initial.pak dosyasında Engageable AWD’yi bulamadım. Yani araçlara sonradan eklemeyi değil araç modifiye ederken marketten satın alınan AWD’nin kilidini açmak istiyorum. Hangi klasör içinde? Birde yükseltmeyi satın aldığımızda save dosyasına işleniyor değil mi?
Tomruk taşıma işleri modlu haritalara gelicek mi bi bilginiz var mı? Yoksa sadece dlc’ler için mi geçerli.
DLC’de tomruk görevi yapabilmek için ya uçsuz bucaksız çamurlu arazi içinde geçeceksin (yükle mümkün değil) ya da 3 tane inşa edilmesi gereken köprü var. Bi köprüyü inşa edeyim diyorsun malzeme alınacak yere giden yolda tamamlanmamış köprü var. Hadi onu yapayım diyorsun onun malzemelerinin alınacağı yerin yolunda yine tamamlanmamış köprü var. Çok can sıkıcı, tomruk mu taşıyacağız köprü mu yapacağız belli değil.
yan yollardan kolayca gidebiliyorsunuz
çok kolay pes etmeyin ya ![]()
size snowrunner sabır eğitimi vermek lazım twitchde olmuyor malum sebeplerden dolayı
isteyenlere aslında discordda yayın açıp izletmek lazım
en mantıklısı discord yayını ne öyle tanımadığın insanlara yayın açmak falan faydasız ve verimsiz bir iş
önemli olan seçilmişlere izletmek, tartışmak ve konuşmak
İlk Spintres oyununda tomruk taşıdığımız için insan arıyor nedense. Artık tomruk taşırken modlu ve güçlü kamyonları seçeceğiz. Aslında Dlc ler daha kolay oluyor modlar dahada zor. Gelirse modlu haritalar deneyimleyeceğiz ![]()
Yan yollara hiç dikkatli bakmıyorum. Haritada orman gibi görünüyor ama dibine gidince yol olduğunu görüyorsun. ![]()
Kurtarılması en kolay kamyon bu diyebilirim. ![]()
Bu arada Zetros için tomruk eklentisi geldi. Onunla takılın gerisi boş…
Ayrı mod olarak mı kurmamız gerekiyor? Edit: Güncelleme geldi doğru ya. ![]()
Aynı initial dosyası içerisinden hallediyoruz farklı biryerden değil
initial dosyası içerisinde nerede işte.
İçinde bir sürü klasör var fakat buna dair olanını bulamadım.
initial.pak \ [media] \ classes \ trucks
Demek ki her kamyon için tek tek yapmak gerekiyor. Hiç uğraşamam zaten çoğu upgrade’i topladım. ![]()
Bug mu yoksa özellikle mi yapıldı bilmem ama tomruk yüklediğim yerden tekrar aynı boyda tomruk yükü bulamadım. Uzun tomruk lazımdı gittim sadece medium yükler vardı sanırım farklı noktalara yük aldırmaya teşvik etmek için böyle yapmış adamlar.
Orada miktarı yazıyor 3 kez falan alabiliyorsun bitiyor bazıları böyle
tomruklar sadece dlc ile gelen haritada mı kullanılabiliyor şuanda?
Önceki oyunlarda böyle sınır yoktu o yüzden pek dikkat etmemiştim yük bulamayınca bug oldu sandım. 1 kez yük almıştım oysa ki.
Her haritaya gelmiş tomruk görevleri. Drowned Lands haritasında tomruk taşıdım az önce.
DLC haritasında tomruk görevlerini yapmak tam bir kanser. ![]()
Pa4 de oynuyorum güncellemeden sonra tepe lambaları çalışmıyor otomatik çalışırdı?