesinleşti hatta rocket yüklü dorseler de varmış.

1 Beğeni

Hadi inşallah.balistik füze falan gelsede şu araçları yapılış amaçlarına göre kullansak.

Daha fazla Rusya’ya özgü alet gelir umarım.

Bunu buraya bırakayım baktıkça gözümüz gönlümüz açılır :smile:

4 Beğeni

tamamen kesinleştiğinde bununla ilgili bir video umarım çekersin lütfen snow runnerında canlı yayınını yap artık en son 2 hafta önceki cuma gününde yapmışdın

@bertan06 :smiley:

1 Beğeni