SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Yüzlerce GB indirmeden Ultra ayarda oynamak cazip gelse de o fiyatlar çok bence üstelik herkesin bağlantısı değişkenlik gösteriyor. 2 senede 2400 TL verebilecek durumu olan biri orta seviye PC toplayabilir ve upgrade yaparak sağlam sisteme dönüştürebilir masaüstü PC’nin olayı bu zaten. GFN fiyatı ile PC fiyatıyla kıyas yapmak doğru değil günümüzde PC fiyatları normal seviyede değil zaten max 15k fiyata kallavi sistem toplanıyor olması gerekirken döviz artışıydı madenciydi derken uçuruldu fiyatlar. Yani ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi bir şey bu.

Aydan aya 100₺ vermekle bir anda 8000-10000₺ vermek aynı şey değil. İki üç yılda aydan aya vereceğin para bir sistem toplamaya yetmiyor. Gayet makul bir fiyat. Zaten interneti iyi olmayan biri premium üyeliği tercih etmez. Her ay nelere para veriyoruz, GFN fazlalık değil.

4 Beğeni

Bir anda 10k vermek mümkün değil elbette 2400₺ veren biri 5-6 bin arası orta seviye PC toplayıp ilerde RAM ekleyerek vs sağlam sisteme sahip olabilir. Garantisi devam eden ve yarı fiyatta 2 el parçalar ile daha uyguna sistem dizilebilir bu takip ve zaman gerektiren bir şey.

GFN tıpkı Game Pass gibi daha çok geçici oyunculara hitap ediyor yani yaz tatillerinde ücretini ödeyerek oynayacak sonra oyunlarla işi olmayacak. Böyle inişli çıkışlı bağlantıyla oynamak yerine her ay Steam’da 100₺ cüzdan bakiyesi alıp sistemimin açabileceği oyunları almaya bakardım veya kasa ve anahtar ticareti yapıp yatırımın karşılığını almaya bakardım böyle zengin olup kendine Laptop bakan arkadaşım var. :smiley:

Şu an 5-6 bin liralık PC ile her oyunu GeForce NOW’daki gibi ultra ayarda akıcı oynamayazsın işte. GFN geçici oyunculara falan hitap etmiyor. Tamda sistemi olmayan kullanıcılara hitap ediyor. Şu an benim aşırı işime yarıyor. Cyberpunk 2077 ve Snowrunner’ı ultra ayarda dilediğim gibi oynayabiliyorum.

2 Beğeni

Kendi bilgisayarında oynamakla bir tutulamaz sanki şuan on binlerce oyun varken piyasada gf now da belli oyunlardan oluşan bir kütüphanesi var bu ayrıca araya birşey daha konulduğu için ping yani gecikme süresi ekleniyor buda FPS tarzı oyunlarda dezavantaj demek bunun yanında ben 50 mbps internet alıyorum güya ama bu akşam saatlerinde bazen 20-25’e kadar düşüyor tabi serverlar 7/24 sorunsuz çalışacak da diyemeyiz
Sonuca gelecek olursak daha pek çok şey geliyor düşündükçe aklıma

1 Beğeni

Rekabetçi oyunları oynamak isteyen bir zahmet buradan oynamasın zaten. :smiley: AAA oyunlar için gayet ideal.

1 Beğeni

Tomruk görevleri geldi de oyun buna hazır değil maalesef bir çok bug ve eksikler var. Bazen vinçle yüklerken tomruk havada bildiğin asılı kalıyor, 4 orta tomruk yüklüyorum römorka ama yeterli sayıda yok diyip yükleme yapmıyor vs.

Uzun tomruk yüklediğimiz eklentiye orta boy tomrukları da yükleyebilmemiz lazımdı bunu MudRunner’da yapabiliyorduk bunda niye öyle yapamadılar anlamadım römork taşımak bir yere kadar hiç pratik değil. En azından kamyonlara orta tomruk kasası koyabilirlerdi o da yok. Tweaklı kamyon modu indirdim 2 yük götürebiliyorum yoksa hiç çekilmiyor bu görevler.

Uzun veya orta boy tomruklarda 4 değil 3 tane yükleyip paketlemen gerekiyor. Ve tomrukların paketlenmesi için hizalı durması gerekiyor. Bunlar bug değil yani. :slight_smile:

Çok kez elle tomruk yükledim, yeri geldi uçurumlardan topladım bir sorun yaşamadım açıkçası.

Önce 2-3 yükledim yetersiz dedi acaba 4 mü lazımdı diye bir daha yükledim yine olmadı hizalıydı görevi yeniden başlat yaptım düzeldi. Bir kere de vinçlediğim tomruk havada asılı kaldı bıraktığım halde yüzlerce kiloluk tomruk öylece havada duruyordu oynatamadım bir daha neyse oyundan çıkıp tekrar geldiğimde kaybolmuştu. :smiley:

1 Beğeni

Tomrukları yüklendikten sonra V’ye basınca tomrukların üzerinde nokta oluyor. Fareyi o noktanın üzerine götürünce paketlemeye uygun olup olmadığını görebilirsin.

1 Beğeni

reis mab runner sitesinde maplar bölümüne fareyi getirdiğimizde Yakutia, Russia yazısının altında 3 bölüm var soru işaretli sence 3 bölüm gelicek yoksa 4 mü reis bide ne zaman çıkıcak bu dlc sen martta dedin diye duydum ama yinede belki yanlış duymuş olabilirim

Bi sorum olacak bilgisayara format atıcam snowrunner bulut eşitleme açık. Epici tekrar yükleyince ve snowrunnerı indirince bütün oyun kaldığım yerden devam ediyor mu direk ayrıca yapmam gereken bir şey var mı? Modlu araçlarda aynı şekilde kaldığı yerden devam edebiliyor mu?

oyunu konsolda oynuyorum grafik fps müthiş yalnız oyun oldukça zor ilk haritanın 4. şehrindeyim arkadaş zaten zor oyun bari şehirlere garaj koyun bazılarında var bazılarında yok kamyon devrildimi rocover ile garaj neredeyse oradan başlıyorum haliyle buda can sıkıyor en azından her şehirde bir tane garaj olmalıydı

oyun sabır ve dikkat istiyo ets den çok farklı ets de en azından verilen görevi yapabileceğini biliyorsun ama bu oyun dikkat istiyo dikkatli olmayan adam bu oyunu bitiremez zaten görevlerde oldukça uzun ve zorlu 1 seneye heralde bitiririm oyunu;) sonra dlc leri alırım

Bulut eşitleme açıksa kaldığın yerden devam edebilirsin. Modlarıda kendin tekrar indireceksin.

Modlar otomatik iniyor, abonelik sistemi var zaten.

Epic gamesi ilk kez silip yüklenecek steam gibi güven vermiyor emin olmak istedim teşekkür ederim

Bende bulut kayıtlara güvenmiyorum oyunları sileceksem Game Save Manager programı ile dosyaların yedeğini alıyorum lazım olduğunda geri yüklüyorum. Eşeği sağlam kazığa bağlmak lazım. :smiley:

Kamyon devrilince Recovery yapmanıza gerek yok yanına güçlü bir kamyon yanaştırıp vinçle kaldırabilirsin. Scout araçları satın alırken otonom vinç eklendiği takdirde kendilerini kurtarabilirler.

1 Beğeni
  1. parti programlara gerek yok ki. Belgeler klasörünü yedekle tamamdır. :smiley:

Demek istediği haritaların farklı şehirlerindeyken devrildiğinde ve o şehirde garaj olmadığı için hızlıca müdahale edemediği. Farklı araçla uzun uzun devrilmiş aracın yanına gideceğine recover edip tekrar aynı yolu gitmesi arasında bir fark yok.