SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Çevresi kırmızı butona basmayı dener misiniz?

Imandra’da sıkıntı harita tasarımının kötü ve mantıksız olması. Öncelikle taşlar tüm işi bozuyor. Hangi aracı getirirsen getir üstünden geçemeyeceği bariz olan kayalıklardan bizi gitmek zorunda bırakıyorlar. MZKT arkasında kocaman geniş dorse ve üstünde uçak enkazıyla, kayaların üstünden iple çekerek, gerçekte olsa bu aracın böyle bir şey yapmasının mümkün olmadığnı düşünerek geçtim. Benim için gerçekçiliği baltalayan en büyük etmen o oldu. Bir çok arazi mekaniği olan bu oyunda böyle şeyler yapmak zorunda kalmak saçma, bizi karın buzun içine, dar yollara gömemilirler ama 2 metre kayalıktan koca koca kamyonları atlatmak tercih edilmiş. Bir de ben Imandra’yı çok basit buldum harita tasarımında kolaya kaçılmış. Köprüler var onarılamıyor. Rus varyantın tarafında işi iyice boşladılar, zaten özel ekipman yapmıyorlardı şimdi haritaları da dandik.

1 Beğeni

Evet taşlar çok sıkıntı yaratıyor çok kez devrilme tehlikesi yaşadım ama yüksek herhangi bir araçlar kolayca gidilebiliyor. Garajı açmak çok uzun sürüyor birde. İlk haritanın ortasından Imandra’nın en üst noktasına gitmek zorundayız.

birisinin taş fantezisi var zaten çarpışma noktaları yarım yamalak çalışıyor bir de utanmadan her yere yerleştiriyor çamurdan çok taşlar zorluk çıkarıyor bezdirdiler
eskiden dallara basardık kırılmasını görürdük ne güzeldi

2 Beğeni

Hadi düz yol neyse de dimdik rampaya kafam kadar taş koyuyorlar.

Bunun için buldozer bulunmasını istemiştim oyunda. Kritik noktalarda mayın döşer gibi taş koymuşlar kenara çekme imkanımız yok koca koca kamyonlar var acınası scout araçları var ama 1 tane yolu temizleyecek buldozer yok.

ona youtubede bir video var hattaşöyle aratırsan ilk sekmede çıkan kanal o (SnowRunner. Lake Kovd.factory skyline task diye arat en üstde çıkan kanal ordan izleyerek bak sen tatarinden başka kimse geçemez zaten

koskoca tuz tatarin bile takıldıbende artık taşlı sahilden gittim ben öyle bitirdim bayağı zorladı işin garibi köprü yapamıyoruz 3 tatrin 5 araçla tam 3.5 ayda bitirdim tatarin benim hayatımı kurtarmasa 1 yılda ordan çıkamazdım

reis snow runner canlı yayını olucakmı

Valla 3 dk sürdü görevi yapmak. Sıkıntı içeri girene kadardı açıkçası. :smiley: O da kolay oldu.

Biraz da ben dert yanayım :slight_smile: Mudrunner’da bulunan vites diziliminden çok memnundum açıkçası. 1 ve R alt alta konumlandırılmıştı ve hem ileri geri manevra kabiliyetini arttırdığı için hem de diferansiyellerin kilidini bozmadan vites değiştirebildiğimiz için çok kullanışlıydı. Ayrıca 1 ve R de kademeler bulunuyordu ve gerçekten işlevseldi. Gelelim beni üzen noktaya Snowrunner oynarken diferansiyelleri kilitlemek zorunda kaldığımızda ayarları bozmadan R ye vites takmak resmen eziyet. Örneğin L+ dan R geçmeye çalışırken daha vitesi otomatiğe geçiremeden elimi masanın diğer ucunda buluyorum. :smiley: Bu dizilimi değiştiren herhangi bir mod var mı bilmiyorum mod io da bulamadım. Bildiğiniz mod varsa tavsiye ederbilirsiniz. Snowrunner’ın vites dizilimini gerçekten kullanışsız buluyorum.

Yazı biraz uzadı ama belki hoşunuza gidebilir diye bunu da eklemek istedim. Ben snowrunner için uzun zamandır Hummer H1 modu arıyordum ve tesadüfen Youtube’da videolara bakarken denk geldi. Delta Gaming diye bir kanala rastladım ve bu adamlar Hummer H1 modunu şuan hem konsol hem pc için geliştiriyor. İlgilenen arkadaşlar var ise eğer aşağıya video linkini bırakıyorum.

1 Beğeni

Gerçek araçlarda çoğunlukla vitesi R’ye takmak için aynı hareket yapılır.

1 Beğeni

Ben böyle ayarladım. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. Sende böyle ayarlayabilirsin(Shift ile vites değiştirmek gerçekten zor. Adamlar iyi ki bu kontrol özelliğini getirmiş)

3 Beğeni

Daha önce niye aklıma gelmediyse tuş atama olayı. :smiley: Ctrl ile can çekişiyoruz boşuna.

1 Beğeni

Bilgisayarımı ısıtmasa bende oynamak istiyorum bu oyunu. Oyunu aldım duruyor öyle.

İyi internetin varsa GeForce NOW ile oynayabilirsin.

1 Beğeni

Laptop galiba ? Masaüstü PC kullanıyorum benimde ekran kartım 80-85 dereceye kadar çıkıyor hiç aldırış etmiyorum.

1 Beğeni

İnternetim iyi akşam bakayım o zaman. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yok benim pc masaüstü sistemimde iyi sadece ekran kartı sisteme göre biraz düşük kalıyor (1050ti). Biraz ağır oyunlarda efsane ısınıyor nedense.

1050ti artık yeni oyunları pek kaldırmıyo ya performans düşük kalıyo artık 2-3 yıla son nesil oyunları da kasa kasa oynatacak gibi. eğer para bulursam ilerde rtx almayı düşünüyom. tabi dolar o zamana nolur hiç bilmiyorum :smiley:

1 Beğeni