manuel olarak çalıştırma gelmişti oradan açabilirsin
normal tepe lambaları her zaman yanıyor ama çalışma ışığı turuncu olan elle açılıyor
Çamurda diferansiyel kilitli değilken bile asfaltta gider gibi gidiyor. Mazot deposu full bu arada, tam bir canavar. Çoğu Amerikan kamyonuna taş çıkartır.
Eyvallah hasan buldum eksik olma
AWD bulunmadığı halde şu yeni gelen Pacific ile tomruk taşıyayım demiştim yükü teslim edene kadar saçlarımın beyazladığını hissettim.
3 pacific de kendine hayrı yok alıp da kullanmak cesaret ister krize sokar adamı
AWD olsa bile Pacificler o kadar kötüler ki. Harita ne olursa olsun Voron kullan kafan rahat olur. Ya da Paystarlar da iyi gidiyorlar. Zetros’u da unutmamak gerek.
Aslında son gelen Pacific’i beğenmiştim ATS’deki tırlar gibi duruyor tüm parçalarını toplayıp yükseltmeleri yapınca her türlü kuru yollarda gidiyor AWD olsa daha iyi olabilirdi. Drowned Lands haritası nispeten kuruydu o yüzden orada biraz sürebildim diğer Pacific’leri bakmadım zaten 1 kere garajda turladım o kadar
P12 fulleyince bir nebze iyi oluyor da genede diğerleri yanında o şeyini yansitmiyor
Yeni haritalarda oynamak icin bir ekip yapsak kimler gelir
Multiplayer buglı olduğu için pek sıcak bakmam ama olabilir düşünürüz.
Bu oyunu Geforce now Türkiye sunucularında oynayan var mı? Ben avrupa sunucularında denemiştim bi ara görüntü pc gibi değildi ve fps çok düşük gibiydi. Sanki 30 fps ve daha altı gibi görüntüde kesilmeler oluyordu. 60 fps gibi akıcı değildi. İnternet hızım 70 mbit download/8 mbit upload 14 ms. Beta kod göndermediler deneyimleme şansım olmadı. Eğer güzel ve akıcı oynatırsa yeni pc almaya gerek duymuyorum.
Ben aktif olarak oynuyorum. Dün beta kodu gelene kadar avrupa sunucularında oynadım gayet akıcı. O takılmalar kasmalar internet bağlantından kaynaklanıyor (internetin her an aynı download hızını vermeli) yoksa GFN makinelerinde evde kullanılan kartlardan yok çok daha güçlüleri var. Dünden beri TR sunucularında ultra ayarda oynuyorum, şimdi çok daha akıcı. Bu arada konumum Rize.
Adamlar turnuva yapmışlar ama adil olmamış sınıflara ayırmamışlar Heavy kamyonlar ile Scout araçlar bir tutmaya çalışıyorlar
Avrupa sunucularında kontrol ettiğimde 35-40 mbit arası veri akışı oluyordu. Mesela kamerayı sağa sola çektiğimde çevredeki grafikler takılarak dönüyordu. Grafikleri low’a indirdim belki ondandır diye gene fayda vermedi. Grafik kartımın sürücüsünü kaldırdım tekrar kurdum original ayarlarında gene aynıydı. Bi yerde sıkıntı var ama anlamadım. Tabi bunları denerken free üyelikte denemiştim. Ama 2060 kart gözüküyordu geforce now da. Bi fark olmaz diye düşünüyorum. Beta için talepte bulundum gelirse bi deneyeceğim inşallah. 40-50 lira fiyatlandırması olursa tadından yenmez. Gerçi 100 tl de olsa şu piyasada oda normal başka çare kalmadı. Oyuncular için çok ideal. Aynı şeyle gene karşılaşırsam video çekip göstermek isterim görüntüdeki sorunu. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
100 TL ye ideal diyorsan zaten senin o sistemi almaya da gücün yeterlidir
Yıllık 1200₺ ediyor. 2 seneye 2400. Bu paraya GeForce NOW’ın ultra oynattığı sistem dizilir mi sence?
O anlamda demedim yıllık 1200 TL yi bu şekilde gözden çıkartan biri için sistem dizmek de zor olmasa gerek
Bu duruma farklılık gösterebilir. Evet yeni pc toplayabilirim ama çok pahalılar ve bana göre çok fazlalar anlatayım hemen. Mesela şu an kullandığım bilgisayar 5-6 senelik oldu ve 4000 tl vermiştim. Toplasanız 10 oyun bitirmişimdir. Profesyonel oyuncu değilim. Şu an tek Snowrunner oynuyorum. Bu oyunu zar zor 55-60 fps de oynadığıma göre benim bilgisayar almam mantıksız olur. Benim gibi oyuncular için 50 tl ideal. Ama hesap yaparsak ayda 100 tl yılda 1200 tl olur. 5 yılda 6000 tl olurki 7000 tl diyelim şu piyasada böyle fiyatlar devam ederken 15.000-20.000 arası pc toplanıyor ki 5 yıl sonra düşünemiyorum bile. En iyi ihtimalle 20.000-25.000 tl arası bahsediyor olabiliriz. Bu hesap 100 tl üzerinden olunca böyle oluyorsa 50 tl olursa bedavadan biraz pahalı diyebiliriz. Dediklerim yanlış anlaşılmasın şu an kötünün iyisini konuştuğumuzun farkındayım. Malesef herşeyin fiyatı çok arttı ve gittikçe artıyor. Kişinin kendine göre oynadığı oyunlar geforce now kütüphanesinde bulunursa ve 50-100 tl arası fiyatı olursa çok şanslı demektir. Durum kısaca bu hakkımızda hayırlısı olsun
Betayi nerden talepte bulundunuz
info@gameplus.com.tr