Hardcore mod geldiğinde iş biraz daha zorlu ve keyifli olacak. Mart ayına bir girelim de duyurular gelir. Oyun ilk geldiğinde yeni sistem olayı çok basit hale getirmişti tabii yine uğraşıyorsun, zorlanıyorsun ama garajlara araç çekme, farklı haritada çıkarma çok kolay ve basit şimdi bunun paralı olacak olması ve zorlaması eski tadı verebilir. 1 haftadır falan giremiyorum.
Fazla zorluğa karşıyım. Hardcore mod içinde manuel vites varsa fikrim değişebilir tabii.
Valla ben de Playstation’da oynuyorum,beni hiç zorlamadı oyun.Harita ve görev tasarımları aşırı iyi ve mantıklı olmuş.Ama benim sabır eşiğim Gran Turismo dan dolayı bayağı yüksek yani en ufak hatada o pisti baştan oynamak zorunda kalınca Snowrunner falan çok tatlı kalıyor yanında.Bu arada standart sürümde 196 saat oynamışım.SeasonPass ise 114 TL konsolda.O kadar içerik var mı ki dlclerde?
DLC’ler dolu dolu.
Yeterince içerik var
Game Save Manager programı save konumu bulunamayan oyunlar için çok faydalı üstelik farklı formatta yedekliyor GSBA dosyası olarak.
Devrilen kamyon mevzusuna gelirsek; bir bölgede genelde 4-5 kamyon ile çalışıyorum bunun 3’ü aynı haritada olabiliyor bu sebeple devrilen olursa o kadar yol gitmeden kısa sürede müdahale edebiliyorum. Onca harika modlar varken 2 kamyonla idare etmek olmaz zaten.
Kamyonlara orta tomruk eklentisi gelecek mi bu konuda bilginiz var mı?
Bende yeni yeni çoklu kamyonla çalışmaya başladım. Bir çok kamyon doğal olarak haritaya yayılıyor ve hızlı müdahale söz konusu oluyor.
İlk günlerden beri böyle oynuyorum. Başlarda oyunda bulunan kamyonları oynuyordum sonra modlu kamyonlar esir aldı.
Şu fabrika içindeki alanlara nasıl erişeceğim? Ne içinden giriliyor ne de çevresinde bir boşluk var. Görev var ama giriş yok.
Ufak bir araç alıp, gerek konteynerlerin üzerinden gerek boru, araç ve beton blokların üzerinden geçerek zor da olsa ulaşılıyor o yerlere. Ben Tuz 166 ile yapmıştım bu görevi ama gerçekten çok sinir bozucuydu ve uzun sürmüştü.
Üstünden geçebileceğim kısalıkta hiçbir yer yok ki Ben de ilk Tuz 108 ile gittim.
Maviyle çizdiğim yoldan tek bir bayrağa, kırmızıyla çizdiğim yoldan da fabrikanın içine girip diğer bayraklara ulaşılabiliyordu. Tuz 108 kırmızı yoldan geçemez muhtemelen, orada geçmen gereken konteynerler çok dar. Tuz 166 ile bile anca geçmiştim, tabi öncesinde de 4-5 defa devrilmiştim
Tuz 420 tatarin en iyisi ben onla yaptım
Mesajımdan sonra bir daha girdim oyunda anında tamamladım görevi. Beklediğimden kısa ve kolay oldu.
Pcyi formatladım snowrunnerı indirdim tekrar sorunsuz kaldığım yerden devam ettim. Bulutta sorun olmadı epic gamesde. Yalnız önce oyunu devam et demeden oyunun içinde kullandığınız aktif modları sabırla inmesini bekleyip açıp girin hata vermeyecek araç kaybolma sorunu olmayacak. Kaldığımız yerden çamura kara devam.
1 Mart’ta SnowRunner - Public beta test versiyonu güncellenmiş. 18 gb dosyayı sıfırdan yüklüyor. Bilginiz olsun. Önümüzdeki haftalarda yeni büyük betanın duyurulması mümkün.
merhaba ben ps4 te logitech g29 ile oynamaya calısıyorum fakat harita tuşunu bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Ya bu Rusya haritaları neden bu kadar zorlayıcı. Imandra’daki garajı açmak için 2 tane hardcore görev yapmak gerekiyor. Uçak parçalarını arama kurtarma görevi için uğraşıyorum yoksa düz taşıma işleri için gerçekten değmez.
Eller ve ksivayı kapatmama rağmen kapanmıyor oyunda çözümünü bilen ?